صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۲ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

راه‌اندازی پویش «فراز و فرود زندگی»/ تولید فیلم‌های کوتاه برای کاهش اثرات روانی ویروس کرونا

رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی گفت: پویش «فراز و فرود زندگی» در روزهای کرونایی، توسط این دانشکده راه‌اندازی شده که به تولید فیلم‌های کوتاه چنددقیقه‌ای توسط متخصصان روانشناسی می‌پردازد.
کد خبر : 479774

محمدعلی مظاهری در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی با درک اهمیت موضوع کرونا و در راستای انجام رسالت خود در اقدامی داوطلبانه پویش «فراز و فرود زندگی» را ایجاد کرده است.


وی افزود: این پویش با تولید و انتشار مجموعه فیلم‌های کوتاه چنددقیقه‌ای توسط متخصصان و کارشناسان حوزه‌های روانشناسی، علوم تربیتی و علم اطلاعات، از یک‌سو سعی در ایجاد آگاهی و کاهش اثرات روانی مخرب بیماری کرونا داشته و از سوی دیگر با ایجاد ظرفیت برای رشد و اعتلای افراد و جامعه، نقشی فعال ایفا می‌کند.


رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه پویش «فراز و فرود زندگی» با همکاری صندوق حمایت از پژوهشگران نهاد ریاست جمهوری مشغول فعالیت است، گفت: از همه متخصصان علوم انسانی برای ایفای نقش در راستای این پویش دعوت به همکاری می‌کنیم و علاقه‌مندان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت دانشگاه شهید بهشتی به نشانی www.sbu.ac.ir و بخش دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی مراجعه کنند.


مظاهری با بیان اینکه جهان در حال حاضر روزهای سختی را با شیوع کرونا سپری می‌کند، افزود: ما به‌عنوان یک انسان برای گذر از این سختی، محتاج آگاهی و امید هستیم که بیندیشیم روزهای بهتری خواهد آمد و از مصائب و مشکلات عبور خواهیم کرد؛ دانشگاهیان معتقد هستند که به مدد علم و آگاهی اتفاقات خوب برای انسان‌ها رخ می‌دهد‌.


وی تصریح کرد: اگرچه امروز جامعه پزشکی، پیشگام مبارزه با بحران جهانی کروناست؛ اما اهمیت و نقش علوم انسانی نیز در این برهه حساس بسیار چشمگیر است؛ بیماری و تهدید کرونا، فرصت و ضرورتی را ایجاد کرده تا مباحثی مانند تمدن، مدنیت و اخلاق شهروندی که در جهان امروز ذیل اقتصاد به حاشیه رفته است، مورد بازخوانی قرار بگیرد.


رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: ویروس کرونا، فرصت داده که به تجربه تنهایی- تنهایی عریان-، بیماری و فقدان از نو اندیشیده شود، نقش و اهمیت آموزش بازیادآوری شود و ضرورت دسترسی به اطلاعات صحیح توسط افراد جامعه مورد توجه جدی قرار بگیرد.


انتهای پیام/۴۱۱۸/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر