صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

ناگفته‌های جالب بازیگر نقش «شهید آلبوغبیش» از سکانس لحظه شهادت/ خوش رزم: بهترین نقش آفرینی کارنامه هنری‌ام «در میان خاکستر» بود

ارسطو خوش رزم بازیگر سریال «در میان خاکستر» به بیان جزئیات جالبی از ایفای نقش در این سریال پرداخت.
کد خبر : 479657

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، ارسطو خوش رزم بازی بازیگری است که ایفای نقش در سریال‌های متعددی همچون «یک مشت پر عقاب»، «جاده چالوس»، «دیوار شیشه‌ای»، «خانواده دکتر ماهان» و «شاید برای شما هم اتفاق بیفتد» را در کارنامه بازیگری خود دارد و کم و بیش همه نقش‌های او در این سریال‌ها هم منفی بوده است.


از این منظر، ایفای نقش در سریال «در میان خاکستر» و در قالب شخصیت شهید مهدی آلبوغبیش نقطه عطفی در پرونده هنری این بازیگر به شمار می‌رود. خوش رزم می‌گوید که بازی در نقش شهید آلبوغبیش یک چالش بزرگ برایش بوده است. او در عین حال تاکید دارد سریال در میان خاکستر بهترین کاری است که در آن حضور داشته و به همین دلیل، چند سال منتظر پخش آن بوده است.


خوش رزم در ادامه تصریح می‌کند که بازی در قالب کاراکتر شهید آلبوغبیش هم بهترین نقش آفرینی‌اش تا به امروز بوده است. این بازیگر نقشش در سریال «در میان خاکستر» را علاوه بر جذاب بودن، سخت و کمی ترسناک نیز عنوان می‌کند، چرا که اعتقاد دارد وقتی نقش یک شهید را بازی می‌کنی بار سنگین مسئولیت بر دوشت است.


«در میان خاکستر» این شب‌ها که همزمان با آغاز سال نو هم شده هر شب ساعت 20 روی آنتن شبکه آی فیلم می‌رود. به این بهانه، گفتگویی با ارسطو خوش رزم، بازیگر نقش شهید مهدی آلبوغبیش در این اثر نمایشی داشته‌ایم  که در ادامه پیش روی شماست.


آنا: از بازی تان در سریال در میان خاکستر و نقش شهید آلبوغبیش بگویید؟


خوش رزم: اولین بار بود که در تلویزیون نقش مثبت بازی می‌کردم. همیشه نقش منفی داشته‌ام. آقای امیریزدانی تماس گرفتند و پیشنهاد نقش را دادند. خیلی استقبال کردم، چرا که بازی در این نقش برایم چالش بزرگی بود. قرار بود نقش شهیدی را بازی کنم و طبیعتا باید با وجوه شخصیتی او آشنا می‌شدم و از سوی دیگر، باید با لهجه جنوبی صحبت می‌کردم. از این چالش استقبال کردم. عوامل سریال هم که همه از بچه‌های مجرب و کاربلد بودند بسیار به من کمک کردند. این شب‌ها نتیجه را که می‌بینم و از بازخوردهایی که می‌گیرم فکر می‌کنم زحمات‌مان جواب داده است.


آنا:  پیش از بازی در سریال، چقدر از شهید آلبوغبیش شناخت داشتید؟


خوش رزم: شناخت چندانی نداشتم. فیلمنامه که به دستم رسید آنقدر جذاب بود که یک شبه تمامش کردم. آقای امیریزدانی هم درباره شخصیت شهید آلبوغبیش توضیح دادند. در مدتی هم که در جنوب بودیم، تعدادی از دوستان، آشنایان و برادرزاده‌های شهید سر صحنه آمدند و صحبت‌هایی داشتیم و آنها هم کمک زیادی کردند تا شناخت بیشتری از شهید به دست بیاورم.


آنا: شما پیش از سریال در میان خاکستر، بیشتر در قالب شخصیت‌های منفی جلوی دوربین رفته بودید. بازی در یک نقش مثبت و در قالب شهید آلبوغبیش چه جایگاهی در کارنامه هنری‌تان دارد؟


خوش رزم: فکر می‌کنم سریال در میان خاکستر بهترین اثری است که در آن حضور داشته‌ام و از نقش خودم هم بسیار راضی هستم. معمولا دوست ندارم به تماشای کارهای خودم بنشینم اما چند سال منتظر پخش این سریال بودم، چرا که همه مرا در قالب نقش‌های منفی دیده بودند و نقشم در این سریال متفاوت به نظر می‌رسید. از سوی دیگر، بازی در نقش شهید آلبوغبیش برای خودم به عنوان یک بازیگر خیلی ارزشمند بود. سریال در شرایط سختی ساخته شد و هم من و هم سایر عوامل زحمات زیادی کشیدیم. از این منظر، نقش شهید آلبوغبیش در سریال در میان خاکستر بهترین نقش آفرینی کارنامه هنری‌ام تا به امروز بوده است.


آنا: چقدر تلاش کردید تا نقش شهید آلبوغبیش را به دور از هرگونه شعارزدگی و به شکل واقعی بازی کنید؟


خوش رزم: بخش عمده این موضوع به فیلمنامه سریال باز می‌گشت که آقای امیریزدانی به شکل خوب و روان به نگارش درآورده بودند. در فیلمنامه به جزئیات و وجوه شخصیت شهید به خوبی پرداخته شده بود. از دیگر سو، جنس فیلمنامه هم شعاری نبود. همه چیز واقعی بود. من در سریال در میان خاکستر بازی نمی‌کردم، بلکه به شکل واقعی زندگی می‌کردم. پشت صحنه سکانس پایانی سریال و لحظه شهادت مهدی آلبوغبیش موجود است که من در آن سکانس به پهنای صورت اشک می‌ریختم و واقعا احساس می‌کردم خودم به شهادت رسیده‌ام. اینقدر به این کاراکتر نزدیک بودم و همذات پنداری می‌کردم.


آنا: بازی در نقش یک شهید که شخصیت واقعی است و بسیاری همچنان او را به یاد دارند برای شما به عنوان بازیگر چه جذابیت‌ها و چالش‌هایی داشت؟


خوش رزم: از این بابت، هم سخت بود و هم کمی ترسناک. باید وارد حیطه‌ای می‌شدی که برای غالب مردم مقدس است. وقتی نقش شخصیتی را بازی می‌کنی که مابه ازای بیرونی داشته است باید تلاش کنی تا نقش را به خوبی در بیاوری. چنین نقشی به خصوص برای نزدیکان و اقوام شهید که با او از نزدیک آشنا بوده‌اند باید باورپذیر باشد. ضمن این که، وقتی نقش شهیدی را بازی می‌کنی یک بار سنگین مسئولیت بر دوشت است و دلت می‌خواهد لااقل جلوی خود شهید سربلند باشی.


آنا: در سریال لهجه جنوبی دارید. چگونه به این گویش رسیدید؟


خوش رزم: در سال 86 تئاتری را با لهجه جنوبی بازی کرده بودم. خودم به خطه جنوب علاقه دارم و به این منطقه زیاد سفر کرده‌ام. آوای مردمش را دوست دارم و به گوشم آشناست. با این حال، در طول تصویربرداری هم تعدادی از بازیگران که اصالتا جنوبی بودند، در ادای درست کلمات و به خصوص عربی صحبت کردن خیلی به من کمک کردند.


آنا: نظرتان درباره پخش این سریال از شبکه آی فیلم چیست؟


خوش رزم: فکر می‌کنم این سه سال وقفه به نوعی به سریال لطمه زده است اما این که از آی فیلم پخش می‌شود جای خوشحالی دارد. آی فیلم شبکه پرمخاطبی است. مجموعه‌های نوستالژیک را پخش می‌کند که بسیاری از این آثار از سریال‌های امروزی جذاب‌تر هستند و مردم هم استقبال می‌کنند. من خودم وقتی در منزل هستم بیشتر شبکه آی فیلم را می‌بینم. آی فیلم از پربیننده‌ترین شبکه‌های تلویزیون است. در خانه ماندن مردم به علت شیوع بیماری کرونا هم می‌تواند مزید علت باشد تا سریال در میان خاکستر بیشتر دیده شود.


آنا: در مدتی که از پخش سریال می گذرد آیا با واکنش‌ها و بازخوردهایی از سوی مخاطبان مواجه بوده‌اید؟


خوش رزم: بازخوردهای خوبی گرفته‌ام و همین به من انرژی داده است.


آنا: شما علاوه بر بازیگری، مستندساز هم هستید و تجربه دستیاری کارگردانی را نیز دارید. کدام یک برایتان در اولویت قرار دارد؟


خوش رزم: اولویت اولم بازیگری است و به این هنر علاقه دارم. اگر کارهایی مثل دستیاری هم کرده‌ام از سر اجبار و برای گذران زندگی بوده است. خودم را بازیگر می‌دانم و به کار دیگری هم فکر نمی‌کنم.


انتهای پیام/4139/


انتهای پیام/

برچسب ها: آی فیلم
ارسال نظر