صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۸ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۹

امکانات مایکروسافت برای مبارزه با ویروس کرونا به‌کارگیری می‌شوند

مایکروسافت برای شناسایی افراد مبتلا به ویروس کرونا و جلوگیری از شیوع گسترده این بیماری با سازمان‌های بهداشتی همکاری می‌کند.
کد خبر : 479412

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از دی‌ورج، سازمان‌های بهداشتی چند کشور جهان قصد دارند از ظرفیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری شرکت مایکروسافت برای شناسایی افراد مبتلابه ویروس کرونا و ایجاد آرامش روانی در بین مردم استفاده کنند.


با توجه به شیوع گسترده کرونا در کشورهای مختلف هم‌اکنون میلیون‌ها انسان در سراسر جهان نگران هستند که آیا به این ویروس مبتلا شده‌اند یا خیر؟ بااینکه سازمان‌های بهداشتی تاکنون اطلاعات زیادی از علائم این بیماری را منتشر کرده‌اند ولی هنوز در برخی مناطق دنیا مردم به‌طور دقیق نمی‌دانند چگونه می‌توانند از مبتلا شدن یا نشدن خود به ویروس کووید-19 اطمینان حاصل کنند و آیا باید با علائمی مثل تب و سردرد به مراکز درمانی مراجعه کنند یا خیر؟


هم‌اکنون مراکز درمانی به دلیل تجمع و نگهداری از تعداد زیادی از بیماران مبتلا به ویروس کرونا خود یکی از مهم‌ترین محل‌های پخش ویروس است لذا مراجعه هرچه کمتر به بیمارستان‌ها و سایر نهادهای بهداشتی علاوه بر کاهش فشار کاری و روانی بر کادر درمان احتمال ابتلای افراد بیشتر به بیماری را نیز کم می‌کند.


هم‌اکنون مردم می‌توانند از خانه‌های خود و تنها از طریق فضای مجازی و امکانات موجود در چت‌بات مایکروسافت سؤال‌هایی ساده در مورد وضعیت جسمانی و سلامتی خود را پاسخ داده و حتی در صورت نگرانی بیشتر با پزشکان متخصص مشورت کرده و از بابت مبتلا شدن یا نشدن به ویروس کرونا خیال خود را راحت کنند.



مایکروسافت برنامهٔ خود اظهاری کاربران برای مشورت در مورد بیماری کرونا را Coronavirus Self Checker نامیده است. پس از پاسخ دادن به سؤال‌های موجود در قسمت ویژه مبارزه با ویروس کرونا نرم‌افزار چت‌بات، متخصصان اظهارات کاربران را به‌صورت دقیق بررسی می‌کنند و اگر فردی مشکوک تشخیص داده شود با او تماس گرفته شده و توصیه‌های لازم برای جلوگیری از پیشرفت بیماری و درمان قطعی عنوان می‌شوند.


این غول فناوری به کاربران خود و تمامی شرکت‌کنندگان در برنامه خود اظهاری اطمینان داده است که تمامی اطلاعات آن‌ها و مواردی که مایل نیستند دیگران از آن‌ها اطلاع داشته باشند به‌صورت شخصی نگه داشته می‌شوند و هیچ‌گونه دسترسی غیرمجازی به آن‌ها وجود نخواهد داشت. وال‌استریت ژورنال طی گزارشی عنوان کرد همکاری با مایکروسافت می‌تواند تا حد زیادی از گسترش بیش از گذشته ویروس در بین مردم جلوگیری کند.


گفتنی است در ایران نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری سازمان‌ها و نهادهای مختلف پرسشنامه آنلاینی را طراحی و در اختیار همه مردم قرار داده است هم‌چنین برای هم‌وطنانی که دسترسی به اینترنت ندارند شماره تلفن 4030 به‌عنوان مرکز مشاوره تلفنی بیماری کرونا در سراسر کشور معرفی شده است.


انتهای پیام/4144/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر