صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۰۱ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۸
در گفت‌وگو با وزیر امور خارجه اندونزی؛

ظریف بر لزوم مقابله با تحریم‌های آمریکا برای مبارزه با کرونا تأکید کرد

وزیر امور خارجه بر لزوم مقابله و عدم رعایت تحریم‌های غیر قانونی، غیر انسانی و یکجانبه آمریکا علیه ملت ایران برای مبارزه با کرونا تأکید کرد.
کد خبر : 479090

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنا از اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اندونزی امروز - چهارشنبه - در گفت وگوی تلفنی در خصوص آخرین تحولات مربوط به شیوع جهانی کرونا گفت وگو و تبادل نظر کردند.


در این گفت‌وگو محمد جواد ظریف بر لزوم مقابله و عدم رعایت تحریم های غیر قانونی، غیر انسانی و یکجانبه آمریکا علیه ملت ایران برای مبارزه با کرونا تأکید کرد.


ورود کرونا به ایران از اواخر بهمن ‌ماه به شکل رسمی اعلام شد. ایران نزدیک به دو سال است که با شدیدترین تحریم های آمریکا شرایط سختی را پشت سر می گذارد.


کاخ سفید از ۱۸ اردیبهشت ۹۷ ضمن خروج از توافق هسته‌ای با ایران، همه مسیرهای اقتصادی و سرمایه گذاری، نفت، پتروشیمی، شرکت های بیمه و افراد و اشخاص حقیقی و حقوقی را تحریم کرد.


آمریکا پیش از این ادعا کرده بود، سازوکاری جدید برای مبادله کالاهای کشاورزی و دارو با ایران از طریق سوئیس ایجاد و اجرایی شده است؛ ادعایی که «سیدعباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از همان ابتدا نیز به آن مشکوک بود و گفت: «اگر آمریکایی ها قصد و نیت خیر داشتند، این کمک را رسانه‌ای نکرده و دنبال اهداف تبلیغاتی نبودند. دولت آمریکا برای همان کانال کمک های بهداشتی سوییس نیز با وجود تبلیغات، سنگ‌اندازی می‌کند.»


سخنگوی وزارت امور خارجه به نکته‌ای در تضاد با ادعای آمریکا نیز اشاره کرد و افزود: «با وجود ادعاهای واهی آمریکا که مواد دارویی و غذایی تحریم نیستند، عملاً راه هرگونه نقل و انتقال بانکی را در این زمینه بستند. با راه اندازی کانال به اصطلاح بشردوستانه برای تأمین اقلام دارویی، رسماً تأیید کردند این ادعا پوچ و خلاف رأی ICJ بوده و دارو و غذا نیز تحریم است؛ در حالی‌که نباید باشد. »


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر