صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۰ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۸

چند توصیه خوراکی برای در امان ماندن از ابتلا به ویروس کرونا

تغذیه مناسب موجب افزایش توانایی سیستم یمنی بدن در برابر بیماری‌های می‌شود و شما می‌توانید برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا عمل به توصیه‌های مهم تغذیه‌ای را در پیش بگیرید.
کد خبر : 478980

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، تغذیه مناسب موجب افزایش توانایی سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری‌های می‌شود و شما می‌توانید برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا عمل به توصیه‌های مهم تغذیه‌ای را در پیش بگیرید.





 



  • زیاد سبزی بخورید. سبزی‌هایی مثل انواع کلم، گل‌کلم، شلغم، فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای، جعفری، پیازچه، شاهی و میوه‌هایی مثل پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و جوانه ماش، گندم و شبدر دارای ویتامین C هستند و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند.

  • همچنین سبزی‌هایی مثل هویج، کدوحلوایی و سبزی‌های تیره مثل اسفناج، برگ چغندر و برگ‌های سبز تیره کاهو دارای ویتامین A هستند.

  • همراه غذا به دلیل آنکه ویتامین C دارد پیاز خام مصرف کنید.

  • از مصرف غذاهای پرچرب، سوسیس و کالباس و سایر غذاهای فوری (فست فودها) اجتناب کنید.

  • روزانه از منابع غذایی حاوی پروتئین مثل حبوبات و تخم‌مرغ استفاده کنید.

  • از خوردن مواد غذایی نیم‌پز و غذاهایی که به‌خوبی پخته نشده است خودداری کنید.

  • ترجیحاً غذا در خانه طبخ و مصرف شود و از خوردن غذا و نوشیدنی در مکان‌های غیربهداشتی و نامطمئن خودداری کنید.

  • اگر علائمی مثل سرماخوردگی دارید غذاهایی مثل سوپ و آش همراه با آب‌لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.

  • از میوه‌های فصلی حاوی آنتی‌اکسیدان مثل انار، پرتقال توسرخ و گریپ‌فروت استفاده کنید.

  • زنان باردار، سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتونی مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری هستند. این افراد لازم است روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب‌لیمو ترش یا آب‌نارنج استفاده کنند و هویج و کدوحلوایی را در غذاهای روزانه خود بگنجانند.

  • آگاه باشید کمبود مواد غذایی و ویتامین‌هایی مثل C ،A و D باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود و احتمال ابتلا به بیماری کرونا را افزایش می‌دهد.


انتهای پیام/4145/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر