صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۱ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۸
آنا بررسی می‌کند؛

ردپای وزیر در همه انتخاب‌های تیم ملی، پرسپولیس و استقلال

ردپای وزیر ورزش و جوانان در تمامی انتخاب‌های تیم ملی فوتبال و باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال دیده می‌شود.
کد خبر : 478920

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال ایران قرار بود 25 اسفند 98 (برابر با 15 مارس 2020) برگزار شود؛ اما فیفا در نامه‌نگاری‌هایی که با فدراسیون کشورمان داشت، ایرادات گسترده‌ای از اساسنامه گرفت و اعلام کرد مادامی که ایرادات اساسنامه رفع نشود برگزاری انتخابات ممکن نیست.


یکی از دیگر مواردی که فیفا تأکید داشت در مجمع انتخاباتی فدراسیون ایران اصلاح شود، عدم دخالت شخص یا نهادی ثالث در این مجمع بود. فیفا تشخیص داده بود وزارت ورزش و جوانان در این انتخابات دخالت کرده و اینکه شخص وزیر ورزش حق رأی دارد گویای آن است که او در بسیاری اتفاقات این مجمع انتخاباتی مداخله کرده در حالی که فدراسیون‌های فوتبال در تمام دنیا نهادی مستقل هستند و باید بدون دخالت نهاد ورزشی دیگر امور محوله را اجرایی کنند.


دلایل متعددی وجود دارد که وزارت ورزش و جوانان و نفر اول آن مسعود سلطانی‌فر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در اتفاقات فوتبالی ایران ورود می‌کنند و نظراتی را که دارند به مرحله اجرا درمی‌آورند. محمدحسن انصاری‌فرد، مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس پرده از یکی از موارد دخالت وزیر ورزش در فدراسیون فوتبال برداشته است. وی اعلام کرده سلطانی‌فر از وی خواسته بود با برانکو مذاکره کند تا جانشین مارک ویلموتس در تیم ملی فوتبال شود. موضوعی که البته به سرانجام نرسید.


باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس که زیرمجموعه وزارت ورزش هستند و رئیس مجامع سرخابی‌ها شخص مسعود سلطانی‌فر است. فیفا هم متوجه دخالت وزیر در مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال شده است. اصلاً چه نیازی به مدیرعامل و هیئت مدیره برای سرخابی و رئیس فدراسیون است وقتی قرار است وزیر ورزش همه انتخاب‌ها را شخصاً و با مشاوره همکاران مورد وثوقش انجام بدهد. بر اساس ادعاهای مطرح شده، سلطانی‌فر اعضای هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را انتخاب می‌کند و بعد مدیرعامل را تعیین کرده و در ادامه به آن‌ها می‌گوید چگونه به انجام امور بپردازند. مسئولیت انتخاب سرمربی تیم ملی را هم بر عهده می‌گیرد و منابع مالی پرداخت مطالبات را هم فراهم می‌کند. البته بعد از اینکه به مو رسید و در آستانه پارگی قرار گرفت.


اگر ادعاهای مدیران مستعفی و یا برکنارشده مبنی بر دخالت‌های مستقیم وزیر ورزش درست باشد عملاً باید گفت همه انتخاب‌ها با نظر مستقیم سلطانی‌فر است. انصاری‌فرد به این موضوع اشاره کرده که حضور مهدی رسول‌پناه که در حال حاضر سرپرست باشگاه پرسپولیس است و پیش از استعفای او از مدیرعاملی رئیس هیئت مدیره باشگاه بود و این پست را در مدت زمانی بسیار کوتاه به دست آورد تا جانشین مرحوم جعفر کاشانی شود؛ مستقیماً با وزیر ورزش در تماس بوده و مدیرعاملی در پرسپولیس معنایی نداشته است. وی تأکید کرد: متأسفانه دوست نداشتند که من موفق شوم و بسیار کارشکنی کردند. یکی از آن‌ها، انتشار قرارداد بازیکنان بود. با این اتفاق، با بازیکنان وارد چالش زیادی شدیم و رسانه منتشرکننده قراردادها گفت که این اتفاق توسط اعضای هیئت‌مدیره انجام شده است. این اطلاعات را به وزیر ورزش گفتم که او پشت هیئت‌مدیره ایستاد.


حسن زمانی، نماینده مجلس که زمانی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال بود پس از آنکه میرشاد ماجدی که وی نیز در حال حاضر عضو هیئت مدیره آبی‌پوشان نیست به وی توصیه کرد وقتی به وجود او نیازی نیست اصرار نکند و با هر زبانی تأکید بر ماندن نداشته باشد، گفت: به ماجدی توصیه می‌کنم تحت‌فشار وزیر ورزش و جوانان مصاحبه نکند. او برای خوشایند وزیر چنین حرفی را زده است. اگر کسی به تخلف‌ها اشاره کرد اعضای جدید هیئت مدیره در حمایت از وزیر نسبت به آن فرد موضع بگیرند. ابلاغیه وزیر ورزش در تاریخ 96/6/4 با شماره نامه 100/676/ص/96 را در اختیار دارم که دو سال اعتبار دارد. انتخاب اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال تخلف صد در صد است. تا زمانی که سلطانی‌فر باشد سر سوزنی به بحث ورزش ورود نمی‌کنم. صحبت من تخلف آقایان است که باید به آن ورود شود.


عبدالرضا موسوی هم که مدت کوتاهی در هیئت مدیره استقلال حضور داشت پس از آنکه مدیرعامل این باشگاه نشد و استعفا کرد مصاحبه‌ای اظهار کرد: همه اتفاقاتی که باعث استعفایم شد بازی پشت پرده است. حاضر بودم خرج یک سال استقلال را بدهم اما آقایان دست از سر این باشگاه بردارند. دیگر چه می‌خواستند؟ اما انگ زدند که گفته‌ام پولم را با سودش می‌خواهم! وزیر ورزش نخواست که من در استقلال باشم.


این ادعاها در حالی مطرح شده که مهدی علی‌نژاد، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: شأن وزارت ورزش و شخص وزیر ورزش این نیست که در جزئیات باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال ورود کند. وقتی به کسانی مسئولیت دادیم که کارهایشان را انجام دهند، خودشان کارها را پیش می‌برند و قرار نیست برای هر تغییر کوچکی از کسی اجازه بگیرند.


انتهای پیام/4048/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر