صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۵ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۸
افشارنیا در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

چرایی درگیری هندوها با مسلمانان مظلوم هند

دبیر واحد فرهنگی و کمیته بانوان اتحادیه تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ماجرای کشتار مسلمانان هند در حالی با سفر ترامپ به این کشور همراه شده که توجه همگان را به خود جلب کرده است، اما اگر سفر رئیس‌جمهور آمریکا به هند در این ایام نبود همانند درگیری و کشتارهای چندماه پیش در سکوت رسانه‌ای گم می‌شد.
کد خبر : 478769

مرضیه افشارنیا در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به قتل عام مسلمانان هند اظهار کرد: ماجرای کشتار مسلمانان در هندوستان در حالی که با سفر ترامپ به آن کشور همراه شده توجه همگان را به خود جلب کرده است، درصورتی که اگر سفر رئیس‌جمهور آمریکا به هند در این ایام نبود همانند درگیری و کشتارهای چندماه پیش در سکوت رسانه‌ای گم می‌شد.
وی افزود: علت انتقام هندوها از مسلمانان چه بود؟! سلطنت متحده بریتانیا در سال ۱۹۴۷ میلادی مجبور شد تا به هندوستان استقلال بدهد، از جمله دلایلی که منجر به این رخداد شد خسارت‌هایی است که در جنگ جهانی دوم متحمل شده و هزینه سرسام‌آور جنگ سرد بود؛ کشورهای پاکستان، بنگلادش، برمه، نپال، سریلانکا، کشمیر و جامو همگی پس از خروج از هند شکل گرفتند.
دبیر واحد فرهنگی و کمیته بانوان اتحادیه تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: یکی از بندهای توافق‌نامه بریتانیا با استقلال‌طلب‌های هند آن بود که سیک‌ها، هندوها و مسلمانان در حوزه‌های پنجاب و بنگال می‌توانند برای جداشدن یا عضویت در یک کشور دیگر، خود نظر دهند و اینگونه شد که مسلمانان، هندوها و بودایی‌ها با هم ادغام شده و باید برای خود یک کشور تعیین می‌کردند.
افشارنیا ادامه داد: هندوستان در میان پاکستان قرار گرفت و کشمیر علی‌‌رغم میل مردم مسلمان خود جهت پیوستن به پاکستان، با حکم حاکم هندوی خود اعلام استقلال کرد و بدین‌شکل نطفه نفاق و درگیری میان مسلمانان و هندوهای هند کاشته شد؛ در حال حاضر هر از چندگاهی هندوها به مسلمانان حمله می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه پاکستانی‌های مسلمان به مردم کشمیر جهت ملحق شدن آن‌ها به پاکستان کمک می‌کردند، گفت: به همین خاطر حاکم کشمیر از فرصت استفاده کرد و رسما به هندوستان ملحق شد. سپس جنگ میان هندوستان و پاکستان آغاز شد و به علت اختلاف عقیدتی و نگرش نژاد‌پرستانه هندوها که خودشان را در بالاترین مرتبه و مسلمانان را در پست‌ترین درجه می‌دانستند، مشکلات بسیاری به‌وجود آمد.
دبیر تشکل یوسف زهرا(عج) دانشگاه آزاد اسلامی‌ واحد فلاورجان افزود: یک نمونه آن مسجد باربری مسلمانان بود که هندوها مدعی شدند این مسجد از اماکن متبرکه آن‌هاست و برای مسلمانان نیست، به همین خاطر درگیری آغاز شد که چندین سال طول کشید و منجر به کشتارهای وسیعی شد.
افشارنیا خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۷۲ شمسی دولت دستور تخریب مسجد را داد که این خود مقدمه‌ای بر تخریب دیگر مساجد شد و آمریکا از پاکستان و بریتانیا از هند حمایت کردند؛ از آنجا که هند قصد داشت میان پاکستان و آمریکا ایجاد شکاف کند و با توجه به اینکه پاکستانی‌ها از آمریکایی‌ها سلاح‌های پیشرفته دریافت می‌کردند و هندی‌ها برای مقابله با مسلمانان نیاز به چنین سلاح‌هایی داشتند، تنها راه چاره را دوستی با رژیم صهیونیستی دیدند که هم‌پیمان با آمریکا بود. اما منفعت هند برای رژیم‌ صهیونیستی چه بود؟!
وی تصریح کرد: اتحادیه اروپا، فروش هرگونه محصولی که ساخت رژیم صهیونیستی باشد به علت اقدامات جنایتکارانه این‌ رژیم در سرکوب فلسطینیان طبق منشور حقوق بشر ممنوع کرده بود، لذا رژیم صهیونیستی برای تعرف شریک تجاری جدید به سمت آسیای شرقی و جنوب شرقی آمد. حال هند، کلید فتح چین و راه اسه آن(ASEAN) است؛ مودی، رهبر هندوها با استفاده از لابی رژیم صهیونیستی در آمریکا توانست نظر ایالات متحده را به خود جلب کرده و کمی در موضوع حمایت آمریکا از پاکستان شکاف ایجاد کند، سپس با روی کار آمدن ترامپ اتفاقاتی به طور همزمان در رژیم صهیونیستی و هند رخ داد.
این فعال دانشجویی گفت: در هند رام ناته کوویند، رئیس‌جمهور هند مامور فشار بر مسلمانان و تحریک افراطی‌های هندو و مودی شد، نخستین اقدام هند لغو امتیاز خودمختاری منطقه مسلمان‌نشین جامو و کشیمر بود که حدود ۶ ماه پیش با درگیری شدید و کشتار صورت گرفت‌. دومین اقدام دولت هند، اجازه به هندوها برای ساخت معبد به جای مسجد باربری بود و بازهم ۵ ماه پیش درگیری صورت گرفت و تعدادی کشته شدند.
افشارنیا ادامه داد: سومین اقدام اصلاح قانون شهروندی‌ بود، هند دیگر به مسلمانان برای ورود به این کشور حق شهروندی اعطا نمی‌کرد و در عوض هر هندویی از سایر نقاط و اطراف هند که خواهان زندگی در هند بود، می‌توانست بیاید و تابعیت بگیرد، از طرفی به مسلمانانی که تولدشان در هند را اثبات نکرده بودند وقت داده شد تا دو ماه آینده سند هندی بودن خود را ارائه بدهند در غیر اینصورت باید از هند بروند؛ مجددا یک آشوب سراسری در هند آغاز و در چند استان این کشور اعلام حکومت نظامی شد و دوباره هندو‌ها به کشتار مسلمانان پرداختند.
وی خاطرنشان کرد: مسلمانان هندی که به حمایت آمریکا در برابر افراط گرایی هندو‌ها امید داشتند، با شنیدن خبر سفر رئیس جمهور آمریکا به هند خوشحال شدند و گمان کردند که آمریکا به خاطر پاکستان قرار است بیاید تا مجددا افراطی‌های هندو را سر جای خود بنشاند؛ اما ترامپ در بدو ورود، مودی را به آغوش کشید و در پشت هیاهوی رسانه‌ای جهان، هندوهای تحت حمایت حزب حاکم با چشم‌پوشی آمریکا، مسلمانان را به خاک و خون کشیدند. در این بین مدعیان حقوق بشر سکوت اختیار کردند. هرچند اگر این اتفاقات برای چشم‌آبی‌ها رخ می‌داد، هرگز سکوت نمی‌کردند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر