صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۹

هورمون رشد انسانی و داروی ضدانعقاد در کشور تولید می‌شود

یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید انواع مختلفی از داروهای نوترکیب شده که از محصولات بیوتکنولوژی مهم به شمار می‌روند.
کد خبر : 478570

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، یک شرکت فعال در حوزه تولید دارو موفق به تولید پروتئین‌های دارویی نوترکیب شده، هورمون رشد انسانی، انسولین، هورمون‌های جنسی و داروهای ضدانعقادی شده است. این شرکت که در سال 76 تأسیس شده، از مهم‌ترین شرکت‌های داخلی در تولید داروهای محصولات بیوتکنولوژی به شمار می‌رود.


سعید آزادی، مدیر واحد کنترل کیفیت و تحقیقات این شرکت در گفتگو با خبرنگار آنا در خصوص فعالیت‌های این شرکت بیان کرد: طی 10 سال گذشته حدود 120 میلیون دوز محصول دارویی مختلف تولید کرده‌ایم و سهم بالایی از بازار دارویی کشور را در اختیار داریم. امکان‌سنجی، انجام مطالعات توجیه اقتصادی، ساخت و تجهیز خط تولید فراورده‌های آنتی بادی مونوکلونال بر اساس استانداردهای معتبر و رایج در صنعت داروسازی و تولید ماده موثره و محصول نهایی از جمله برنامه‌های شرکت برای سال آینده است.


وی افزود: راه‌اندازی نسختین خط پُرکنی و تولید انسولین قلمی در کشور که یک محصول استراتژیک محسوب می‌شود و واردات آن بیشترین ارزبری دارویی را دارد نیز از جمله برنامه‌های سال آینده این شرکت به شمار می‌رود. این خط تولید قادر است بخش مهمی از نیاز کشور به داروی حیاتی انسولین را برطرف کند.


آزادی در خصوص مشکلات و چالش‌های این شرکت در راه توسعه مطرح کرد: هدف از تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش، از طریق تمرکز روی خلاقیت، اکتساب، آموزش، بهره‌گیری و به اشتراک‌گذاری است. از این رو، این شرکت‌ها از مهم‌ترین ارکان توسعه پایدار کشور محسوب شده و توسعه کمی و کیفی آنها  باید مورد توجه سیاستگذاران کشور قرار گیرد.


مدیر واحد کنترل کیفیت و تحقیقات این شرکت گفت: در شرایط تحریم اقتصادی ظالمانه، شرکت‌های دانش بنیان به ویژه در حوزه سلامت، نقش محوری در تامین نیازهای حیاتی کشور دارند و در خط مقدم جنگ اقتصادی قرار می‌گیرند. حمايت همه‌جانبه دولت از تجاری‌سازی تحقيقات، فراهم ساختن زير ساخت‌ها، حمايت‌های مختلف در مرحله توسعه ايده‌ها و نتايج تحقيقات از طریق فراهم کردن تسهیلات مالی کم‌بهره و بدون بهره، تخصیص ارز دولتی، تسهیل واردات مواد اولیه با اعمال معافیت‌های گمرکی و مالیاتی و ... از اقداماتی است که دولت می‌تواند با اتخاذ آنخا به توسعه زیست‌بوم دانش بنیان کمک کند.


انهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر