صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۹
فایننشال تایمز گزارش کرد؛

بایدن می‌تواند آمریکا را به دوران قبل از ترامپ بازگرداند؟/ادامه رویکردهای فعلی واشنگتن در دوره دموکرات‌ها

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی نوشت که ریاست جمهوری بایدن نمی‌تواند اوضاع آمریکا را به زمان قبل از ترامپ بازگرداند.
کد خبر : 478515

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی نوشت: نمی‌توان تصور کرد که جو بایدن بتواند جغرافیای سیاسی آمریکا را تغییر دهد. پس از آنکه دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۶ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب شد، یک استاد دانشگاه هاروارد گفت که فکر می کند آمریکا تحمل داشته باشد شخصیتی همچون ترامپ را برای چهار سال تحمل کند، اما برای هشت سال دچار مشکل خواهد شد.


 بیشتر بخوانید:


بایدن: ارتش را برای مهار کرونا فرا می‌خوانم


طبق این گزارش، تلاش جو بایدن برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و هم زمان سردرگمی سیاسی و اقتصادی این کشور که با پیدایش ویروس ناشناخته کرونا به وجود آمده، دموکرات‌ها را امیدوار کرده است که ترامپ از صحنه سیاسی این کشور کنار رود. اگر چنین اتفاقی رخ دهد، یادآور اظهارات جرالد فورد پس از رسوایی  «واتر گیت» است که گفته بود «کابوس طولانی ملی ما پایان یافته است».



چشم امید اروپا به احیای اتحاد غرب


به نوشته این روزنامه آمریکایی، اروپایی‌هایی که چشم امید به احیای اتحاد غرب دارند، امیدوارند دوران ریاست جمهوری ترامپ به زودی سر برسد و دولتی به ریاست معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا تشکیل شود  تا تاریخ  جغرافیای سیاسی این کشور به ژانویه ۲۰۱۷ بازگردد؛ یعنی همان روزی که باراک اوباما کاخ سفید را ترک کرد. شاید بتوان امید اروپایی‌ها را خوب توصیف کرد، ولی این موضوع در تفکر ینگه دنیایی ها توهمی بیش نیست. ترامپ در دوران ریاست جمهوری خود آمریکا و روابط این کشور با خارج را دگرگون کرد و شکاف‌های سیاسی و اجتماعی که در سال‌های گذشته به طور عجیبی وجود داشت، بهبود بخشید. 



ترامپ در جمع سران اروپا


فایننشال تایمز نوشت: در دوران ریاست جمهوری ترامپ روابط میان آمریکا و چین تغییر کرد و به نوعی  «تنظیم مجدد» شد که به نظر می‌آید تغییر آن در دوره ریاست جمهوری بایدن ممکن نباشد. گرچه قبل از ترامپ حزب دموکرات حامی سیاست حمایت از صنایع داخلی آمریکا بود، ولی اکنون حزب جمهوری خواه نیز احساسات شدید حمایت گرایانه اقتصادی دارد و به چین نه تنها به عنوان یک رقیب اقتصادی بلکه به عنوان چالشی برای برتری فناوری خود نگاه می‌کند. 


این روزنامه آمریکایی مدعی شد که نمی‌توان نسخه جهانی سازی قبل از ترامپ را ترمیم کرد. «کورت کمپبل» و «جیک سالیوان»، دو متفکر برجسته سیاست خارجی حزب دموکرات در مقاله‌ای با عنوان  «موانع اجماع فزاینده در زمینه تعامل با چین» تأیید کردند که دیدگاه تیم ترامپ از رقابت راهبردی با چین قابل قبول است و فقط لزوم اقدامات ظریف‌تر و هوشمندانه برای پیشبرد این راهبرد احساس می‌شود. 


دولت بایدن سیاست جذب متحدان آمریکا را در پیش خواهد گرفت


فایننشال تایمز مدعی افزایش تنش میان واشنگتن و پکن در دوره ریاست‌ جمهوری بایدن شد و در گزارش خود آورده است: به این دلیل که احتمال دارد دولتی دموکراتیک بتواند موضوع حقوق بشر و دریای چین جنوبی را به لیست اختلافات دو کشور اضافه کند، کسانی در خاورمیانه و اروپا که مشتاق احیای سلطه  آمریکا هستند، ناامید خواهند شد.


این روزنامه افزود: دولت بایدن سیاست جذب متحدان آمریکا را در پیش خواهد گرفت و توهین ها و تهدیدات ترامپ را تکرار نخواهد کرد، اما خروج آمریکا از خاورمیانه در سال‌های ریاست جمهوری اوباما با تصمیم وی برای خروج از عراق و اجتناب از مداخله در سوریه آغاز شده بود. در این میان بایدن بیشتر از اوباما محتاط بود و حتی با افزایش نیروها در افغانستان مخالفت کرد. بنابراین بسیاری از رفتارها، رویکردها و ناسازگاری های دوران ترامپ در دوره بایدن ادامه می‌یابد.


انتهای پیام/4106/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر