صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۸ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸
آنا بررسی می‌کند؛

رقابت برای مدیرعاملی استقلال/ گزینه‌های اصلی شناسایی شدند

دو گزینه اصلی برای گرفتن پست مدیرعاملی باشگاه استقلال مشخص شدند.
کد خبر : 478482

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، باشگاه استقلال یکی از بدترین دوران مدیریت خود را تجربه می‌کند و وزارت ورزش و جوانان که رئیس مجمع این باشگاه محسوب می‌شود در شرایط دشواری برای تعیین اعضای هیئت مدیره آبی‌پوشان قرار گفته است.


به گفته بسیاری از پیشکسوتان استقلال دخالت‌های وزارت ورزش باعث شد تا تیم حرفه‌ای و قابلی مدیریت استقلال را بر عهده نداشته باشد و این باشگاه وارد چالش‌های زیادی شد. رکورد استعفا در استقلال شکسته شد و بسیاری از اعضای هیئت مدیره با مشاهده کوهی از مشکلات و تنگ شدن حلقه محاصره بهترین راه را نوشتن نامه استعفا دیدند تا جایی که فردی مشتاق چون علی فتح‌الله‌زاده که سال‌ها منتظر بود تا بار دیگر نفر اول این باشگاه شود در عرض کمتر از سه هفته با این بهانه که بیمار است از سرپرستی باشگاه استقلال استعفا کرد.


پیش از رفتن فتح‌الله‌زاده، میرشاد ماجدی، احمد سعادتمند، امیرحسین فتحی و کامران منزوی از مدیریت آبی‌ها استعفا کرده بودند و حالا در این باشگاه اسماعیل خلیل‌زاده تنها مدیر باقی مانده است که رئیس هیئت مدیره تک عضوی به حساب می‌آید. البته در مقطع کوتاهی عبدالرضا موسوی هم عضو هیئت مدیره استقلال شد اما به خاطر اینکه نتوانست مدیرعامل شود و با انتخاب فتح‌الله‌زاده به‌عنوان سرپرست امیدی به رسیدن به هدفش نداشت تصمیم به استعفا گرفت.


وزارت ورزش و جوانان و شخص وزیر این روزها در تلاش هستند تا هیئت مدیره جدیدی برای استقلال تشکیل دهند و البته تعطیلی رقابت‌های فوتبال به خاطر شیوع بیش از حد ویروس کرونا باعث شد تا مجال بیشتری برای انتخابی بهتر وجود داشته باشد.


احمد سعادتمند و عبدالرضا موسوی که به خاطر مشکلاتی مختلف از هیئت مدیره استعفا داده بودند به همراه حجت نظری نماینده شورای شهر تهران که نقش ویژه‌ای در نامگذاری بلوار فردوس غرب به نام ناصر حجازی داشت، سه گزینه‌ای هستند که نام آن‌ها برای بازگشت به استقلال رسانه‌ای شده است. در میان این افراد سعادتمند و موسوی امید زیادی دارند تا پست مدیرعاملی را تصاحب کنند و برای همین در حال رایزنی‌های فراوانی هستند.


این دو فرد مشتاق ریاست در حالی تلاش می‌کنند تا به هدف خود برسند که به نظر می‌رسد شانس سعادتمند بیشتر از موسوی باشد. سعادتمند یکی از مدیران وزارت ورزش است که مورد اعتماد وزیر ورزش بوده و شناخت مناسبی از خواسته‌های وی دارد. سابقه مدیریت قابل تأملی دارد و پیش از این نیز به‌عنوان عضو اقتصادی وارد هیئت مدیره استقلال شده بود که دامنه اختلافاتش با امیرحسین فتحی مدیرعامل وقت باشگاه به خاطر مخالفت با خواسته‌های وی باعث استعفایش شد.


استقلال درگیر پرونده‌های مالی متعددی در فیفا و داخل کشور است و راهکارهای سعادتمند می‌تواند راهگشای گره‌های کور ایجاد شده باشد. حمایت وزیر ورزش منابع مالی بیشتری را در اختیار او خواهد گذاشت و آبی‌ها می‌توانند از شر بدهی‌های مختلف که می‌تواند جرائم متعددی را به همراه داشته باشد رها شوند. 


موسوی که با وعده حل دردسرهای مالی وارد هیئت مدیره استقلال شد و گفته بود برای رضای خدا به این باشگاه آمده است. او برای درآمدزایی آبی‌پوشان برنامه داشت و می‌خواست این باشگاه را به سمت تجاری شدن پیش ببرد. در همان اوایل کارش با محمد نوری یکی از پیشکسوتان استقلال هم درگیری لفظی در رسانه‌ها پیدا کرد. زمین تمرین کیش را برای اردوی آبی‌پوشان آماده کرد که با قبول بازی کردن استقلال در زمین بی‌طرف برابر الکویت کویت و الریان قطر آبی‌ها برای اردو به کیش نرفتند.


او که برای رضای خدا به استقلال آمده بود بعد از آنکه نتوانست با وزیر ورزش برای گرفتن پست مدیرعاملی جلسه بگذارد با انتشار پستی در اینستاگرام گلایه خود را نسبت به این موضوع ابراز کرد و از حضور در هیئت مدیره استعفا کرد. بعد از آن هم مصاحبه‌های تندی نسبت به باشگاه استقلال و وزارت ورزش انجام داد که بدون تردید این موضوع در روند انتخاب وی به‌عنوان مدیرعامل استقلال تأثیر منفی می‌گذارد. مالک هواپیمایی زاگرس گفته بود: «به پرسپولیسی بودن وزیر شک نکنید.همه اتفاقاتی که باعث استعفایم شد بازی پشت پرده است. حاضر بودم خرج یک‌سال استقلال را بدهم اما آقایان دست از سر این باشگاه بردارند. دیگر چه می‌خواستند؟ اما انگ زدند که گفته‌ام پولم را با سودش می‌خواهم! الان می‌گویم پولم را بدهید و سودش را هم نمی‌خواهم اما کسانی که پرونده دارند و بازنشسته هستند، به دنبال مدیریت در استقلال هستند.»


با توجه به صحبت‌هایی که موسوی انجام داده و رابطه کاری مناسب سعادتمند با وزیر ورزش می‌توان این پیش‌بینی را کرد که اگر قرار باشد از میان این دو نفر فردی مدیرعامل استقلال شود، آن شخص احمد سعادتمند خواهد بود.


شرایط باشگاه استقلال به شکلی هست که شاید وزیر ورزش مجبور شود مجدد خلیل زاده را به عنوان سرپرست موقت باشگاه استقلال معرفی کرده و بعد اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل این باشگاه را مشخص کند.


انتهای پیام/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر