صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۰ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸

تلاش دارپا برای درمان ویروس کرونا

موسسه دارپا امیدوار است كه تا تابستان ویروس کرونا را درمان کنند. آنها با استفاده از یک روش جدید RNA یا DNA به بدن کمک می‌کنند در برابر این ویروس پادتن تولید کند.
کد خبر : 478457

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دیفنس وان، یک برنامه تحقیقاتی ارتش آمریكا كه به دنبال راه جدیدی برای تقویت ایمنی بدن در برابر ویروس‌ها است، می‌تواند نحوه آماده‌سازی دولت‌ها و نظامیان برای بیماری‌های همه‌گیر را تغییر داده و حتی ممكن است به زودی برای کمک به درمان ویروس کرونا، فرا برسد.


بسترهای پیشگیری از بیماری همه‌گیر دارپا (DARPA)، به دنبال ایجاد واکسن نیست که ساخت آن سال‌ها طول بکشد و هفته‌ها نیز برای تأثیرگذاری در بدن باشد. در عوض، هدف این است که «پادتن‌های تک تاگی» (monoclonal antibodies) خاصی را که بدن هنگام مواجهه با ویروس به طور طبیعی تولید می‌کند، شناسایی کند و بدن را به سمت تولید یکی از آنها که در برابر  بیماری خاص به عنوان محافظ عمل می‌کند، فریب دهد. این می‌تواند به عنوان یک سپر موقت چند ماهه باشد و تا زمانی که واکسن به صورت آنلاین ارائه شود، فرد را از ابتلا به بیماری محافظت کند.


اما این پادتن‌ها برای یافتن و کشف مدت زمان زیادی طول می‌کشد. دکتر ایمی جنکینز، مدیر این برنامه در دارپا، گفت: در جهان زیست‌پزشکی یک راه طولانی وجود دارد که بتوان پادتن‌ها را شناسایی و آزمایش کرد.یکی از اهداف این برنامه تسریع در روند کشف است.


جنکینز افزود: ما برای این کار واقعاً بازه‌زمانی را از آنچه که معمولاً چند ساله است به یک بازه‌زمانی چند هفته‌ای کاهش داده‌ایم.این یک واقعیت است که آنها از طریق سرمایه‌گذاری در ریزسیال‌شناسی (میکروفلوئیدیک)، ساخت نانو و رویکردهای جدید برای تعیین توالی ژن، حاصل شده اند.


جنکینز  توضیح داد: به عنوان مثال، ما می‌توانیم سلول‌ها را از بیمارانی بگیریم که از این پاتوژن بهبود یافته اند و ما می‌توانیم بسیاری از سلول‌های B آنها را مرتب کرده و پشت هم قرار دهیم. بنابراین آن سلول‌هایی که پادتن ایجاد می‌کنند، به شما در مقابل آن عوامل بیماری‌زا کمک می‌کنند.ما به پاسخ سیستم ایمنی بیمار متکی هستیم. بنابراین اگر آن شخص پاسخ ایمنی واقعا قوی داشته باشد، موادپادتن بیشتری برای پیدا کردن وجود خواهد داشت.


جنکینز و همکارانش در تلاش هستند تا با استفاده از کدهای RNA و DNA، روش جدیدی برای تولید پادتن‌ها در مقیاس زیاد ابداع کنند. هنگامی که آن RNA یا DNA به بیمار تزریق شود، سریعاً کار می‌کند و به افراد سالم کمک می‌کند تا ویروس را از بین ببرند و حتی ممکن است در معالجه افراد بیمار نیز عمل کنند.


امید این است که بدن خود بتواند واکنش دهد. در اصل بدن تبدیل به بیورِآکتور (رآکتور زیستی) می‌شود. از آنجا که تولید RNA و DNA بسیار ساده‌تر از یک واکسن سنتی است، امیدواریم که زمان تولید آن به شدت کاهش یابد.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر