صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۰ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۸

بایدها و نبایدهای افراد مبتلا به آسم در تب‌وتاب شیوع کرونا

ویروس کرونای جدید، دستگاه تنفسی انسان را درگیر می‌کند که این امر استرس روانی زیادی را به افرادی که از بیماری‌های تنفسی رنج می‌برند، وارد کرده است.
کد خبر : 478159

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شیوع گسترده ویروس کرونا در جهان، بسیاری از مردم را وحشت‌زده کرده است. این ویروس که مکان‌های خنک را ترجیح می‌دهد و بعد از ورود به دستگاه تنفسی به ریه رفته و این عضو را به شدت درگیر می‌کند. براساس اعلامیه سازمان جهانی بهداشت رعایت اصول بهداشتی به خصوص افراد مبتلا به بیماری‌های تنفسی بسیار حیاتی است. تنگی نفس یکی از علائم ابتلا به این بیماری است و این امر افرادی که بیماری‌های تنفسی از جمله آسم دارند را دچار وحشت فزاینده‌ای کرده است.



آیا خطر ابتلا به ویروس کرونا در افراد مبتلا به آسم بیشتر است؟


براساس نتایج مطالعه‌ای که در 19 فوریه در ژورنال «آلرژی» منتشر شد، آسم عامل خطری برای ویروس کووید-19 به شمار نمی‌رود. دانشمندان به صورت تصادفی وضعیت 140 بیمار مبتلا به کرونا ویروس را بررسی کرده و متوجه شدند هیچ کدام از این بیماران آسم ندارند. بنابراین خطر ابتلا به ویروس کرونا در افراد مبتلا به آسم بیشتر از جمعیت عمومی نیست.


به گفته متخصصان، هر گونه بیماری تنفسی، شامل کرونا، باعث عود کردن آسم می‌شود.  افراد مبتلا به آسم، به خصوص نوع حاد آن، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های شدید ناشی از ویروس‌های تنفسی قرار می‌گیرند.



افراد مبتلا به آسم در هنگام شیوع ویروس کرونا چه باید بکنند؟


متخصصان توصیه می‌کنند که بهترین راه مقابله با ویروس کووید-19 برای همه افراد به خصوص مبتلایان به آسم تقویت سیستم ایمنی و پیروی از اقدامات بهداشتی است. افراد مبتلا به آسم باید اطمینان حاصل کنند که خواب شبانه باکیفیتی دارند،  دست‌هایشان را مرتب شستشو دهند و  از دست زدن به صورتشان در محیط‌های خارجی بپرهیزند.


به گفته متخصصان، بهتر است مبتلایان به آسم اسپری‌های استنشاقی (اسپری استنشاقی پیشگیرانه و اسپری استنشاقی نجات)  خود را به همراه داشته باشند. همچنین اطمینان حاصل کنند که مقدار اضافه‌ای از داروهای مورد نیازشان را در دسترس دارند تا در صورت قرنطینه خانگی نیازی به خروج از خانه نداشته باشند.



در صورت بروز علائم کرونا در فرد مبتلا به آسم چه باید کرد؟


اگر فرد مبتلا به آسم با شروع نخستین علائم تنفسی شامل سرفه، تنگی نفس و گلو درد باید می‌توانند دستورات «منطقه زرد» برنامه آسم خود را عملی کنند تا مانع از تشدید آسم و علائم حاد آن شوند. منطقه زرد به این معناست که شرایط کلی بیمار در حالت نیمه بحرانی قرار دارد و باید طی 30 دقیقه به پزشک مراجعه کند. در این حالت احتمال تشدید علائم وجود دارد و ممکن است منجر به آسیب‌های غیرقابل‌جبران شود.


علائم اولیه ویروس کووید-19 شامل تب، تنگی نفس و سرفه می‌شود. افراد مبتلا به آسم حق دارند که بیشتر از دیگران نگران ابتلا به آسم باشند؛ اما پزشکان توصیه می‌کنند که بهترین راه حفظ خونسردی  است. شدت بروز علائم در بیش از 80 درصد از افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند، خفیف و متوسط است که این آمار شامل افراد مبتلا به آسم نیز می‌شود. بنابراین رعایت اصول بهداشتی روش حیاتی برای حفاظت از سلامتی خود و اطرافیانتان است.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر