صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۱ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸
دانشگاه برخط؛ آموزش الکترونیک۲۵/ علی‌محمدزاده در گفتگو با آنا:

لزوم استفاده از ظرفیت «واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی» برای آموزش مجازی به دانشجویان/ دانشجو از کلاس آنلاین استقبال می‌کند

مدیرگروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: باتوجه به شیوع ویروس کرونا و تشکیل نشدن کلاس‌های حضوری، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور می‌توانند با پشتیبانی «واحد الکترونیکی» و استفاده از امکانات و ظرفیت آن، به آموزش مجازی بپردازند‌.
کد خبر : 477935

خلیل علی‌محمدزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به تعطیلی دانشگاه‌ها پس از شیوع ویروس کرونا و لزوم آموزش الکترونیکی به دانشجویان اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی امکانات بسیاری در استان‌های مختلف کشور در قالب واحدهای دانشگاهی دارد؛ واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی یکی از واحدهای موفقی است که با کوله‌باری از تجربه در رشته‌ها و مقاطع تحصیلی مختلف سال‌هاست دانشجو می‌پذیرد و در شرایط فعلی کشور در خدمت آموزش مجازی است.
وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تشکیل نشدن کلاس‌های حضوری، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور می‌توانند با پشتیبانی «واحد الکترونیکی» و استفاده از امکانات و ظرفیت آن، به آموزش از راه دور بپردازند‌.
مدیر گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با بیان اینکه آموزش الکترونیکی یکی از شیوه‌های خوبِ آموزش است، گفت: اساتید و دانشجویان با نوآوری‌های خود و مسئولان دانشگاه‌ها با ایجاد و تقویت زیرساخت‌های مراکز آموزشی می‌توانند وضعیت فعلی آموزش و یادگیری دانشجویان را ارتقاء ببخشند؛ دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه‌های مختلف از جمله آموزش الکترونیکی می‌تواند الگو و پیشگام سایر دانشگاه‌ها باشد.
علی‌محمدزاده عنوان کرد: دولت الکترونیک به‌طور طبیعی و به‌معنای کامل باید در کشور شکل می‌گرفت اما در این زمینه در دو دهه اخیر، کم کاری شده و در برخی موارد جزیره‌ای عمل شده است و هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم؛ برخی از ادارت و خدمات دستگاه‌های دولتی و خصوصی را می‌توان در فضای مجازی برپا کرد و از این همه ساختمان، مراجعه، هزینه‌های غیرضروری، اتلاف وقت و... رها شد؛ در شرایط فعلی، باید تهدید را به فرصت تبدیل کرد و زیرساخت‌، ابزار و مهارت دانشجویان و اساتید را در زمینه آموزش از راه دور، مجازی و الکترونیکی افزایش داد.
وی با اشاره به اینکه شهید عزیز حاج قاسم سلیمانی تجربه خود را در یک سخنرانی به ما هدیه کرده است، افزود: شهید سلیمانی می‌گوید: «من با تجربه این را می‌گویم که میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد در خود فرصت‌ها نیست»، بنابراین باید از تهدید کرونا، فرصت بسازیم و پیش برویم؛ ما سا‌ل‌هاست شعار آموزش از راه دور در دانشگاه‌ها سر داده‌ایم، در شرایط پرالتهاب کنونی بیشتر از هر زمان دیگری مؤسسات آموزشی و واحدهای دانشگاهی به فکر آموزش مجازی افتاده‌اند و کارهای خوبی در این راستا انجام شده است.
رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری اقتصاد سلامت با بیان اینکه اساتید و دانشجویان برای آموزش الکترونیکی آمادگی و علاقه بالایی از خود نشان می‌دهند، گفت: در کلاس‌های آنلاینی‌ که جمعه‌ها از ساعت ۱۹ الی ۲۲ برگزار می‌کنم، استقبال دانشجویان را می‌بینم؛ در پایان کلاس هم آزمون برگزار می‌شود و دانشجویان از این مدلِ آموزشی ابراز رضایت دارند.
علی‌محمدزاده تصریح کرد: در آموزش الکترونیکی، صرفه‌جویی در وقت و هزینه صورت می‌گیرد و یاددهنده و یادگیرنده با تمرکز و مطالعه بیشتری در کلاس درس شرکت می‌کنند و دقت لازم در طرح مباحث و گفتگوها را دارند. در این نوع آموزش، دانشجویان به‌خصوص خانم‌ها در کنار خانواده‌های خود هستند و این خود به تنهایی امتیاز بزرگی است؛ همچنین در آموزش الکترونیکی دانشجویان همیشه به محتوای کلاس، مفاد مطالب و پاسخ سوالات خود و دیگران دسترسی دارند.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه آموزش از راه دور مزایای بسیاری دارد، خاطرنشان کرد: همه مدارس و دانشگاه‌ها باید به سمت آموزش مجازی سوق پیدا کرده و حداقل بخشی از آموزش‌های خود را غیرحضوری کنند؛ دانشگاه‌ها باید اساتید خود را در این زمینه آموزش دهند و انتظار می‌رود که هر یک از اساتید دانشگاه برای خود، یک سایت تخصصی یا امکاناتی داشته باشند که به‌راحتی از منزل یا اتاق کار خود در دانشگاه، بتوانند برای آموزش‌ مجازی با فراگیران خود ارتباط برقرار کنند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر