قیمت ماسک اصلاح شد/ توزیع وظیفه ما نیست
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، مهدی صادقی نیارکی در نشست ستاد مبارزه باکرونا در وزارت صمت با نمایندگان عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی که امروز برگزارشد، توضیح داد: همزمان با اعلام خبر شیوع ویروس کرونا در کشور صادرات 15 قلم کالااز جمله آب ژاول، مواد شوینده ، تیشو، دستمال کاغذی و... ممنوع شده است.
وی اضافه کرد: برای نظارت برعرضه واحدهای تولید کننده الکل، ناظر مقیم به صورت تمام وقت در محل واحد ها مستقر شده است و در ادامه فهرست تولید کنندگان به صورت مشترکبرای سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده ارسال خواهد شد.
صادق نیارکی با اشاره به اینکه اولویت نخست وزارت بهداشت مراکز درمانی هستند، توضیح داد: وزرات بهداشت برای 150 واحد مجوز موقت سه ماهه برای تولید ژل و مواد ضدعفونی کننده صادر کرده است که سهمیه ارائه شده الکل آنها نا مشخص است.
وی ادامه داد: با بررسی های ما 18 واحد را وزارت بهداشت به ما معرفی کرد و 22 واحد صنعتی شوینده که تغییر کاربری داده اند از سوی انجمن مربوطه معرفی شده است و قرار است که روزانه 130 هزار لیتر از دپوی الکل رازی را دریافت کنند.
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت با اشاره به اینکه تا کنون 40 کارخانه و واحد تولید ژل و مواد ضدعفونی کننده مشخص شده اند که سهمیه الکل برای آنها مشخص شده است، گفت: وزرات بهداشت 16 شرکت پخش را معرفی کرده است که این محصولات را توزیع کند. درحال حاضر تمام تولید، زیر نظر کلید وزارت صمت استو از در کارخانه تا پخش به داروخانه و مراکز درمانی برای عهده وزارت بهداشت و شرکت های پخشی که تعیین کرده است، سپرده شده است.
صادقی نیارکی گفت: در سطح کشور برای تولید ماسک N95 فقط یک واحد وجود دارد که متعلق به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که این واحد نیز با پیگیری های انجام شده تولید 6 هزار عدد ماسک خود را به 25 هزار عدد رسانده است؛ این درحالی است که وزارت بهداشت نیاز خود به ماسک N95 در کشور را 5 میلیون اعلام کرده است.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به ظرفیت های وزارت دفاع در تولید ماسک اشاره کرد و گفت: طی تفاهم نامه وزارت دفاع با وزارت بهداشت روزانه می تواند 15 هزار عدد ماسک M750 و 10 هزار عدد هم N95 تولید کند که ظرفیت تولید این ماسک در کشور را بین 35 تا 40 هزار عدد می رساند که باز هم نیاز به 50 هزار عدد ماسک در کشور وجود دارد.
این مقام مسئول در ادامه به تولید لباس یکسره پزشکی اشاره کرد و گفت: طی نشست با اتحادیه پوشاک مقررشد که مواداولیه و پارچه تولید این لباس در اختیار آنها قرار بگیردآنها آمادگی تولید و دوخت 5 هزار عدد این نوع لباس را دارندو می توانند این ظرفیت را به 5 هزار عدد نیز برسانند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/