صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۹ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۸
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی به آنا خبر داد؛

کشف ۴۳ میلیون جفت دستکش از محتکران/ ۱۰۰ درصد اقلام بهداشتی مکشوفه به وزارت بهداشت ارسال شده است

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به کشف 7 میلیون ماسک و 43 میلیون جفت دستکش از محتکران گفت: ۱۰۰ درصد اقلام بهداشتی مکشوفه به وزارت بهداشت ارسال شده است.
کد خبر : 477393

سیدیاسر رایگانی در گفتگو با خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در پاسخ به این سوال که چرا اقلام بهداشتی کشف شده توسط تعزیرات با تأخیر به دست مسئولان وزارت بهداشت جهت توزیع بین مردم می‌رسد، اظهار کرد: متولی اصلی توزیع اقلام بهداشتی کشف شده نظیر ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده بین مردم وزارت بهداشت است و سازمان تعزیرات درحال حاضر ۱۰۰ درصد اقلام مکشوفه را تحویل این وزارتخانه داده است.


وی گفت: ما در مجموعه تعزیرات روند توزیع را معطوف به روند رسیدگی نکرده‌ایم و به‌دلیل شرایطی که در کشور حاکم است، اقلام کشف شده در این مدت بلافاصله به وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی ارسال شد.


7 میلیون ماسک و 43 میلیون جفت دستکش کشف‌شده به وزارت بهداشت ارسال شده است


سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه تاکنون حدود ۷ میلیون ماسک و ۴۳ میلیون جفت دستکش به وزارت بهداشت ارسال شده است، افزود: در گشت‌های ما نمایندگان وزارت بهداشت نیز حضور دارند و اقلام به محض کشف، قبل از اینکه به سازمان املاک تملیکی برود، برای توزیع بین مردم در اختیار وزارت بهداشت قرار می گیرد.



درحال حاضر روزانه 600 هزار عدد ماسک در کشور تولید می‌شود، اما اگر همه مردم بخواهند ماسک دریافت کنند، باید روزانه چیزی حدود 40 میلیون عدد ماسک تولید شود، لذا توصیه می‌شود افراد بیمار، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان‌ها در اولویت توزیع ماسک و سایر اقلام بهداشتی قرار داشته باشند



رایگانی اظهار کرد: سازمان تعزیرات در حوزه توزیع اقلام بین مردم وظیفه‌ای ندارد اما مستحضر باشید که قبل از بحران کرونا در کشور، آمار تولید ماسک روزانه از ۱۰ تا ۵۰ هزار عدد بود و بعد از شیوع این بیماری در کشور، ظرفیت روزانه تولید ماسک به ۶۰۰ هزار عدد رسید. نکته دیگر این است که اگر همه مردم بخواهند ماسک دریافت کنند باید روزانه چیزی حدود ۴۰ میلیون عدد ماسک تولید کنیم.


وی تصریح کرد: هر روز تماس‌های متعددی از مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی با تعزیرات و بنده صورت می‌گیرد که ما به اقلام بهداشتی نظیر ماسک نیاز داریم، لذا طبیعی است که افراد بیمار و کادر درمانی بیمارستان‌ها در اولویت توزیع ماسک قرار داشته باشند.


سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: انتظار مردم درخصوص دسترسی آسان به اقلام بهداشتی نظیر ماسک، انتظاری صحیح است اما شرایط امروز کشور اینگونه به نظر می‌رسد که کادر درمانی و بیماران در اولویت توزیع اقلام بهداشتی باشند.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر