صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۸ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۸
انستیتو پاستور ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛

تکذیب فایل صوتی منتشر شده در فضای مجازی درباره کیفیت «کیت‌» کرونا

انستیتو پاستور ایران در اطلاعیه‌ای، مطالب فایل صوتی منتشر شده در فضای مجازی درباره کیفیت کیت‌های تشخیص کرونا در کشور را تکذیب کرد.
کد خبر : 477184

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، انستیتو پاستور ایران در اطلاعیه‌ای مطالب فایل صوتی منتشر شده در فضای مجازی در مورد کیفیت کیت‌های تشخیصی در کشور را تکذیب کرد.


در این اطلاعیه آمده است:


اخیرا فایلی صوتی در فضای مجازی منتشر شده است که یک خانم با ادعای داشتن جلساتی با مسئولین وزارت بهداشت و انستیتو پاستور ایران  با بیان ادعاهایی نظیر مشکلات کیت‌های تشخیصی ملکولی در کشور، لزوم عدم مصرف مکمل‌ها و ارائه درمان جدیدی برای کرونا ویروس در گیلان، باعث تشویش اذهان عمومی شده است.


لذا بنابراین اطلاعیه، به استحضار می‌رساند که این فایل نظیر فایل‌های صوتی مشابه، جهت تشویش اذهان عمومی منتشر شده است و چنین فردی جلساتی با مسئولین و کارشناسان انستیتو پاستور ایران و طبق بررسی‌های به عمل آمده با مسئولین وزارت بهداشت نداشته است و بسیاری از ادعاهای وی نظیر مشکل در کیفیت کیت‌های مورد استفاده تشخیصی برای کروناویروس در کشور صحیح نیست.
کیت‌های مورد استفاده تشخیصی در کشور مورد تایید و اهدایی سازمان جهانی بهداشت است و حدود 30 آزمایشگاه تشخیصی کروناویروس در سراسر کشور، توسط متخصصین خود به صورت شبانه روزی در تلاش هستند تا بهترین خدمات ممکن را به کشور ارائه دهند.
لازم به ذکر است که در بازدید هفته گذشته تیم سازمان جهانی بهداشت از انستیتو پاستور ایران، ضمن اظهار شگفتی از راه اندازی شبکه آزمایشگاهی در گستره وسیع در کمتر از ده روز در ایران، آن را به عنوان یک مدل موفق و  مورد توجه این سازمان دانست.


به گفته کارشناسان تیم سازمان جهانی بهداشت، شبکه آزمایشگاهی ایران می‌تواند به عنوان درس آموخته‌ای برای سایر کشورها نیز استفاده شود.


انتهای پیام/۴۰۷۶/


انتهای پیام/

ارسال نظر