انتخابات عجیب و پرحاشیه/ دوومیدانی رنگ آرامش میبیند؟!
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، روز گذشته انتخابات فدراسیون دوومیدانی برگزار شد و افشین داوری با کسب بیشترین آرا صندلی ریاست فدراسیون را از آن خود کرد. این انتخابات در شرایطی برگزار شد که از مدتها قبل به دلیل شیوع ویروس کرونا تقریباً تمامی برنامههای ورزشی و حتی اردوی ملیپوشان المپیکی در ایران لغو شده است تا از شیوع ویروس کرونا جلوگیری شود.
حتی قرار بود انتخابات ورزش دانشگاهی در چند روز گذشته برگزار شود اما به دلیل شیوع ویروس کرونا و با توجه به تعطیلی دانشگاههای کشور و ضرورت حضور اعضای مجمع که در شرایط فعلی میسر نبود، انتخابات به زمان دیگری موکول شد، اما در مورد انتخابات فدراسیون دوومیدانی با وجود شرایطی که هماکنون در جامعه است و همچنین عدم نبود برخی رؤسای هیئتها وزارت با جدیت به برگزاری انتخابات تأکید کرد.
درنهایت روز گذشته با اصرار وزارت ورزش و جوانان، انتخابات فدراسیون دوومیدانی برگزار شد؛ مجمع انتخاباتی که میتوان آن را عجیبترین انتخابات یک فدراسیون ورزشی بنامیم. درحالیکه قرار بود انتخابات ساعت 10 صبح روز گذشته برگزار شود به دلیل عدم حضور برخی روسای هیئتها با یک ساعت تأخیر برگزار شد. از قبل از برگزاری مجمع، برخی روسای هیئتها خواستار تغییر زمان انتخابات شده بودند به همین خاطر در مجمع هم حضور پیدا نکردند. نبود این رؤسا شرایط را به سمتی برد که انتخابات به دلیل به حد نرسیدن اعضای مجمع باید لغو میشد اما پس از گذشت مدتزمانی، عدهای بهعنوان نماینده روسای هیئتها به مجمع راه پیدا کردند و تقریباً اعضا به حد نصاب رسید و انتخابات برگزار شد.
نکته عجیب دیگر رأی تلفنی بود که برای اولین بار در تاریخ مجمع انتخابات یک فدراسیون دیده شد. درواقع فرد غایب با یک تلفن رأی خود را اعلام کرد. نبود اعضای مجمع به دلیل شرایط موجود، حضور جانشین برای افراد غایب و گرفتن رأی تلفنی باعث شد تا یکی از نامزدهای انتخابات فدراسیون به این روند اعتراض کند و به نشانه اعتراض مجمع را ترک کند. البته که نماینده وزارت ورزش بر این اعتقاد بود که ویروس بلاتکلیفی از ویروس کرونا بدتر است و باید هر چه سریعتر انتخابات دوومیدانی برگزار و رئیس مشخص شود؛ اما سؤال اصلی این بود که برگزاری انتخابات با چنین شیوهای آیا از نظر قانونی صحیح است؟! آیا رأیی که به صورت تلفنی گرفته میشود، اصلاً وجاهت قانونی دارد؟! یا افرادی که بهعنوان جانشین در این مجمع شرکت کردند؛ در آییننامه یا اساسنامه فدراسیونهای ورزشی چنین چیزی وجود دارد که در صورت غیبت اعضای مجمع جانشین میتواند حضور پیدا کند.
البته نکته جالب توجه این که هر سه هیئت (آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان جنوبی) که روسای آنها به دلیل ویروس کرونا و توجه به توصیههای وزارت ورزش در مجمع شرکت نکرده بودند بهجای آنها یک نفر دیگر به نمایندگی از آن هیئت حضور پیدا کرد که البته هر سه هم مدعی هستند از حضور این نمایندگان بیخبر بودند. حالا اینکه چرا نباید رئیس در جریان باشد که به نمایندگی از هیئت آن استان یک نفر در مجمع حاضر میشود خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!
از دیگر اتفاقات قابلتوجه انتخابات دوومیدانی، انتخاب افشین داوری بهعنوان رئیس این فدراسیون است؛ البته داوری پیشترها هم بهعنوان رئیس در این فدراسیون مشغول به کار بوده است اما آن طور که گفته میشود او که هماکنون کارمند وزارت ورزش و جوانان است؛ سال آینده مهر بازنشستگی را دریافت میکند و این خود یک اتفاق نادر در یک انتخابات فدراسیون است که فردی که تا چند ماه دیگر بازنشسته میشود بهعنوان رئیس انتخاب میشود! سال گذشته با اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان در آذرماه تعدادی از روسای بازنشسته کنار رفتند و وزارت ورزش و جوانان هم بارها به این موضوع تأکید کرده که تابع قوانین و مقررات داخلی کشور هستند و نباید بازنشستگان در رأس کار باشند. حتی وزیر ورزش از سال گذشته و تاکنون تأکید داشته روسای بازنشسته باید بروند اما چطور برای انتخابات فدراسیون دوومیدانی، به فردی که تا چند ماه دیگر نامه بازنشستگیاش میآید اجازه ثبتنام داده میشود و اتفاقاً همان فرد هم بهعنوان رئیس انتخاب میشود!
انتهای پیام/4048/4057/پ
انتهای پیام/