صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸
دیپلمات انقلابی_3/ صالح فرد در گفتگو با آنا؛

روایت تلاش شیخ‌الاسلام برای دیدار طلبه خارجی با رهبر معظم انقلاب/ دیپلمات کهنه‌کار مقاومت

رایزن سابق اقتصادی سفارت ایران در چین گفت: مرحوم شیخ الاسلام باعث شد طلبه ای خارجی که آرزو داشت رهبر انقلاب اسلامی را از نزدیک ببیند، به خواسته اش برسد.
کد خبر : 476828

«منصور صالح فرد» در گفتگو با خبرنگار حوزه غرب آسیا و محور مقاومت گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا با ابراز تأسف و اندوه از درگذشت حسین شیخ‌الاسلام، معاون سابق وزارت امور خارجه کشورمان، گفت: یکی از خاطراتی که چند ماه پیش برای من رخ داد، زمان برگزاری کنفرانس وحدت اسلامی در تهران بود. یکی از طلبه‌های خارجی نزد من آمده بود و تقاضا می‌کرد که زمینه‌ ملاقات با مقام معظم رهبری را برایش فراهم کنم. دوستان به من گفتند که می‌توانم موضوع را با شیخ‌الاسلام در میان بگذارم.


 بیشتر بخوانید:


شیخ الاسلام باور داشت این قرن قرن اسلام است


وی افزود: من تلفنی با حاج حسین تماس گرفتم و ماجرای طلبه خارجی را گفتم. ایشان با اینکه خیلی سرش شلوغ بود، درخواست من را برای صحبت با طلبه خارجی در لابی سالن کنفرانس پذیرفت و وقتی آمد، با متانت و بزرگواری به صحبت‌های این طلبه گوش کرد و باعث شد طلبه خارجی به آرزویش که دیدار با رهبر انقلاب اسلامی بود، دست یابد. 



رایزن سابق اقتصادی و امور بین‌الملل سفارت ایران در چین تصریح کرد: از دیدار کوتاه با مرحوم شیخ الاسلام خاطره بسیار خوبی داشتم و مشاهده کردم وی برای اینکه کار افراد را انجام بدهد، از هیچ تلاشی مضایقه نمی کرد. خصوصیت ویژه مرحوم شیخ الاسلام این بود که همه موضوعات محول شده را با دقت و حساسیت پیگیری می‌کرد و برای برخی امور که نمی توانست پیگیری کند، چند نفر را مسئول می‌کرد که کار را انجام دهند.


صالح فرد گفت: مرحوم شیخ الاسلام را می‌توان فردی وارسته و مجاهد و پای کار انقلاب اسلامی دانست که با همت خود توانست خون تازه‌ای در رگ‌های مقاومت اسلامی منطقه تزریق کند. این تعبیر بسیار زیباست که وی را  «دیپلمات کهنه‌کار مقاومت» می‌دانند؛ شاید در ابتدا اینکه تشکیلاتی بخواهد علمای مقاومت را در عراق، سوریه و لبنان در جمهوری اسلامی ایران دور هم جمع کند، کار بسیار سختی به نظر می‌آمد، ولی مرحوم شیخ الاسلام با همکاری آیت الله محسن اراکی توانستند از کوهی از مشکلات بگذرند و شاهدیم که علمای مقاومت از سوریه، لبنان و عراق سال‌هاست در قالب کنفرانس وحدت اسلامی کنار یکدیگر جمع می‌شوند و به بررسی امور محور مقاومت می‌پردازند. 



ما در کشورهای عراق و سوریه با خلأ فرهنگی مواجه بودیم و حضور میدانی سردار شهید سلیمانی و حضور معنوی و مشورتی مرحوم شیخ الاسلام توانسته بود تا حد زیادی این خلأ را پر کند.



وی تصریح کرد: اگر سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی در میدان نبرد فرماندهی جبهه مقاومت را علیه کفر و تروریسم بین‌المللی برعهده داشت، مرحوم شیخ الاسلام سکان‌دار فرماندهی دیپلماسی مقاومت بود و این مهم را به خوبی چه زمانی که معاون سیاسی وزارت امور خارجه و چه زمانی که در مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی و اصل ۹۰ بود، انجام داد.  


انتهای پیام/4106/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر