//////عیدانه28//////
سهیل طاهرپور ، متولد ۲۳ دی ماه سال ۱۳۷۵ ، در حال حاضر دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد تهران غرب و همچنین فارغ التحصیل ممتاز رتبه برتر دانشگاهی در مقطع کارشناسی (لیسانس) در رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد تهران غرب
در حال حاضر در سمتها و مسئولیتهای زیر به شکل رسمی در این واحد مشغول هستم :
الف) ریاست انجمن علمی مهندسی کامپیوتر از سال ۱۳۹۶
ب) سرپرست کانون بازیهای رایانهای از سال ۱۳۹۷
ج) مدیر مسئول نشریه بازیجو از سال ۱۳۹۷
* تصاویر به پیوست پیام ارسال خواهد شد .
۲) با توجه به فضای توسعه دیجیتال و حرکت با سرعت بسیار زیاد به سوی تکنولوژی ، دانشگاهیان اعم از اساتید و دانشجویان و ... میبایست با ارائه تجربیات و علم فردی خود به دیگران ، به تولید علم و یا بهتره به نوع دیگری بیان کنم ، به توسعه علم کمک کنند ؛ وجود فضایی جدید و به دور از آموزههای تئوری و ایجاد بستری برای ارائه تجربیات و شروع فرآیندهای عملی و مهارتی میتواند کمک شایانی به تولید و توسعه علم در فضای آموزشی داشته باشد .
۳) قطعا انجمنهای علمی دانشجویی نقش بسزایی در نزدیک کردن دانشجویان به فضای آموزشی دانشگاهی دوستانه و مشارکتی خواهند داشت ؛ اینکه بتوانیم دانشجویان و مخاطبان خود را به وسیلهی عناوین مختلف از جمله فعالیتهای آموزشی ، سرگرمی ، رقابتی و ... به محیط دانشگاه و فضای آموزشی جذب بکنیم ، نقش بسیار مهمی در فعال کردن پتانسیل موجود در دانشجویان و مخاطبان خواهد داشت ؛ در پی رخداد چنین فرآیندی ، با تشکیل تیمهای مختلف و از کنار هم قرار گرفتن دانشجویان ، قطعا خلاقیت و هم افزایی فکری بیشتری حاصل خواهد شد که میتواند در پیشرفت علمی کشور موثر باشد .
۴) در حال حاضر میتوان گفت وزارت علوم و سایر بخشهای مرتبط درون دانشگاهی و یا برون دانشگاهی ، به منظور تاسیس و افزایش تعداد انجمنهای علمی در سطح کشور عملکرد خوبی را داشتهاند اما در رابطه با افزایش اختیارات و نحوه فعالیت خود انجمنها ، تغییرات و اتفاقات مثبت و بهینهای که شایان ذکر باشد رخ نداده است ... بهتر است منطبق با شرایط روزمره تغییراتی در روند اجرایی و عملکرد ماژولهای انجمنهای علمی دانشجویی ایجاد شود .
۵) قاعدتاً در هر مسیر و فرآیندی ، با توجه به شرایط محیطی و درخور با زمان ، چالشها و آسیبهای زیادی وجود خواهد داشت اما امروزه در این مورد ، استقلال بیشتر و ایجاد بستر و زمینه مناسب برای فعالیت انجمنهای علمی ، شاید به رفع آسیبها و گذر از چالشها کمک کند ... بهتر است مزایا و امتیازهای مثبتی برای انجمنهای علمی و فعالیتهای آنها در نظر گرفته شود تا جبران آسیبها باشد و با قدرت بیشتر بتوان از چالشهای ساده و پیچیده از جمله مخالفتهای انسانی و یا مسائل دیگر ، عبور کرد .
۶) تقویت انجمنهای علمی ، نیازمند اثرات مثبت و امتیازهای جذاب برای مخاطبان و اعضا میباشد ؛ فی الواقع هیچ مجموعهای بدون تشویق و تعیین هدف مثبت و زمینه سازی ، به نقطهی مثبتی نرسیده است ! بهتر است شرایط به نوعی فراهم باشد و یا به انجمنهای علمی میدان بیشتری برای فعالیت داده شود تا در کنار حل مشکلات و عبور از بحرانها ، فرآیند و راندمان خود را تقویت کرده و به سوی محیطهای عملی و تجربی قدم بردارند .
۷) با توجه به ذکر این موضوع که آغاز هر فعالیت جدی ، نیازمند بستر سازی و پی ریزی اولیه است ، به منظور تولید علم و یا در اصطلاح علم آوری میبایست فضای عملیاتی و تجربی بیشتری در دانشگاهها و انجمنهای علمی داشته باشیم ؛ کارآموز ارشد که صرفاً تئوریات را آموخته ، تا زمانی که در محیط کار جدی با چالشها و مشکلات در بحران دست و پنجه نرم نکند ، ارزشی نخواهد داشت ! به منظور تولید علم ، ایده پردازی و شکوفایی ذهنی و علمی ، نیازمند فعالیتهای عملی و تجربی گروهی هستیم تا با هم افزایی و تمرکز بر روی مشکلات ، دست به تلاش در راستای حل آنها بزنیم .
۸) باعث افتخار است که در این مدت ۲ ساله که این مسئولیت به بنده محول شده است ، با تلاش و کوشش بسیار زیاد و با استعانت از خداوند متعال و همچنین حمایتهای مسئولین مربوط ، توانستیم فعالیت بسیار خوبی را در دفتر تجربیات و سوابق خود ثبت کنیم و دانشجویان زیادی را در این مسیر تربیت و راهنمایی کنیم ؛ در سال گذشته ، انجمن علمی مهندسی کامپیوتر ، علاوه بر برگزاری کارگاههای آموزشی عملی و پروژه محور ، با همکاری کانون بازیهای رایانهای ، به برگزاری مسابقات رایانهای با محوریت فوتبال اقدام کردیم و یک فضای رقابتی سالم و مفید که دانشجویان را جذب میکند ، ایجاد کردیم ؛ تیم انجمن علمی مهندسی کامپیوتر با شرکت متعدد در دورههای استارت آپ ویکند درون دانشگاهی ، در سه دوره از این مسابقات کسب مقامهای برتر به ترتیب نخست ، دوم و نخس
ت را در دفتر فعالیت خود داشته است ؛ همچنین مفتخریم که در سال ۱۳۹۸ انجمن علمی مهندسی کامپیوتر به عنوان انجمن علمی برتر سال در واحد تهران غرب معرفی گردید و کسب تندیس پژوهشگر برتر سال در دفتر سوابق و تجارب فعالیت این تیم پر تلاش ثبت شد .
در پایان با تشکر از کلیه مسئولینی که در این مسیر ما را حمایت و همراهی میکنند ، آرزوی موفقیت برای کلیه دوستان تلاشگر در این زمینه از فعالیت علمی را دارم و تا نفس هست ، در این مسیر برای رشد بیشتر فضای علمی و پژوهشی تلاش خواهم کرد ...
با تشکر و دعای خیر
سهیل طاهرپور
انتهای پیام/