صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۱۷ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

//////عیدانه29//////////

/
کد خبر : 476699

مینا مارزلو، دبیر انجمن علمی زبان روسی و نایب دبیر انجمن های علمی دانشگاه تربیت مدرس


 


۲. انجمن های علمی دانشجویی به عنوان یکی از قطب های اصلی و حلقه های ارتباط بین دانشجو، دانشگاه و صنعت محسوب می شوند. هر برنامه ای که در انجمن علمی برگزار می شود، مستلزم این موضوع است که تمامی جوانب علمی و پژوهشی مسایل بررسی شود، انجمن های علمی که ذاتا هفتگی و یا ماهانه در حال برگزاری نشست ها، سمینارها و همایش های علمی هستند ، به روز ترین علوم دنیا را به جامعه علمی منتقل می کنند.


 


 لذا میتوان از آنها به عنوان یک میانبر بسیار کوتاه و مفید نام برد که ارتباط بین تئوری ها و نظریه های جدید را با جامعه علمی و در نهایتا با صنعت بر قرار می کند و موجب پیشرفت هرچه بیشتر کشور می شوند


 


۳. انجمن علمی دانشجویی زبان روسی دانشگاه تربیت مدرس از سال ۹۳ فعالیت خود را آغاز و در این سالها توانسته است موفقیت های فراوانی در سطح دانشگاه کسب نماید . این انجمن با هدف افزایش سطح علمی و همچنین آموزش مهارت های لازم دانشجویان برای ورود به بازار کار تشکیل شده است و در حال حاضر نیز با قدرت به فعالیت خود ادامه می دهد.


 


۴. همانطور که قبلاً ذکر شد این انجمن از سال ۹۳ فعالیت خود را آغاز کرده است، از آنجایی که اینجانب مینا مارزلو در مقطع لیسانس نیز دبیر انجمن بودم و در این دانشگاه تا بدان روز انجمنی تشکیل نشده بود, با همکاری اساتید گروه و دانشجویان برآن شدییم که انجمن را تأسیس و کارهای علمی را افزایش دهیم .


امروز مفتخریم به استحضار برسانیم که در این ۵ سال گذشته بیشتر از ۱۰۰ برنامه توسط انجمن علمی دانشجویی زبان روسی اجرا شده است و مقام های بسیاری از جمله ،رتبه اول و دوم در جشنواره  ملی تیاتر دانشجویی، انجمن برتر در بخش برنامه خلاق و جایگاه دوم در بخش انجمن  برتر در جشنواره  داخلی  حرکت سال ۹۸ را به خود اختصاص دهد.


همچنین این انجمن  برای اولین بار در ایران توانست همایش ملی « فرهنگ نگاری دوزبانه» را برگزار کند که بازتاب بسیار زیادی در جامعه علمی داشته است .


 


۵. شاید یکی از آزار دهنده ترین چالش های انجمن های علمی دانشجویی را بتوان هم رده بودنشان با دیگر تشکل های دانشجویی درون دانشگاهی دانست، به نظر من با وجود اینکه وجود تمامی تشکل ها برای دانشگاه ها لازم است، اما جایگاه انجمن های علمی و بودجه و امکاناتی که در اختیار آنها قرار میگیرد میبایست فرق بسیار زیادی داشته باشند چراکه انجمن های علمی مجمع تولید کننده علم و پل ارتباطی بین اساتید ، دانشجویان و جامعه می باشد ، مگر نه اینکه دانشگاه به عنوان هدف اول علم آموزی و آماده سازی نیروی انسانی برای خدمت به جامعه مطرح میکند، و انجمن های علمی نیز دقیقا در راستای همین اهداف قدم بر می دارند، پس قطعا هیچ کسری بودجه ای و هیچ سنگی نباید جلوی راه انجمن های علمی و برنامه های آنها باشد


 


۶. مهم ترین پیشنهادی که میتوان بیان کرد شاید این باشد که اجازه دهیم انجمن های علمی کسب درآمد داشته باشند، در حال حاضر با توجه به شرایط سختی که گریبان گیر همگان است، ماندن در انجمن ها و کار کردن بدون حق الزحمه را برای دانشجویان سخت کرده است، دانشجویی که می‌تواند همان وقتی که صرف فعالیت های انجمن میکند را در بیرون از این محیط کار کرده و پول در بیاورد، قطعا پس از مدتی دیگر  محیط انجمن را برای فعالیت انتخاب نخواهد کرد


 


اگر بتوانیم انجمن را به عنوان یک محیط کار آموزشی در نظر گرفته و اجازه دهیم دانشجویان استارت اپ های کوچک و بزرگ را از این طریق راه اندازی کرده و پس از رسیدن به حدی آنها را به پارک های علم و فناوری معرفی کنیم، توانسته ایم انجمن های علمی را تا حد زیادی تقویت کرده و فعالیت های آنها را به سمت حرفه ای تر شدن پیش ببریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر