صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۲ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۸
سرو بلند انقلاب۲۰/ خالق یک اثر هنری از شهید سلیمانی در گفتگو با آنا:

اثر «مدافع حرم» نشان‌دهنده اوج اقتدار «شهید سلیمانی» است/ دانشگاهیان می‌توانند به تولید آثار فاخر هنری در جامعه کمک کنند

دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته نقاشی دانشگاه تربیت مدرس گفت: در اثر «مدافع حرم»، شهید سلیمانی اسطوره و قهرمان ملی سرزمینمان در اوج اقتدار، در آسمان اساطیری و در عالم مثال به تصویر کشیده شده است.
کد خبر : 476662

دل آرام کرمانی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به برگزاری کارگاه خلق آثار هنری شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد(ویژه) هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان اظهار کرد: نام اثری که بنده در این نمایشگاه کشیده‌ام «مدافع حرم» است و در آن، شهید سلیمانی اسطوره و قهرمان ملی سرزمینمان در اوج اقتدار، در آسمان اساطیری و در عالم مثال به تصویر کشیده شده است.




بیشتر بخوانید:


اثر «سرو طلایی مقاومت» نمادی از نیروهای لشگر فاطمیون و بنیانگذار آن «حاج قاسم سلیمانی» است/ با استفاده از هنر می‌توان حقانیت انقلاب را به‌خوبی ترسیم کرد





وی افزود: هدفم از کشیدن این نقاشی این بود که مخاطبان و جوانان با دیدن این اثر، راه سردار عزیز اسلام را ادامه دهند و به‌زودی شاهد آزادی قدس شریف باشیم.
دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته نقاشی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه دانشگاهیان می‌توانند به تولید آثار فاخر هنری در جامعه کمک کنند، گفت: هنرمندان و هنرجویان، قدرتِ خلق آثار خوبِ هنری را دارند و باید از ظرفیت خود به نحو مطلوب استفاده کنند؛ در حال حاضر به‌خاطر مشکلات اقتصادی و گران بودن مواد هنری، بسیاری از دانشجویان علاقه‌مند به هنر به دلیل کمبود امکانات مالی قادر به ارائه آثار فاخر نیستند که باید توسط مسئولان مربوطه حمایت شوند.
کرمانی ادامه داد: دانشجویان و اساتیدی که تمکن مالی دارند می‌توانند آثار هنری خوب را خریداری کرده و در اختیار دانشگاه‌ها قرار دهند تا به زیباسازی و زینت‌بخش کردن دانشکده‌ها و تولید آثار هنری کمک کرده باشند.
وی تاکید کرد: نداشتن فضای مناسب برای نگهداری آثار هنری هنرمندان و استفاده از مواد ارزان‌قیمت که خیلی زود از بین می‌روند، از چالش‌های هنر نقاشی است که خوب است برای این مسئله راهکارهای مناسبی توسط متولیان هنر اندیشیده شود.
این هنرمند با اشاره به لزوم تقویت هنر در مراکز اموزش عالی خاطرنشان کرد: در دانشگاه‌ها باید فضایی فراهم شود که هنرمندان متخصص در سطح جامعه نیز بتوانند به صورت استاد مدعو حضور پیدا کرده و ورکشاپ برگزار کنند؛ با توجه به اینکه تعدادی از دانشجویان رشته‌های هنری به‌خصوص در مقطع کارشناسی ارشد دارای مدرکی غیر از هنر هستند، مهارت کافی در زمینه هنری ندارند و باید برای آنان کلاس‌های تقویتی و پایه‌ای برگزار شود تا در کنار گرفتن مدرک، مهارت لازم را در عرصه هنری بیاموزند.
گفتنی است، کارگاه خلق آثار هنری تحت عنوان «سرو بلند انقلاب اسلامی» پیرامون ابعاد زندگی و شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد (ویژه) هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان با حضور هنرمندان برگزار شد.
آثار این هنرمندان در نمایشگاه «سرو بلند انقلاب اسلامی» در موزه هنرهای معاصر فلسطین واقع در خیابان طالقانی، خیابان شهید برادران مظفر، تقاطع بزرگمهر، شماره ۷۴ در معرض نمایش مردم و علاقه‌مندان به هنر قرار گرفت و استقبال خوبی از این آثار شد.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر