اپل و گوگل برای طراحی اپلیکیشنهای مرتبط با ویروس کرونا محدودیت ایجاد میکنند
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اینگجت، شرکتهای اپل و گوگل در چند روز گذشته اقدامهایی را برای جلوگیری از انتشار خبرهای نادرست در مورد بیماری کرونا را آغاز کردهاند. شواهد حاکی از آن است که پس از شیوع ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان تعداد اپلیکیشنهای اطلاعرسانی در مورد این بیماری نیز به شکل چشمگیری افزایش یافت.
هماکنون سیستمعاملهای اندروید و iOS پرکاربردترین سیستمعاملهای مورداستفاده کاربران تلفن همراه در سراسر جهان است و همین موضوع سبب شده است افرادی که همواره به دنبال بر هم زدن آرامش روانی مردم و سوءاستفاده از موقعیتهای حساس هستند از ظرفیتهای موجود در این دو سیستمعامل را برای دستیابی به اهداف خود استفاده کنند.
بااینکه سازمان جهانی بهداشت و نهادهای بهداشتی و درمانی در کشورهای مختلف جهان تاکنون اطلاعات زیادی را در مورد چگونگی ابتلا، نحوه درمان و روشهای پیشگیری از بیماری کرونا را منتشر و هرروز آمار تعداد مبتلایان و کشتهشدگان در اثر این بیماری را اعلام میکنند ولی متأسفانه برخی از کاربران فضای مجازی با انتشار خبرهای نادرست آرامش ذهنی مردم را برهم میزنند.
اپل اعلام کرده است تنها اپلیکیشنهایی در حوزه اطلاعرسانی و آموزش مقابله با ویروس کرونا اجازه انتشار در فروشگاه مجازی اپل را دارند که از سوی سازمان جهانی بهداشت تأیید شده باشند. یعنی اپل دیگر هیچ برنامهای را بدون کسب مجوزهای لازم از سازمان جهان بهداشت در خصوص بیماری کرونا در اپ استور منتشر نمیکند.
گوگل در رابطه با نرمافزارهای مرتبط با بیماری کرونا روشی سختگیرانهتر را در پیش گرفته و هرگونه جستجوی نام این ویروس را در فروشگاه مجازی خود (Google Play Store) مسدودسازی کرده است. بااینکه برخی از نرمافزارهای موجود در فروشگاه مجازی گوگل از سوی پزشکان نامآشنا در نقاط مختلف جهان معرفی و بهنوعی پشتیبانی میشوند ولی در هنگام اطلاعرسانی خبرهای غیرواقعی و نگرانکننده را منتشر میکنند و حتی در مواردی توصیههای نادرستی را برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا به کاربران پیشنهاد میدهند.
یکی از مهمترین دلایلی که هماکنون موضوع بیماری کرونا را در کشورهای مختلف جهان حاد کرده است و حتی موجود شده دستگاههای امنیتی به آن ورود کنند، عوامل مرتبط با اقتصاد است. انتقال سریع و آسان ویروس کرونا بین شهرهای مختلف و حتی از کشوری به کشور دیگر موجب میشود روند عادی تجارت و تبادلات اقتصادی برهم بخورد و ضربههای سنگینی به اقتصاد هر کشور وارد شود.
پس میتوان گفت عدهای از برنامهنویسانی که در حوزه طراحی اپلیکیشنهای موبایلی فعالیت میکنند موضوع ویروس کرونا تنها به چشم بیماری نمیبینند و به دنبال ایجاد تشنج در بازارهای اقتصادی کشورهای مختلف و بهرهبرداری از شرایط سخت معیشتی مردم هستند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/