دانشگاه آزاد اسلامی با آموزش مجازی میتواند کیفیت آموزش را ارتقا دهد/ سرای نوآوری IT دانشگاه آزاد اصفهان در خدمت آموزش الکترونیک
پیام نجفی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به تعطیلی دانشگاهها به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: مشکل به وجود آمده برای آموزش عالی یک تهدید است ولی با درایت و خلاقیت میتوان تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.
وی افزود: این تهدید، ما را به تمرین و ورود به آموزش مجازی سوق داده و بهنوعی فرصتی تاریخی برای دانشگاه آزاد اسلامی محسوب میشود؛ این دانشگاه با تعداد بالای دانشجو میتواند به تدریج بزرگترین حجم دادههای آموزشی را در بستر مجازی ارائه دهد و بهعنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان از ابزار مجازی بهره گرفته و کیفیت آموزش را ارتقا دهد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و واحد اصفهان(خوراسگان) با بیان اینکه ظرف مدت کوتاهی امکانات دانشگاه در جهت آموزش مجازی بسیج شده و به تدریج در حال توسعه است، گفت: آموزش مجازی برای تعداد بالای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کار سادهای نیست اما امیدواریم با مشارکت دانشگاهیان این موضوع را گسترش دهیم که تجربهای بسیار ارزشمند برای آینده است.
نجفی خاطرنشان کرد: مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با هماهنگی دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، زیرساختهای آموزش مجازی را از ابتدای ترم جاری تحصیلی برای برخی از دروس زیرِ حد نصاب فراهم کردهاند و پس از شیوع ویروس کرونا، از همان اواخر هفته اول تعطیلات آموزشی دانشگاه، آموزش مجازی برای برخی از دروس عمومی بهصورت آزمایشی و تست اول اجرا شد.
وی ادامه داد: پس از رضایت نسبی، از همان ظرفیت برای مقطع دکتری استفاده شد و تلاش کردیم که آموزش مجازی بهشکل نسبتا خوبی در هفته دوم اجرا شود. در هفته سوم نیز سعی میکنیم دانشجویان کارشناسی ارشد را وارد آموزش مجازی کنیم، ضمن اینکه به صورت موازی، بخشهای مربوط به دوره آموزش مقطع کارشناسی نیز پوشش داده خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به اینکه با ارزیابی دادهها به تدریج سطح آموزش مجازی را ارتقا میدهیم، افزود: در حال حاضر واحدهای کاشان، خمینیشهر، سرای نواوری IT(فناوری اطلاعات و ارتباطات) واحد اصفهان(خوراسگان) و... مسئولیت سایر واحدها در زمینه آموزش آفلاین را برعهده دارند؛ امیدواریم نرمافزارِ سرای نوآوری IT از هفته آینده در دسترس باشد تا کار آموزش کارشناسی و آموزش آفلاین به عنوان آموزش مکمل نیز گسترش یابد. همچنین واحدهای دهاقان و دولت آباد نیز در زمینه آموزش الکترونیک مقدمات خوبی را فراهم کردهاند که بهزودی نتایج آن مشخص خواهد شد.
نجفی با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان میتوانند به آموزش الکترونیک کمک کنند، گفت: پس از شیوع ویروس کرونا در سطح کشور و تعطیلی مراکز دانشگاهی، شرکتهای دانشبنیان در حوزه آموزش مجازی برای کمک به حل این مشکل وارد میدان شدهاند؛ همچنین اعضای تعدادی از شرکتهای دانشبنیان برای تولید مواد گندزدایی و ضدعفونیکننده اقدامات خوبی انجام دادهاند.
وی خاطرنشان کرد: تولید کیت تشخیص کرونا و ایده تولید دارو با وجود اینکه بسیار سخت میآید ولی تلاشهای بسیاری در این راستا توسط دانشگاهیان انجام شده است و در واقع به مردم و کشورشان خدمت میکنند؛ این فعالیتها سطح دانش و توانمندی دانشگاهها را ارتقا میدهد و ما را به یک دانشگاه حل مسئله تبدیل میکند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/
انتهای پیام/