آنچه دانشجویان باید از آموزش مجازیِ دروس معارف دانشگاه بدانند
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، معاونت آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با ابلاغ بخشنامهای به گروههای معارف اسلامی دانشگاههای سراسر کشور امکان ارجاع دانشجویان به بستههای آموزش مجازی متناسب با موضوع هر گرایش از دروس معارف اسلامی را فراهم کرده است.
طبق این بخشنامه، دانشجویان با مراجعه و گذراندن دروس آموزش مجازی، علاوه بر جبران جلسات لغوشده، بخشی از نمره آزمون نهایی پایان ترم و نیز نمره تشویقی فعالیت کلاسی را از سوی استادان محترم دریافت خواهند کرد.
چنانچه بر اساس برنامهریزی هر دانشگاه، ظرفیت آموزش مجازی در اختیار گروه معارف قرار گیرد و یا برخی استادان تمایل به ارائه فایل صوتی در پیامرسانهای داخلی (سروش، ایتا، بله) داشته باشند، با رعایت ملاحظات قانونی و با هماهنگی مدیریت امور گروههای معارف استفاده از این فرصت نیز میسر خواهد بود.
در این طرح آموزشی هیچگونه هزینهای بابت گذراندن درسهای مجازی از دانشجویان دریافت نمیشود. اما در سایر خدمات آموزشی که توسط مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان سالهاست ارائه میشود؛ همانند ارائه درسهای مهارتی و یا درسهایی که گواهی آموزشی آنها به فرآیند درسهای معارف دانشگاه مرتبط نیست؛ مبلغ اندکی بابت صدور گواهینامه و خدمات فنی آموزش مجازی دریافت خواهد شد.
در خصوص کلیه درسهای مجازی برای جلوگیری از پاسخهای حدسی کاربران در هنگام آزمون و جهت پیشگیری از اختلال در روند آموزشی و تأمین کیفیت آموزشهای مجازی؛ براساس روش استانداردی که در همه سامانههای مجازی معتبر دنیا پیشبینی شده، کاربرانی که قوانین آزمون را رعایت نکرده و با پاسخ حدسی فرآیند آموزشی را مختل نمایند مشمول جریمه خواهند شد.
راهنمای آموزش مجازی دروس معارف دانشگاه
دانشجویان ابتدا وارد سایت ec.nahad.ir شوند، درصورتیکه دانشجویان ثبتنام نکردهاند؛ روی گزینه ثبت نام کلیک کرده و کد ملی خود را وارد کنند و سپس اطلاعات مربوط به خود را وارد سیستم کنند. همچنین رمزی که برای خود ثبت میکنند باید حداقل هشت کاراکتر داشته باشد سپس بر روی گزینه ورود به دوره جبرانی کلیک کرده و دروس معارفی که از اینترنت اخذ کردند را از لیست انتخاب کنند.
دانشجویان به ازای هر جلسه حضوری باید دو جلسه مجازی بگذرانند؛ بهطورمثال اگر استاد درس مربوط سه جلسه جبرانی در نظر بگیرد دانشجویان باید موضوعات آن درس را انتخاب کنند و در مجموع حداقل ۶ جلسه بگذراند؛ البته دانشجویان میتوانند تعداد جلسات درسی خود را با استاد نیز هماهنگ کنند.
دانشجویان باید در نظر داشته باشند که شرط فعال شدن فایلهای آموزشی هر جلسه، قبولی در آزمون جلسه پیشین است.
در پایان دانشجویان با سپری کردن آخرین آزمون هر جلسه میتوانند گواهی قبولی دریافت کنند؛ باید از این گواهی پرینت بگیرند تا با ارائه آن به استاد، نمره آن درس را به دست آورند.
انتهای پیام/۴۰۸۴/پ
انتهای پیام/