ورود دانشگاه آزاد اسلامی قائنات به فناوری فرآوری زرشک و زعفران
حمید طاهری در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره ایجاد «سراهای نوآوری و فناوری» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائنات اظهار کرد: «راهاندازی هسته فناور در حوزه فرآوری زرشک و زعفران را در این واحد دانشگاهی در دستور خود قرار داده و پیگیر انجام مراحل اولیه هستیم.»
وی در مورد برنامه و دستور کارهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائنات در سال جاری در حوزههای مختلف عنوان کرد: «برای امسال توسعه فعالیت و رشتههای حوزه علوم پزشکی را با تصویب رشته اتاق عمل در این واحد دانشگاهی مدنظر داریم و با تربیت نیروی انقلابی و کارآفرین کیفیت حوزه آموزش و پژوهش را افزایش خواهیم داد.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائنات، توسعه کمّی و کیفی مدارس سما، جذب و تقویت کادر هیئت علمی این واحد دانشگاهی، تشویق و ترغیب استادان و اعضای هیئت علمی به مشارکت در طرح پایش و تشویق دانشجویان تحصیلات تکمیلی به انتخاب موضوع از سامانه پایش را از دیگر برنامههای این دانشگاه برای سال 99 نام برد.
راهاندازی مدرسه تخصصی ورزش
طاهری درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائنات در زمینه مدارس مهارتی مطرح کرد: «در این زمینه مدرسه تخصصی ورزش را راهاندازی کردهایم.»
وی با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی کوتاه مدت در این واحد دانشگاهی درباره مهمترین دستاوردهای این واحد دانشگاهی در حوزههای مختلف بهویژه پژوهش در سال گذشته به آنا گفت: «علاوه بر برقراری نظم و ارتقای کیفیت آموزشی و جذب استادان توانمند و مجرب، دو مرکز تحقیقات «بتن و مقاومت مصالح» و «زرشک و زعفران» را نیز راهاندازی کردیم.»
بهکارگیری فارغالتحصیلان در مدارس
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائنات با اشاره به طرح شعار «هر دانشجو، یک تخصص، یک مهارت» بهعنوان شعار سال 98 دانشگاه آزاد اسلامی، درباره اقدامات این دانشگاه ادامه داد: «در این باره دورههای کارورزی و کارآموزی با همکاری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیز اداره فنی و حرفهای شهرستان برگزار کردیم و فارغالتحصیلان رشتههای علوم تربیتی و روانشناسی را بهعنوان کارآموز در مدارس بهکار گرفتیم.»
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/