صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۱ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
مدیر مركز آموزش های الكترونیكی دانشگاه شریف عنوان كرد:

تجهیز دانشگاه‌های کشور به ارائه آموزش‌های الکترونیکی

مدیر مركز آموزش های الكترونیكی دانشگاه شریف با اشاره به فراهم شدن زیرساخت ها برای برگزاری کلاسهای آنلاین و آفلاین در دانشگاه‌ها گفت: در روش آنلاین استاد و دانشجو وارد سامانه می‌شوند و از طریق ارتباطات متنی با هم ارتباط برقرار می‌کنند.
کد خبر : 476035

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از رادیو گفتگو، مرتضی امینی  در برنامه "صبح و گفتگو" اظهار کرد: دانشگاه صنعتی شریف از سالهای قبل یک برنامه استراتژیک را در حوزه آموزش‌های الکترونیکی تدوین و زیرساخت هایی را نیز برای آن فراهم کرد.


مدیر مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه آموزش های الکترونیکی در گذشته مختص آموزش های تخصصی و آزاد بود گفت: بلافاصله پس از شیوع کرونا در کشور انواع روش های مورد استفاده اساتید برای برگزاری کلاس‌های نظری به صورت از راه دور و الکترونیکی ارائه شد و در حال حاضر هم کلاس‌ها به این روش برگزار می شوند.
وی با اشاره به دو روش در ارائه آموزش الکترونیکی در دانشگاه‌ها بیان کرد: روش اول ارائه آموزش به صورت همزمان و شبیه آموزش‌های حضوری و البته در بستر الکترونیکی است اما در روش دوم محتوای الکترونیکی آماده می‌شود و در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.
امینی با اشاره به فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای برگزاری کلاس های آنلاین و آفلاین در دانشگاه ها گفت: در روش آنلاین استاد و دانشجو وارد سامانه تولید داخلی می شوند و از طریق ارتباطات متنی و چت می‌توانند با هم ارتباط برقرار کنند و آموزش‌ها نیز ارائه می شود که هم اکنون بسیاری از همکاران از این روش استفاده می کنند.
مدیر مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه صنعتی شریف با تصریح بر اینکه اجرای بسیار بد آموزش الکترونیکی در برخی دانشگاه ها و حتی دانشگاه شریف موجب دید منفی نسبت به این نوع از آموزش شده گفت: این درحالیست که کشورهای دنیا آموزش های الکترونیکی را از آموزش حضوری هم موثرتر و بهتر می‌دانند.
وی افزود: صرف برگزاری کلاس‌های آنلاین ارزش آنچنانی ایجاد نمی‌کند و درصورتیکه آزمون‌های آنلاین دوره‌ای و ارائه محتویات آموزشی به شکل مناسب و آفلاین انجام شوند این آموزش‌ها مفید خواهند بود.
امینی با بیان اینکه آموزش الکترونیکی و حضوری معایب و مزایای خاص خود را دارند مطرح کرد: در حال حاضر بهترین نوع روش در ارائه آموزش، روش ترکیبی (حضوری و غیرحضوری) است و در حال حاضر خود اساتید نیز به دنبال روشی برای ارائه آموزش کیفی هستند.
مدیر مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: برخی اساتید این روش آموزشی را قبول ندارند اما عده‌ای از اساتید و حتی دانشجویان نیز به شدت معتقد به کارایی این روش از ارائه آموزش هستند اما شرایط جدید کشور باعث تغییر نگاه بسیاری از اساتید به این نوع از آموزشها شد.


انتهای پیام/۴۰۴۰/


انتهای پیام/

ارسال نظر