صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۹ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
نیویورک‌تایمز:

اقدامات پیشگیرانه در آمریکا از کرونا عقب‌تر است! / مرگ 9 آمریکایی به دلیل ابتلا به ویروس «کووید -19»

آلودگی 120 نفر به کرونا در آمریکا و مرگ 9 نفر از آنها بر اثر این ویروس نشان می‌دهد که اقدامات مسئولان پزشکی این کشور از سرعت شیوع این بیماری عقب‌تر است.
کد خبر : 475971

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از نیویورک‌تایمز، «مایک پنس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که «مرکز کنترل و پیشگیری‌ بیماری» این کشور همه محدودیت‌های تست ویروس کرونا را برداشته است و دستورالعمل‌های جدیدی برای آزمایش فوری افرادی که ترس ابتلا به ویروس دارند و کسانی که علائم خفیف را نشان می‌دهند، منتشر خواهد کرد.


تردید در ظرفیت پزشکی آمریکا برای انجام آزمایش‌های فراگیر کرونا


وی در یک کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران در این خصوص گفت: «امروز ما دستورالعمل‌های جدیدی را صادر خواهیم کرد که بر مبنای آن هر آمریکایی می‌تواند بدون هیچ محدودیتی تست کرونا بدهد.» دولت فدرال پس از انتقادات در خصوص محدودیت‌های فراوان برای تست کرونا در اولین هفته‌های شیوع این بیماری وعده کرده است که روند تست کرونا را تسریع کند؛ اما شرکت‌های خدمات درمانی و مسئولان بهداشت عمومی آمریکا در مورد اطمینان‌بخشی کاخ سفید برای تسریع در انجام این اقدام، ابراز تردید کرده‌اند چراکه کمبودهای قابل‌توجهی در ظرفیت‌ها همچنان وجود دارد.


بیشتر بخوانید:


آلودگی کیت‌های تشخیص آزمایشگاهی در آمریکا به ویروس کرونا


گوگل هم از کرونا در امان نماند/ خسارات «کووید ۱۹» بر اقتصاد آمریکا و اروپا


مسئولان آزمایشگاه‌ها نیز می‌گویند حتی اگر یک میلیون کیت تست در دسترس باشد، قادر به پردازش تقریباً بسیاری از آن‌ها طی یک هفته نخواهند بود. سخنگوی وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد آزمایشگاه‌های بهداشت عمومی در حال حاضر قادرند روزانه ۱۵ هزار نفر را آزمایش کنند هرچند پیش‌بینی می‌شود این رقم افزایش یابد.


اولین مورد از ابتلای کهنه سربازان آمریکایی


وزارت امور کهنه سربازان روز سه‌شنبه تأیید کرد که یک نظامی بازنشسته به کرونا مبتلا شده است. این فرد روز دوشنبه تحت معاینه قرار گرفت و سپس به قسمت ایزوله بیمارستان منتقل شد. هنوز مشخص نیست که مقامات بهداشت عمومی محلی قبلاً این پرونده را اعلام کرده بودند یا خیر؛ چراکه در این منطقه چندین مورد ابتلا به ویروس کرونا از جمله دو نفر وجود داشت که بیماری آن‌ها روز سه‌شنبه اعلام شد.


اداره امور کهنه سربازان مسئول مراقبت از سلامت بیش از ۹ میلیون نفر از نظامیان سابق آمریکایی است و به دلیل مشکلات فنی و آزمون آموزشی اکنون با مشکلاتی برای بازنگری در سیستم سوابق پزشکی روبروست که ۱۶ میلیارد دلار به آن اختصاص داده‌ شده است. هفته گذشته ارتش آمریکا اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا در میان نظامیان خود در کره جنوبی را اعلام کرد. کره جنوبی دومین کشور پس از چین از جهت تعداد مبتلایان به ویروس کروناست.


اعمال محدودیت‌های بیشتر در سفرهای بین‌المللی آمریکا


رئیس‌جمهور آمریکا دیروز اعلام کرد که ممکن است محدودیت‌های بیشتری برای سفرهای بین‌المللی با هدف جلوگیری از ورود افراد آلوده به آمریکا اعمال کند. وی در جمع خبرنگاران گفت: «ما مراقب کشورهای آلوده هستیم، در مورد ورود افراد آلوده از این کشورها بسیار سختگیریم.» دولت آمریکا پیش‌ازاین محدودیت‌هایی را برای سفر از چین اعمال کرده بود، سفر به ایران را ممنوع و به آمریکایی‌ها هشدارهای مبنی بر عدم سفر به بخش‌هایی از ایتالیا و کره جنوبی صادر کرده بود.



ترامپ چند روز بعد در مؤسسه مؤسسات ملی بهداشت افزود که بنا ندارد محدودیت‌های جدی برای سفر به مکزیک در نظر بگیرد؛ اما در مورد سفر به ژاپن که میزبان المپیک تابستانی توکیوست و به‌تازگی استادیوم جدیدی را برای این رقابت‌ها بناکرده است ابراز نگرانی کرد.


مرگ 9 آمریکایی بر اثر کرونا


مرگ دو نفر در منطقه سیاتل به دلیل ابتلا به ویروس کرونا نشان می‌دهد که اقدامات مقامات بهداشتی برای جلوگیری از شیوع این بیماری عقب‌تر است. با احتساب مرگ دو نفر در ایالت واشنگتن ۹ نفر تاکنون در آمریکا به دلیل ابتلا به کرونا درگذشتند که همه آن‌ها در منطقه سیاتل اتفاق افتاده است.



با مرگ این دو نفر اقدامات پیشگیرانه و فوری در سراسر آمریکا در دستور کار قرار گرفته است؛ کشوری که اکنون حداقل ۱۲۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا در چندین ایالت آن گزارش‌شده و مقامات پزشکی، شهر به شهر در همه مدارس، مشاغل، ادارات، کسب‌وکارها و در همه مناطق اقدام به ارزیابی خطر آلودگی به این ویروس کرده‌اند. مقامات بهداشتی درمانی کارولینای شمالی بعدازظهر سه‌شنبه اعلام کردند که اولین مورد کرونا در این منطقه شناسایی‌شده است. این فرد پیش‌ازاین به ایالت واشنگتن سفرکرده و تحت درمان طولانی‌مدت در یک مرکز پزشکی در آنجا قرار داشت. حال عمومی وی خوب است و در حال حاضر در قرنطینه خانگی به سر می‌برند.


بیشتر بخوانید:


خطر کرونا برای آمریکا بیشتر است یا آنفولانزا؟/ کشته شدن ۱۶ هزار بیمار مبتلا به آنفولانزا در ثروتمندترین کشور دنیا!


لاپوشانی به سبک کاخ سفید؛ از پنهان‌کاری درباره تلفات عین‌الاسد تا ادعای آمادگی برای مقابله با کرونا!


متروی نیویورک هر ۷۲ ساعت یک‌بار گندزدایی می‌شود


اگر جایی وجود داشته باشد که مراکز اداری و حضور افراد در اطراف آنجا اجتناب‌ناپذیر باشد، فقط سیستم مترو شهری نیویورک است. نه‌فقط ساکنان این شهر بلکه میلیون‌ها توریست، در این منطقه تردد می‌کنند و این مسئله باعث نگرانی عمومی از شیوع آلودگی می‌شود. مسئولان متروی شهری نیویورک روز دوشنبه اعلام کردند که هر 72 ساعت یک‌بار از مواد ضدعفونی‌کننده صنعتی برای تمیز کردن همه‌چیز از واگن‌ها گرفته تا دستگاه‌های کارت‌خوان مترو استفاده می‌کنند.



سرنوشت آمریکایی‌های قرنطینه شده در پایگاه نظامی تگزاس


بسیاری از ۱۲۰ آمریکایی تخلیه‌شده از کشتی تفریحی «دیاموند پرنسس» در ژاپن که پیش از آن در یک پایگاه نظامی در تگزاس قرنطینه شده بودند، دیروز از این پایگاه خارج شدند. این افراد تقریباً دو هفته پس از انتقال به آمریکا در پایگاه هوایی لاکلند در سان آنتونیو قرنطینه شدند. کسانی که مجاز به خروج از این پایگاه شدند، افرادی بودند که آزمایش ویروس آن‌ها منفی بود و نشانه‌ای از این بیماری در زمان قرنطینه نداشتند. بنا بود که این افراد روز دوشنبه از پایگاه نظامی به سمت منازل خود عزیمت کنند اما اصرار مقامات سن آنتونیو و تگزاس مانع از آن شد. این مقامات تصمیم داشتند که حکم دادگاه را برای نگهداری این افراد در قرنطینه در مدت‌زمان طولانی‌تر را به دست آورند اما موفق نشدند. افراد قرنطینه شده در آمریکا باید بدون هیچ علائمی باشند و نتیجه دو بار تست کرونای آن‌ها ظرف ۲۴ ساعت منفی باشد.


سعید پیرزاده


انتهای پیام/4106/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
ناشناس
17:59 - 1398/12/14
ایران بعد از چین در رتبه مرگ کرونا قرار داره تازه اونم با آمار های ساختگی خودتون وگرنه همه میدونن بیشتره و یه مدت هم که از مردم کتمان کردید حالا اومدید با پررویی از امریکا ایراد میگیرید