صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۹ - ۱۵ آبان ۱۳۹۴
در گفت‌وگو با آنا

حجت‌الاسلام فرید: تعدد تکایا و جدایی از مسجد در ماه محرم یک معضل است

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با توجه به ایام عزاداری محرم، تعدد تکایا و هیئات‌ مذهبی و جدایی از مسجد را یک معضل عنوان کرد و گفت: فلسفه بزرگداشت این ایام، تبیین نهضت سیدالشهداست که باید با تکیه بر نکات مثبت و جایگاه مهم و موثر مساجد به آن ارج نهاد.
کد خبر : 47485

حجت‌الاسلام امن‌الله فرید در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تشریح تاثیر مهمی که عملکرد نهاد نمایندگی رهبری بر امور فرهنگی دانشگاه دارد، گفت: از فرصتی که به برکت خون مقدس حضرت اباعبدالله(ع) در جامعه ایجاد شده است باید بهترین استفاده را کرد.


وی ورود ارگان‌های ثانویه در اجرای یک امر فرهنگی به دلیل کم‌کاری، قصور یا تعلل در یک امر را سبب ایجاد موازی کاری در انجام امور فرهنگی کشور دانست که باید با یک برنامه‌ریزی مدون از آن جلوگیری کرد.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با تشریح اثار متقابلی که در اجتماع، تمام بخش‌های فرهنگی بر یکدیگر دارند، ادامه داد: در جامعه ما هنوز در این امر جای کار زیاد است و باید به بیانات مقام معظم رهبری و هشدارهایی که می‌دهند به‌موقع توجه کنیم تا مقابل آسیب‌های فرهنگی، شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی، تهاجم فرهنگی، جنگ نرم، نفوذ بیگانگان و ... بتوانیم موضع‌گیری خوب و بجا داشته باشیم.


وی افزود: یکی از معضلات جامعه این است که مجریان فرهنگی مجال تفکر فرهنگی ندارند. این معضل باید از سوی اتاق‌های فکر پوشش داده شود. معضل مهم دیگر در بحث فرهنگی گسست میان بخش‌های اثرگذار فرهنگی و تعدد مراکز فرهنگی در جامعه است. به طور مثال صدا و سیما به گونه‌ای مسائل را مطرح می‌کند، حوزه‌های علمیه به شکل دیگر، دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، بسیج و سایر ارگان‌های متولی این امر هر یک به گونه‌ای متفاوت و گاهی به صورت موازی عمل می‌کنند. این در حالی است که در صورت هماهنگ شدن این نهادها شتاب و پیشرفت بهتری در امور فرهنگی حاصل می‌شود.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز وجود این تعدد فعالیت را در صورت درست عمل کردن، یکی از نقاط قوت امر فرهنگ و فرهنگ سازی جامعه دانست و ادامه داد: باید به وسیله نظارت درست، بازبینی و مهندسی دقیق امور فرهنگی و تعریف آرمان شهر اسلامی در حکومت اسلامی به رفع مشکلات موجود بپردازیم.


وی تاکید کرد: داشتن مسئولیت‌های متعدد اجرایی از عوامل مبتلا به مجریان امور فرهنگی است که فرصت تفکر فرهنگی را از آنان سلب می‌کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر