صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۷ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۸

چگونه ریزش مو ایجاد می‌شود؟

ریزش مو علل متعددی دارد که شناسایی آن می‌تواند در درمان آن مؤثر باشد.
کد خبر : 473611

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ریزش مو زمانی رخ می‌دهد که پوست سر و فولیکول‌های مو در شرایط نامطلوبی قرار می‌گیرد. این نتیجه می‌تواند در نتیجه بیماری یا تغییراتی در طبع و به هم خوردن تعادل هورمونی بدن، شرایط نامساعد جسمی، نگهداری غلط مو اتفاق بیفتد.


پزشکان معتقدند که ریزش 90 تا 100 تار مو به صورت روزانه طبیعی است.


ریزش مو در افراد با یکدیگر متفاوت است و انواع ریزش مو با هم فرق دارند. گاهی عوامل داخلی سبب ریزش مو است که گاهی عواملی مانند شیوه غلط زندگی و نگهداری نامناسب اثرگذار باشد.


عوامل درونی شامل بیماری‌های کبدی، کمبود ویتامین‌ها و املاح معدنی ضروری برای مو، مصرف بیش از حد ویتامین‌ها و املاح مثل ویتامین آ، سلنیوم و مس، کم‌خونی، یبوست، طبع بدن و سر، مشکلات هورمونی و تیروئید است.


همچنین دلایلی مانند کیست تخمدان، مصرف برخی از قرص‌ها، انگل دموکس مایت، قارچ، استرس و تنش‌های عصبی، کم‌کاری غدد فوق کلیوی، عفونت‌های داخلی، سوءتغذیه و رژیم‌های سخت و خودسرانه، بارداری، زایمان و شیردهی باعث ریزش مو شود.


شیوه غلط زندگی نظیر نخوردن صبحانه و شام، رفتار خشن با موها، کم‌خوابی، زیاد خوابیدن، شستن موها با آب داغ، تغییر فصل، استفاده از شامپوهای حاوی سولفات، کلر موجود در آب، آلودگی هوا، جمع شدن چربی و سلول‌های مرده کف سر، ایستاده حمام کردن در ریزش مو مؤثر است.


با یافتن دلایل ریزش مو می‌توان برای کاهش و کنترل آن اقدامات لازم را انجام داد. به کسانی که مشکلات درونی دارند آزمایش‌های لازم را انجام دهند تا دلایل ریزش مو نمایان شود. در صورت مشخص شدن بیماری‌ها یا کمبود ویتامین‌ها با حل آن مشکل می‌توان ریزش مو را تا حد زیادی درمان کرد.


درمان‌های خانگی نیز تا حد زیادی در درمان ریزش مو مؤثر است که از جمله آن می‌توان به آب پیاز، دم‌کرده رزماری، دم‌کرده آویشن و بابونه نام برد.


انتهای پیام/4040/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: تیروئید ریزش مو
ارسال نظر