صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۷ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۸
پژوهشگر حوزه خانواده:

همسران از اشتباهات و خطاهای یکدیگر با تغافل بگذرند

یک پژوهشگر حوزه خانواده، بروز خطا و اشتباه از سوی زوجین به‌ویژه در سال‌های نخست زندگی مشترک را امری طبیعی دانست و به همسران تأکید کرد حتی الامکان با اشتباهات، با تغافل و گذشت برخورد کنند.
کد خبر : 473538

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی ستاد ازدواج دانشجویی، حجت الاسلام مسلم داوود نژاد در ویژه برنامه «فرصت عاشقی» هفدهمین کاروان مراسم ازدواج دانشجویی که در حرم مطهر رضوی برگزار شد گفت: بروز خطا و اشتباه از سوی زوجین به‌ویژه در سال‌های نخست زندگی مشترک تا حدودی طبیعی و قابل چشم پوشی است و به همسران توصیه می‌شود تا آنجا که می‌توانند با اشتباهات، با تغافل و گذشت برخورد کنند.


وی، لازمه رسیدن به آرامش در سایه ازدواج را رعایت پنج قانون تغییر نگاه، اخلاق‌مداری، صبور بودن، رازداری و محبت درمانی دانست و گفت: نخستین قانون به ما می‌گوید که باید نگاه‌مان را نسبت به اتفاقات پیرامون اصلاح کرده و زاویه دیدمان را بر مدار خوش‌بینی و امیدواری تنظیم کنیم و بدانیم که رفتار ما همواره تابع نگاه و احساس درونی ماست.


ضرورت حفظ حریم‌های اخلاقی در شرایط مختلف


این پژوهشگر خانواده در تبیین دومین قانون ضروری برای آرامش زندگی مشترک تصریح کرد: در صورت بروز مشکل و چالش، همسران تحت هیچ شرایطی مجاز نیستند حریم‌های اخلاقی و  احترام متقابل را نادیده بگیرند و کلام یا رفتارغیر اخلاقی داشته باشند زیرا تأثیرات این امر نه تنها بر زندگی مشترک آنان بلکه بر روابطشان با والدین یکدیگر نیز ممکن است اثرگذار باشد.


عدم رازداری همسران، چالش‌ها را پیچیده می‌کند


داوودنژاد، درباره اهمیت رازداری و صبور بودن همسران نیز خاطرنشان کرد: زوجین تا حد ممکن نباید مسائل و موضوعات زندگی مشترکشان را به خانواده‌هایشان منتقل کنند زیرا در اغلب مواقع این امر موضوع را پیچیده‌تر می‌کند، در عوض باید در کنار یکدیگر و در محیطی آرام بنشینند و به دور از عصبانیت، برچسب زدن و انتقادات تند موضوع را بررسی کنند.


قهر کردن ممنوع


وی در تبیین نقش ابراز محبت و شور عاطفی به عنوان پنجمین قانون زندگی مشترک، به زوج‌های جوان یادآور شد: کم طاقت بودن، قهر کردن و ترک منزل در زمان بروز چالش‌ها، نه تنها گره‌ای از مشکلات باز نمی‌کند بلکه فضای ارتباطی همسران را به شکل مضاعفی سرد و شکننده خواهد کرد؛ لذا به همسران توصیه می‌شود اگر هم قهر کردند، برخی رفتارها مانند صحبت کردن، باهم غذاخوردن و جدانکردن بستر خواب را ترک نکنند.


گفتنی است بیست وسومین دوره مراسم ازدواج دانشجویی(طرح ملی همسفرتابهشت) به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از دی تا اسفندماه جاری در مشهدمقدس برگزار می‌شود.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر