صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۹ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸

ویژگی تشخیص گفتار فیس‌بوک ارتقاء می‌یابد

فیس‌بوک با افزایش سرمایه‌گذاری خود بر روی قابلیت تشخیص گفتار این شبکه اجتماعی قصد دارد ویژگی‌های آن را افزایش دهد.
کد خبر : 473411

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اینگجت، ممکن است فیس‌بوک گوش دادن و رونویسی از پیام‌های صوتی کاربران این شبکه اجتماعی را متوقف کرده باشد ولی برای ارتقاء فناوری تشخیص گفتار (speech recognition) هر کاربر هنوز نیاز به ضبط صدا در مکالمه‌های بین کاربران دارد.


فیس‌بوک قصد دارد به‌زودی برنامه‌ای به نام تلفظ‌ها (Pronunciations) را راه‌اندازی کند. این برنامه بر اساس مشارکت کاربران طراحی‌شده و قرار با نتایج به‌دست‌آمده در آن توانایی‌های کیفی فناوری تشخیص گفتار این شبکه اجتماعی افزایش یابد. اهمیت فناوری تشخیص گفتار برای شرکت فیس‌بوک تا حدی است که حاضر است به شرکت‌کنندگان در پروژه ارتقاء آن پول پرداخت کند. هر کاربر برای تلفظ هر واژه در این برنامه با شرایطی مبلغی برابر با 5 دلار را دریافت می‌کند.


این شرکت امکان مشارکت کاربران خود در برنامه تلفظ‌ها را از طریق نظرسنجی‌های قرار داده‌شده در قسمت‌های تحقیق بازار این شبکه اجتماعی مهیا ساخته است. به‌طور دقیق‌تر کاربر شرکت‌کننده باید عبارت Hey Portal را تلفظ و صدای ضبط‌شده خود را برای فیس‌بوک ارسال کنند. کارشناسان فیس‌بوک صداهای ارسال‌شده را بررسی و از آن‌ها برای هرچه توانمندتر ساختن ویژگی تشخیص گفتار استفاده می‌کنند.



البته کاربران شرکت‌کننده در این طرح باید تعداد بیشتری از واژه‌ها را تلفظ و در هنگام فرایند تشخیص گفتار به امتیاز 1000 برسند. با کسب امتیاز 1000 فیس‌بوک به کاربر موردنظر جایزه نقدی می‌دهد. فیس‌بوک از کاربرانی که حتی علاقه‌ای به شرکت در برنامه‌های تحقیقاتی ندارند خواسته است به‌عنوان سرگرمی به پروژه تلفظ‌های این شبکه اجتماعی نگاه کرده و به هرچه بیشتر شدن کیفیت فناوری تشخیص گفتار کمک کنند.


برنامه‌های ضبط صدا در نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های مختلف سبب انتقاد گسترده بسیاری از کارشناسان و کاربران شده و چنین قابلیتی را موجود از بین رفتن حریم خصوصی کاربران دانسته‌اند. از همین رو اپل و گوگل رونویسی صدای کاربران را در سرویس‌های مختلف خود متوقف کرده‌اند. آمازون نیز برای جلب نظر کاربران خود سیاست‌های مرتبط با ضبط صدا را در نرم‌افزارهایش تغییر داده است.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

برچسب ها: فیسبوک
ارسال نظر