صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۳:۰۰ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۹

تاریخچه و نقشه جامع شهر بندرعباس در ویکی آنا

نقشه جامع شهر بندرعباس را می‌توانید در این گزارش مشاهده کنید.
کد خبر : 473269

به گزارش خبرنگار حوزه سفر و گرشگری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا, بندرعباس مرکز استان هرمزگان و دومین شهر بزرگ در جنوب ایران است. شهر بندرعباس مرکز شهرستان بندرعباس و یکی از نام‌های پیشین آن بندر گمبرون بوده‌است.


بندرعباس بزرگترین بندر ایران است، علاوه بر آن مجتمع بندری شهید رجایی و بندر شهید باهنر به عنوان نقطه اتکای اقتصاد ایران در جهت جابه‌جایی کالا و نیز وجود کارخانه‌های متعدد و بزرگ صنعتی؛ بندرعباس را به شهری مهم در زمینهٔ بازرگانی و صنعت کشور و نیز منطقه مبدل کرده‌است.


فاصله بندرعباس تا تهران ۱۲۸۷کیلومتر، تا اصفهان کیلومتر، تا شیراز ۵۷۷ کیلومتر و تا کرمان ۴۹۱ کیلومتر است.


بندرعباس به دلیل شرایط خاص خود همواره پذیرای مهمانان زیادی از اقصی نقاط ایران است و جمعیت این شهر در فصل‌های مختلف سال متفاوت است و همین شرایط موجب شده تا این شهر به یکی از مقصدهای گردشگری دریایی جنوب کشورتبدیل شود.


در سال ۱۶۲۲ میلادی، سپاهیان شاه‌عباس با فرماندهی سردار ایرانی امام‌قلی‌ خان توانستند پرتغالی‌ها را در جنوب شکست دهند و به افتخار این پیروزی گمبرون به بندرعباس تغییر نام یافت.


تاریخچه شهر بندرعباس


در دست نوشته های هرودوت مورخ یونانی اشاره شده است که در زمان پادشاهی داریوش کبیر، یک فرمانده یونانی به دستور وی از بندری در شمال تنگه هرمز راهی یک ماموریت اکتشافی شده است تا راهی برای ارتباط دریایی با چین، هند و لیبی بیابد، این موضوع نشان از قدمت دیرینه گمبرون دارد.


بندرعباس مدتی به دست پرتغالی ها اشغال شده بود، اما شاه عباس توانست در سال 1623 میلادی آنها را بیرون راند. از آن پس نام این بندر به بندرعباس تغییر پیدا کرد. در حال حاضر این بندر یکی از بنادر حائز اهمیت و اصلی کشورمان است که رونق بسیاری دارد و هر ساله کالاهای زیادی از آن ترانزیت می شود.
انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر