صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۵۶ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۸
سرو بلند انقلاب18/ خالق یک اثر هنری از شهید سلیمانی در گفتگو با آنا:

اثر «راه ناتمام» به هدف والای حکومت اسلامی برای زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) اشاره دارد

یک مدرس رشته نقاشی گفت: اثر «راه ناتمام» به هدف والای حکومت اسلامی برای زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) اشاره دارد.
کد خبر : 473156

علی غیبی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به برگزاری کارگاه خلق آثار هنری شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد (ویژه) هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان اظهار کرد: خدا را شاکرم که سعادت داشتم تا برای سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی قلم زده و نقاشی بکشم.




بیشتر بخوانید:


اثر هنری «دروازه انتقام» نشان‌دهنده انگشتر شهید سلیمانی به‌عنوان دروازه‌ای برای رسیدن به قدس است




وی افزود: نام اثری که از شهید سلیمانی نقاشی کشیدم، «راه ناتمام» نام دارد که این عنوان را با توجه به هدف والای حکومت اسلامی که زمینه‌سازی برای ظهور حضرت مهدی(عج)» است، نامگذاری کردم؛ در اثر خود، مسیر سبز ظهور را که از مکه آغاز و به قدس خاتمه می‌یابد، ترسیم کرده‌ام و امیدوارم که به زودی نوای «انا المهدی» را از مکه مکرمه بشنویم.


این مدرس رشته نقاشی با بیان اینکه شهادت سردار سلیمانی گامی بلند به‌سوی ظهور امام زمان(عج) است، گفت: آسمانی شدن این شهید بزرگوار در واقع هدیه جمهوری اسلامی به پیشگاه مقدس حضرت صاحب‌الزمان (ارواحنا له الفدا) است.



غیبی با اشاره به لزوم اهمیت دادن به هنر توسط دانشجویان گفت: بخش مهمی از ایجاد انگیزه در دانشجویان برای خلق آثار هنری به اساتید و دانشگاه مرتبط است، با توجه به تجربه کمی که دانشجویان در ایجاد موقعیت اقتصادی در هنر دارند، نیاز است که از سوی دانشگاه و اساتید حمایت شوند.


وی بیان کرد: برای تقویت فعالیت‌های هنری در دانشگاه‌ها می‌توان به کارهایی اعم از مهیا کردن بستری برای گالری‌گردی‌های هفتگی به‌صورت گروهی میان اساتید و دانشجویان، برگزاری نمایشگاه‌های گروهی برای دانشجویان با حمایت دانشگاه و خرید آثار قابل قبول از دانشجویان اشاره کرد که این برنامه‌ها موجب ایجاد رقابت در خلق اثر میان هنرجویان کرده و سطح اجرایی آثار خلق شده را به‌طور قابل توجهی بالا می‌برد.


این مدرس رشته نقاشی عنوان کرد: نقاشی نگارگری در چند دهه اخیر شاهد تغییر و تحولات بسیاری بوده که موجب ضعف یا قوت این هنر شده است؛ برای حفظ نقاشی ایرانی در آموزش، باید سبک‌های مختلف هنری از المان‌ها و نمادهای ایرانی بهره برد تا رویکردهای هنر جدید و اصالت نقاشی ایرانی در آثار هنرمندان ایرانی، به فراموشی سپرده نشود.


غیبی ادامه داد: انسان وقتی قدم به هر سرزمینی می‌گذارد، توقع دریافت‌های بصری از تمدن و فرهنگ آن سرزمین را دارد؛ در واقع یک اروپایی در ایران هرگز به دنبال اثر اروپایی نخواهد گشت.


وی خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین راهکارها برای تقویت مسائل هنری در دانشگاه‌ها، جذب اساتید جوان و فعال در حوزه هنرهای تجسمی است؛ نیروهایی که با گستردگی ارتباطات و انرژی مضاعفی که در بحث آموزش دارند، می‌توانند ایجاد انگیزه و رقابت میان دانشجویان را افزایش دهند. در حال حاضر نیازمند تحول در دانشگاه‌ها با اساتید جوان و رزومه کاری خوب هستیم که قطعا نتایج بسیار خوبی برای دانشگاه و دانشجو خواهد داشت .


کارگاه خلق آثار هنری تحت عنوان «سرو بلند انقلاب اسلامی» پیرامون ابعاد زندگی و شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی به مناسبت چهلمین روز شهادت ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد (ویژه) هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان با حضور هنرمندان در روزهای ۱۷ و ۱۸ بهمن‌ماه ۱۳۹۸ برگزار شد.


آثار این هنرمندان در نمایشگاه «سرو بلند انقلاب اسلامی» از ۲۶ بهمن در موزه هنرهای معاصر فلسطین واقع در خیابان طالقانی، خیابان شهید برادران مظفر، تقاطع بزرگمهر، شماره ۷۴ در معرض نمایش مردم و علاقه‌مندان به هنر قرار گرفته است و تا روز 2 اسفندماه ادامه دارد.


انتهای پیام/4118/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر