صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۲ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۸
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران:

سوزاندن لاستیک به اندازه یک کارخانه بزرگ، آلاینده تولید می‌کند

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران با بیان اینکه سوزاندن لاستیک به اندازه یک کارخانه بزرگ آلاینده تولید می‌کند، گفت: مهمترین مشکل تهران، وجود ۲ هزار و ۶۱۸ واحد صنفی کوچک است که آلاینده‌های مختلفی تولید می‌کند.
کد خبر : 473080

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا ، محمد رستگاری معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران ظهر امروز در چهل و سومین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوای کلانشهرها در ارتباط با اقدامات صورت گرفته از سوی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان تهران اظهار کرد: به‌طور کلی ما در شهر تهران ۲۰۱ صنعت آلاینده داریم که پاکدشت با ۱۳۵ مرکز بیشترین میزان صنایع آلاینده را داراشت.


وی با بیان این‌که از آبان ماه امسال با افزایش میزان آلودگی هوا تیم ویژه به‌منظور پایش شبانه تشکیل شد، گفت: منابع ساکن نیروگاهی و واحدهای صنعتی بزرگ در استان تهران دغدغه نبوده و مهمترین مشکل ما در ۲ هزار و ۶۱۸ واحد صنفی کوچک مقیاس موضوع پسماندسوزی‌های متفرقه است، به‌طوری که سوزانده شدن لاستیک می‌تواند به اندازه یک کارخانه بزرگ مقیاس آلایندگی ایجاد کند.


معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران با بیان این‌که در زمان اضطرار ۷۰ واحد آلاینده پلمپ و پس از گذر از شرایط اضطرار مجدداً فعالیتشان ادامه پیدا کرد، افزود: در تهران 10 واحد صنعتی بزرگ وجود دارد و باوجود محدودیت منابع انسانی در شرایط اضطرار، ناظر مقیم را در این مراکز مسقر کردیم.


رستگاری با بیان این‌که علاوه بر پسماندسوزی، تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی از دیگر مشکلات اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران است، گفت: ما ابزار لازم برای قلع‌وقمع این تغییر کاربری‌ها را در اختیار نداریم و جهاد کشاورزی نیز در این خصوص تاکنون همکاری لازم را انجام نداده است.


وی افزود: تعداد کوره‌های زغال‌گیری در استان تهران در حال افزایش است و در همین راستا امسال با هماهنگی دستگاه قضائی ۱۵۰ کوره تخریب شد.


معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران گفت: مقرر شده تا از این پس درباره شهردارانی که در اجرای قانون ماده ۷ مدیریت پسماند به وظایفشان عمل نمی‌کنند اعلام جرم شود که تاکنون چند مورد نیز معرفی شده است.


انتهای پیام/4105/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر