صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر جشنواره تجسمی فجر:

جشنواره فجر فرصتی است تا جوانان فضای حرفه‌ای‌تری را تجربه کنند/ آثاری داریم که بسیار پرجرات و نوآورانه خلق شده‌اند

دبیر جشنواره تجسمی فجر گفت:فراخوان امسال حتما دریچه‌های مهمی را در ذهن هنرمندان باز کرده است و باید منتظر نتایجش در دوره‌های بعد باشیم.
کد خبر : 473048

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، ابراهیم حقیقی دبیر دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در حاشیه مراسم افتتاحیه این رویداد که روز گذشته در مجموعه فرهنگی هنری صبا برگزار شد، گفت: به نظرم کیفیت آثار جشنواره امسال نسبت به دوره قبل خصوصا در دو بخش عکاسی و نقاشی بسیار بهتر است. در بخش عکاسی یکی از دلایل این تفاوت این است که ما در فراخوان اعلام کردیم که مجوعه عکس هم پذیرفته می‌شود و از حالت تک عکس که رویکرد جشنواره در دوره‌های قبل بود خارج شدیم.


وی ادامه داد: عکس‌هایی که در این دوره از جشنواره هستند، قابل تأمل و شاخص‌اند. همچنین در بخش چارخونه نیز از استان‌ها عکس‌های تأمل برانگیزی را شاهد هستیم. در بخش نقاشی نیز شاهد آثاری هستیم که بسیار پر جرأت و نوآورانه خلق شده‌اند.


حقیقی درباره موضوع گفتگوی هنرها و نمود آن در این دوره از جشنواره نیز گفت: این قدم‌های اول در این راستا بوده است و امسال شاید در 20 درصد آثار بخش طوبای زرین بتوانیم این موضوع را مشاهده کنیم. این را باید در نظر داشته باشیم که هنرمندان منتظر فراخوان برای خلق اثر نمی‌شوند و در بسیاری از بخش‌ها هنرمندان از میان کارهایی که قبلا خلق کرده‌اند، اثر ارسال کردند. اما فراخوان امسال حتما دریچه‌های مهمی را در ذهن آنها باز کرده است و باید منتظر نتایجش در دوره‌های بعد باشیم و تداوم این موضوع می‌تواند تاثیرگذار باشد.


دبیر دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر همچنین درباره نزدیک شدن جشنواره به بخش بازار هنرهای تجسمی نیز گفت: این اتفاق در جهت پر رونق و پر مخاطب شدن جشنواره تصمیم‌گیری شد. اینکه در جشنواره‌های سینما، تئاتر و موسیقی به هر حال این بعد دیده می‌شود و اینجا هم می‌توان روی این بعد ماجرا تامل کرد. این امکان را باید برای هنرمندان تجسمی قائل شویم که بتوانند در جشنواره اثری که ارسال کرده‌اند را بفروشند. خصوصا اینکه بسیاری از هنرمندان حاضر در بخش طوبای زرین جوانانی هستند که ممکن است موفق نشوند که به گالری‌ها بروند و گالری‌ها یا فضایشان پر است یا ترجیحشان این است که با آثار پیشکسوت‌ها نمایشگاه بگذارند. این جشنواره فرصتی است تا جوانان فضای حرفه‌ای‌تری را تجربه کنند.


دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر از 29 بهمن آغاز به کار کرده است و تا 5 اسفند در موسسه فرهنگی هنری صبا  واقع در خیابان طالقانی، ابتدای خیابان برادران مظفر برگزار می‌شود و ورود برای عموم مردم در بازدید از آثار این جشنواره و شرکت در نشست‌های پژوهشی آزاد است.


انتهای پیام /4143/


انتهای پیام/

ارسال نظر