صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۴ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۸
سرو بلند انقلاب17/ خالق یک اثر هنری از شهید سلیمانی در گفتگو با آنا:

اثر هنری «دروازه انتقام» نشان‌دهنده انگشتر شهید سلیمانی به‌عنوان دروازه‌ای برای رسیدن به قدس است

یک مدرس هنرهای تجسمی گفت: اثر هنری «دروازه انتقام» نشان‌دهنده انگشتر شهید قاسم سلیمانی به‌عنوان دروازه‌ای برای رسیدن به قدس است.
کد خبر : 472911

علی بحرینی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به برگزاری کارگاه خلق آثار هنری شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد (ویژه) هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان اظهار کرد: اثر بنده در این ورکشاپ دو روزه با عنوان  «دروازه انتقام» بود که در ابعاد ۱۵۰×۱۰۰ و با تکنیک اکرولیک اجرا شد.




بیشتر بخوانید:


بازدید دکتر طهرانچی از نمایشگاه سرو بلند انقلاب اسلامی پیرامون شهید سلیمانی




وی افزود: این اثر، اشاره‌ای تلویحی به سردار شهید قاسم سلیمانی دارد و در واقع شما انگشتر شهید سلیمانی را می‌بینید که به‌صورت دروازه‌ای به‌سوی فتح قدس است؛ اطراف قدس را پلیدی‌ها احاطه کرده‌ است که با حمایت سپاه اسلام، این پلیدی‌ها از قدس شریف رخت خواهد بست؛ شیوه اجرای اثر امپرسیونیسم بوده و از تاش‌گذاری‌های کوچک و بزرگ رنگی تشکیل شده است.



این مدرس هنرهای تجسمی درباره نقش دانشگاه‌ها در عرصه هنری بیان کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند متولی رویدادهای مهم و تأثیرگذار در رشته هنر از جمله برگزاری کارگاه‌ها، ورکشاپ‌ها و نمایشگاه‌های حقیقی و مجازی باشند و با شناسایی طیف وسیعی از اساتید و هنرمندان در رویدادهای مختلف از ظرفیت‌ آنان استفاده کنند. تاکنون غالب دانشگاهیان، درون دانشگاه کار کرده‌اند درصورتی که باید برای برطرف کردن نیازهای مردم، به درون جامعه بروند.


بحرینی با اشاره به اینکه غفلت دانشگاه‌های هنر از نگارگری معظل بزرگی است، گفت: با آغاز بکار دانشگاه استاد فرشچیان قطعا ًثمرات ارزشمندی برای احیا، بالندگی و به‌روزرسانی این رشته اصیل نقاشی ایرانی رقم می‌خورد و می‌توان گفت که دانشگاه استاد فرشچیان احیاگر هنر نگارگری است.


وی با بیان اینکه باید شعبه‌هایی از دانشگاه استاد فرشچیان در سایر استان‌های مستعد ایجاد شود، افزود: هنر نگارگری هنوز ظرفیت‌های پنهان و ناشناخته‌ای دارد که با وجود فضاهای آموزشی خاص قطعاً شاهد تحول اساسی در این راستا خواهیم بود.


این مدرس هنرهای تجسمی عنوان کرد: مسئولان دانشگاهی برای پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های هنر، علاوه بر اهمیت دادن به مسائل تئوری باید گزینش مناسب برای ورود افراد مستعد بگذارند تا افراد واقعاً علاقه‌‌مند به هنر در رشته‌های نگارگری، نقاشی و ... در دانشگاه‌ها تحصیل کنند. چراکه در میان دانشجویان رشته‌‌های هنری افرادی وجود دارند که استعداد و ظرفیت کار هنری را ندارند.


بحرینی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها باید دانشجویان را به سمت پروژه‌های هنری، اجتماعی و مفهومی سوق دهند؛ هنر انتزاع بیش از اندازه در دانشگاه‌های ما نهادینه شده که این روند باید اصلاح شود و گرایش‌های مختلف هنری تقویت و پرورش یابد.


کارگاه خلق آثار هنری تحت عنوان «سرو بلند انقلاب اسلامی» پیرامون ابعاد زندگی و شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی به مناسبت چهلمین روز شهادت ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد (ویژه) هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان با حضور هنرمندان در روزهای ۱۷ و ۱۸ بهمن‌ماه ۱۳۹۸ برگزار شد.


آثار این هنرمندان در نمایشگاه «سرو بلند انقلاب اسلامی» از ۲۶ بهمن در موزه هنرهای معاصر فلسطین واقع در خیابان طالقانی، خیابان شهید برادران مظفر، تقاطع بزرگمهر، شماره ۷۴ در معرض نمایش مردم و علاقه‌مندان به هنر قرار گرفته است و تا روز 2 اسفندماه ادامه دارد.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر