عزیزی: مجلس باید به وضع دولت سروسامان دهد/ حسینی: اگر اصلاحطلبان نامزد نداشتند لیست 30 نفر نمیدادند
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، نشست خبری اعضای ائتلاف جهادگران ایران اسلامی با حضور وهاب عزیزی، سید محمد حسینی، لاله افتخاری، فاطمه واعظ جوادی، حجت آشوری و ذبیحالله حسینینژاد، حجتالاسلام محمد اسماعیل توسلی و احمدرضا عارف در محل دفتر حزب جهادگران ایران اسلامی برگزار شد.
وهاب عزیزی در ابتدای این نشست با بیان اینکه مردم به لیستی رأی دهند که به دنبال سهمخواهی نیستند، اظهار کرد: در گام دوم انقلاب اسلامی مردم یک خواستهای را تقاضا میکنند و آن خواسته، تشکیل شورای عالی انقلاب سیاسی زیر نظر مقام معظم رهبری است؛ همانند شورای عالی انقلاب فرهنگی که در ابتدای انقلاب تشکیل شد؛ لذا ضرورت تشکیل شورای عالی سیاسی در چله دوم انقلاب احساس میشود تا به دولتها و مجلسها سروسامان دهند.
دبیر کل جهادگران ایران اسلامی گفت: لیست جهادگران ایران اسلامی از اعضای پاکدست و جوان شکل گرفته و از همه جوانان این درخواست را دارد تا انحصار سیاسی و پدرسالاری را بشکنند.
سید محمد حسینی در ادامه این نشست گفت: کشور ما به گونهای نیست که مدیران با کار نیمه وقت و معمولی بتوانند کار خود را انجام دهند، بلکه باید تمام وقت و جهادی وقت بگذارند.
وی افزود: گاهی اوقات نمایندگان به طرحها و لوایحی رأی میدهند که خبر ندارند آن طرح چیست؛ در صورتی که باید بداند به آن چیزی که رأی میدهد چیست؛ چون مسئولیت دارند و باید وقت بگذارند درخصوص طرحها مطالعه و نیز شرایط کشور را رصد کنند.
سرلیست ائتلاف جهادگران ایران اسلامی با بیان اینکه یکی از ضعفهای مجلس دهم، ضعف در عملکرد نظارتی است، خاطرنشان کرد: به خاطر همین ضعف دولت مشکل پیدا کرده است. خواسته مردم این است که مجلس به وظیفه نظارتی خود به خوبی عمل کنند.
حسینی ادامه داد: همچنین غالب نمایندگان مجلس دهم از روحیه جهادی برخودار نیستند و حتی برخی از نمایندگان حال و حوصله سرکشی به حوزههای انتخابیه را ندارند. یک نماینده علاوه بر نگاه محلی باید نگاه ملی داشته باشد.
وی با اشاره به این مطلب که متأسفانه در جریانهای سیاسی کشور، نگاه باندی و حزبی حاکم شده و هر کسی از که همسو با نگاه باندی نباشد، ولو شایستگی داشته باشد، حذف خواهد شد، یادآور شد: فضای انتخابات امسال مقداری سردتر از ادوار گذشته شده، پس در این یکی دو روز باقی مانده به انتخابات باید کاندیداها تلاش کنند فضای انتخابات را گرمتر کنند و حتماً نباید رأیدهندگان را مجبور کنیم که لیستی رأی دهند، بلکه تعدد لیست بسیار زیاد است و مردم میتوانند از لیستهای مختلف، به کاندیداهای مختلف رأی دهند.
فعال سیاسی اصولگرا تأکید کرد: ما در مجلس تماشاچی نمیخواهیم، بلکه باید هرکدام از ۲۹۰ نفر نماینده یک فکر و یک اندیشه باشند.
حسینی با اشاره به لیست اصلاحطلبان گفت: زمانی اصلاحطلبان میگفتند که ما در کشور کاندیدای زیادی نداریم، ولی الان میبینیم که آنها لیست میدهند و در تهران هم ۳۰ نفر کاندیدا را معرفی کردهاند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا مجلس آینده با دولت زاویه خواهد داشت یا خیر عنوان کرد: یکسال از عمر دولت از زمان شروع مجلس یازدهم باقی مانده و باید خود را با مجلس تطبیق دهد، نه اینکه چون دولت در رأس امور اجرایی است مجلس خود را با دولت تطبیق دهد.
لاله افتخاری، از دیگر اعضای لیست ائتلاف جهادگران ایران اسلامی یکی دیگر از سخنرانان این نشست بود. او درباره ذائقه انتخاباتی مردم گفت: ذائقه انتخاباتی مردم تغییر کرده و مردم نمیخواهند پایبند به یک لیست باشند. رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند مردم از لیستهای مختلف، افراد شایسته و اصلح را انتخاب کنند.
وی افزود: گاهی اوقات ما قانونی را وضع میکنیم که باید بر روی آن نظارت شود و حتی اگر لازم است باید اصلاح شود.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی یک خاطرنشان کرد: نماینده هم باید نگاه ملی و هم نگاه بینالمللی داشته باشد و اگر نماینده خانم وارد مجلس شد، باید نگاه ویژهای هم به خانواده داشته باشد.
افتخاری یکی از مشکلات امروز در حوزه خانواده را سند ۲۰۳۰ دانست و گفت که باید مراقب این سند بود.
وی بیان کرد: امیدواریم که این حرکت بابرکت یعنی انتخابات، تکمیل کننده حرکتهای دشمنشکن مردم بعد از حضور در تشییع پیکر مهم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و حضور مردم در نماز جمعهای که رهبر معظم انقلاب سخنران آن بودند، باشد.
فاطمه واعظ جوادی، رئیس سابق سازمان حفاظت محیط زیست بهعنوان سومین سخنران این نشست در خصوص مشکلات محیط زیستی تصریح کرد: در این مجلس متأسفانه دامهای وارداتی از لحاظ تراریخته بودن یا بهداشتی بودن بلاتکلیف هستند و بسیاری از دامهای وارداتی کشور، بدون کنترل وارد میشوند.
وی ادامه داد: همچنین بسیاری از بذرهای کشور، تراریخته و عقیم هستند که باید در مجلس یا زدهم وضعیت بذرها مورد نظارت قرار گیرند.
عضو لیست ائتلاف جهادگران ایران اسلامی بیان کرد: در مجلس یازدهم قوانین محیط زیست باید بروزرسانی شوند و حتی باید قانون حفاظت از محیط زیست به تصویب برسد. همچنین مجلس آینده باید دولت را مجبور کند تا قانون منع خشونت علیه زنان را که فوه قضاییه مورد تأیید قرار داده، اجرا کند.
واعظ جوادی با بیان اینکه خانهداری یک شغل است، گفت: باید مجلس یازدهم قانونی را در خصوص به رسمیت شناختن خانهداری به عنوان یک شغل به تصویب برساند. علاوه بر این باید مجلس یازدهم بیمه زنان خانهدار را پیگیری تا زنان خانهدار بیمه شوند.
حجت آشوری, عضو لیست ائتلاف جهادگران ایران اسلامی در این نشست اظهار کرد: نخبهگرایی و گردش نخبگان در کشور ضعیف است و اگر بتوانیم نخبهگرایی و گردش نخبگان را در مجلس یازدهم براساس بیانیه گام دوم انقلاب پیاده کنیم، قطعاً این مجلس به وزیر نخبه رأی خواهد داد.
وی افزود: متأسفانه از 290 نفر نماینده مجلس دهم، برخی از آنها در جلسات مجلس حضور نداشتند و آنهایی هم که حضور داشتند، در راهروهای مجلس درصدد لابیگری و امتیاز گرفتن به نفع خود بودند.
آشوری گفت: امروز دغدغه اصلی مردم، معیشت است و مسئولان حداقل کاری که میتوانند انجام دهند، این است که جهادی کار کنند تا با کار جهادی معیشت مردم و مشکلات مردم تأمین شود.
حجتالاسلام توسلی در ادامه این نشست اظهار کرد: اهمیت انتخابات در این دوره بسیار مهم است. امروز مجلس ما هم نیازمند متخصص و نیازمند کسی است که بتواند صدای مظلومان را به گوش مسئولان برسانند.
عضو لیست ائتلاف جهادگران ایران اسلامی گفت: مبارزه با ربا در نظام بانکداری مهم است، اما مهمتر از آن، باید ارزش و جایگاه پول ملی را ارتقا داد و اقتصاد زمانی اصلاح خواهد شد که سرمایه انسانی را به میدان بیاوریم و تنها با سرمایه اجتماعی نمیشود اقتصاد را اصلاح کرد.
انتهای پیام/4079/
انتهای پیام/