صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۳ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸
دهنوی:

وزیر نفت اعتقادی به استفاده از ظرفیت جوانان ندارد/ نیازمند تدوین قانون جامع کسب و کارهای دانش‌بنیان و اینترنتی در مجلس آینده هستیم

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: نیازمند تدوین قانون جامع کسب و کارهای دانش‌بنیان و اینترنتی در مجلس آینده هستیم.
کد خبر : 472648

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سیدمحسن دهنوی در نشست هم‌اندیشی مجلس و اقتصاد دانش‌بنیان که عصر امروز در ایستگاه نوآوری شریف برگزار شد، اظهار کرد: با فعالان‌ استارت‌آپی و شرکت‌های دانش‌بنیانی که ارتباط داریم، صدها شغل ایجاد کرده‌اند و این مایه افتخار برای کشور است و باید اقتصاد دانش‌بنیان را تقویت کنیم.


وی افزود: دارایی اصلی کشور، سرمایه نیروی انسانی آن است. اما برخی مسئولان به جوانان و فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان توجه نمی‌کنند و فقط نگاهشان به کشورهای غربی است‌. زنگنه، وزیر نفت اعتقادی به استفاده از ظرفیت جوانان ندارد و ما با جریان زنگنه‌ها در کشور مواجه هستیم.


عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و فعال اقتصاد دانش‌بنیان بیان کرد: دنیا به سمت کسب و کارهای فضای مجازی رفته است و بالای ۱۰۰ هزار نفر در تهران، به کسب و کار اینترنتی مشغول هستند اما توسط مسئولان مربوطه حمایت نمی‌شوند. باید قانون جامع کسب و کارهای دانش‌بنیان و اینترنتی در مجلس شورای اسلامی تصویب شود.


دهنوی عنوان کرد: شهر تهران، ظرفیت دارد که به قطب دانش‌بنیان کشور تبدیل شود که نیاز به بسته حمایتی ویژه دارد. در گذشته برای گرفتن تاکسی به برخی مناطق، مردم مشکل داشتند اما با تاکسی‌های اینترنتی، زندگی مردم تسهیل شده و شغل‌های فراوانی ایجاد شده است.


وی خاطرنشان کرد: ۱۰ میلیون نفر نیروی انسانی جوان در کشور وجود دارد که هرکدام از آنان موتور یک موشک هستند و می‌توانند کشور را به قله‌ها پرتاب کنند، به شرطی که مسئولان این مسئله را باور داشته باشند. در حال حاضر آئین‌نامه حمایتی از استارت‌آپ‌ها وجود دارد اما کافی نیست و باید در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان شاهد قوانین بهتری در مجلس آینده باشیم.


انتهای پیام/۴۱۱۸/4127/


انتهای پیام/

ارسال نظر