صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۵ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸
معاون مرکز تحقیقات سوختگی کشور:

سوختگی جان ۱۸۷ تهرانی را از ابتدای سال تاکنون گرفت/ افراد 20 تا 40 سال بیشتر می‌سوزند

معاون مرکز تحقیقات سوختگی کشور با بیان اینکه آمار سوختگی در کشور ما بیشتر از نرم جهانی است، گفت: از ابتدای سال تاکنون سوختگی، جان ۱۸۷ تهرانی را گرفت.
کد خبر : 472524

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سیامک فرخ فرقانی صبح امروز در نشست خبری که به منظور بررسی آسیب‌های الکتریکی و چالش‌های پیش رو در حوزه سوختگی برگزار شد، با بیان اینکه نهمین کنگره کشوری سوختگی یکم و دوم اسفندماه سال جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی برگزار می‌شود، گفت: معمولا در زمستان سوختگی بیشتر است و با توجه به نزدیکی به مراسم چهارشنبه آخر سال، این کنگره در اسفندماه برگزار می شود تا با فرهنگ‌سازی بتوانیم آمار سوختگی را در کشور کاهش بدهیم.
معاون مرکز تحقیقات سوختگی کشور ادامه داد: بیش از ۱۸۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده است و حدود ۵۰ مقاله پذیرفته شده است تا در کنگره ارائه شود.


وی گفت: سالیانه حدود هزار نفر در کنگره شرکت می‌کنند و ۵۰ هیئت رئیسه حاضر هستند. با توجه به اینکه سوختگی الکتریکی افراد را ناتوان می‌کند، تصمیم بر این شد تا عنوان کنگره امسال با موضوع آسیب‌های الکتریکی ناشی از سوختگی ارائه شود.


فرخ فرقانی با بیان اینکه آمار سوختگی در کشور ما بیشتر از نرم جهانی است، افزود: سوختگی ششمین علت مرگ و نهمین عامل اختلال روانی در کشور است و طبق تحقیقات به عمل آمده، افراد بین ۲۰ تا ۴۰ سال بیشتر از افراد دیگر می‌سوزند. ۱۰ درصد افراد که دچار سوختگی می‌شوند، بستری شده و ۹۰ درصد نیز درمان می‌شوند.


معاون مرکز تحقیقات سوختگی کشور ادامه داد: از اول امسال تاکنون ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر به مرکز اورژانس بیمارستان مطهری تهران مراجعه کردند که ۳ هزار و ۳۰۰ نفر بستری و متاسفانه ۱۸۷ نفر نیز فوت شدند. در این مدت برق گرفتگی ۱۳۵ مورد بوده است که سن بیشتر این افراد بین ۳۰ تا ۴۰ سال بوده است و از این تعداد، ۳۱ بیمار قطع عضو شدند که بالای ۲۰ درصد را شامل می شود.


وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون ۳۳۴ مورد سوختگی با آب جوش داشتیم که به بیمارستان شهید مطهری تهران مراجعه کردند، افزود: همچنین انفجار گاز شهری ۱۲۷ و انفجار کپسول گاز نیز ۲۹۷ مورد بوده است.


فرخ فرقانی با اشاره به اینکه در کشور ۳۵ مرکز سوختگی داریم، گفت: متاسفانه افراد فقیر بیشتر از سایر افراد دچار سوختگی می‌شوند و ما باید در حوزه پیشگیری بهتر از گذشته عمل کنیم و قطعا فرهنگ‌سازی در کاهش آمار سوختگی موثر خواهد بود.


معاون مرکز تحقیقات سوختگی کشور خاطرنشان کرد: درحال حاضر ۱۵ درصد ساختمان‌های بالای ۶ طبقه مجوز آتش‌نشانی دارند.


وی با اشاره به اینکه در کشور ما ۳۰ هزار بستری سوختگی در سال داریم، گفت: کشوری مثل آمریکا که جمعیت آن سه برابر ایران است، تعداد بستری بیماران سوختگی آنها ۴۰ هزار نفر است، لذا میزان سوختگی در کشور ما به مراتب بالاتر از سایر کشورها و نرم جهانی است.


فرخ فرقانی گفت: سالانه در ایران ۱۸۰ هزار نفر براثر سوختگی به صورت سرپایی مداوا می‌شوند و اگر به جنبه آموزش و فرهنگ تاکید شود، قطعا آمار سوختگی پایین خواهد آمد.


معاون مرکز تحقیقات سوختگی کشور گفت: درحال حاضر یک هزار و ۳۵۰ تخت سوختگی داریم که بسیار کم است و قرار بود در سال ۹۴ تعداد تخت‌ها به ۲ هزار و ۴۰۰ تخت برسد که متاسفانه هنوز به این تعداد نرسیدیم.


انتهای پیام/۴۱۱۰


انتهای پیام/

ارسال نظر