صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۰ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۸

۳۵ درصد رشد پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون در سال جاری

حجت‌اله مهدیان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون رشد پرداخت تسهیلات این بانک را در مقایسه با سال گذشته ۳۵ درصد اعلام نمود.
کد خبر : 472377

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، حجت‌اله مهدیان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون صبح امروز در نشست رسانه‌ای که به منظور تبیین عملکرد بانک در انجام تکالیف توسعه‌ای و بانکداری توسعه‌ای و برنامه‌های آتی بانک با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در محل مرکز آموزش و پژوهش این بانک برگزار شد، اظهار داشت: تعاونی‌ها در انواع فعالیت‌های اقتصادی نقش‌آفرینی می‌کنند و رسالت و ماموریت بانک توسعه تعاون در حمایت از تعاونگران بسیار گسترده و حائز اهمیت است.


وی افزود: اندازه و حجم فعالیت توسعه‌ای و عملیات بانکداری توسعه‌ای طی چهار سال اخیر رشد چشمگیری داشته است، به گونه‌ای که دو سوم حجم مانده منابع سپرده‌ای و حجم مانده تسهیلات اعطایی، حاصل فعالیت بانک در چهار سال اخیر می‌باشد.


مهدیان تسهیلات پرداختی بانک در سال جاری را ۱۱۵ هزار میلیارد ریال اعلام نمود و افزود: مطابق برنامه هدف‌گذاری گردیده ماهانه بیش از 10 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت گردد و تا پایان سال به رکورد ۱۳۵ هزار میلیارد ریال برسیم که تا پایان سال این هدف را محقق خواهد گردید.


وی تصریح کرد: در حالی تسهیلات ماهیانه پرداختی امسال بالغ بر 10 هزار میلیارد ریال است، که در سال ۹۴، رقم تسهیلات پرداختی ماهیانه بانک سه هزار میلیارد ریال بوده است.


 رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون با اشاره به حضور بانک در طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری گفت: این بانک مطابق سهمیه مکلف به پرداخت ۲۴۷۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به فعالین اقتصاد روستایی بوده است و با عملکرد متوازن و جامع در سراسر کشور تا کنون ۲۰۷۵۰ میلیارد ریال پرداخت گردیده و با توجه به اینکه پرونده‌هایی در مرحله انعقاد قرارداد و یا تکمیل پرونده است، به زودی کل سهمیه ابلاغی محقق خواهد گردید.


مهدیان به قراردادهای تفاهم و همکاری بانک با دستگاه‌های اجرایی جهت پرداخت تسهیلات موضوع بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال جاری اشاره نمود و گفت: تفاهم‌نامه‌های مهمی با وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی منعقد گردیده که مجموعاً ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت گردیده است.


مهدیان حجم قرارداد با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را سه هزار میلیارد ریال عنوان نمود که با توجه به اینکه تاکنون امور هماهنگی و معرفی‌نامه‌ها در حال پیگیری بوده، ده درصد سهمیه پرداخت گردیده و  در ماه‌های آتی با شتاب بیشتر قابل پرداخت خواهد بود.


 رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون حمایت از  تولیدکنندگان و کارآفرینان را مهم برشمرد و گفت: ۷۰ درصد تسهیلات این بانک به بخش‌های تولیدی پرداخت گردیده است.


مهدیان سطح کیفی خدمات بانک از بعد فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک را ممتاز بر شمرد و افزود: هدف‌گذاری بانک توسعه تعاون بر انجام عملیات بانکی مطابق با جدیدترین فناوری‌ها و پیشرفته‌ترین تجهیزات بوده است.


مدیرعامل بانک توسعه تعاون مشتریان و جامعه هدف این بانک را خوش‌حساب دانست و گفت: مانده تسهیلات بانک توسعه تعاون حدود ۱۷۰ هزار میلیارد ریال است و مجموع مطالبات غیرجاری و معوق کمتر از ۹ هزار میلیارد ریال است، و بر این اساس npl بانک ۶/۵ درصد است، که در مقایسه با نظام بانکی بسیار کمتر است، که نشان‌دهنده تعامل صحیح با مشتریان و رعایت اصول مشتری‌مداری و شناخت صحیح از مشتریان است.


مهدیان تصریح نمود: همزمان با تحولات و پیشرفت‌های کسب و کار و لزوم تدوین مدل کسب و کار جدید در بانک، اقدامات و تمهیدات گسترده‌ای با همکاری معاونت امور بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی اتخاذ شده است و در اولین مرحله پیاده‌سازی نقشه راه بانکداری دیجیتال در بانک توسعه تعاون در حال انجام است.


مهدیان در ادامه گفت: در دو دهه گذشته تعداد شعب و نیروی انسانی در موفقیت بانک‌ها تاثیرگذار بوده است، و در حال حاضر پیشرفت‌های حوزه دیجیتال، راهبرد صحیح در تعامل با مشتریان و قرار گرفتن در مسیر صحیح کسب و کارها را از مهمترین راهبردهای بانکداری دانست.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر