صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۵ - ۱۱ آبان ۱۳۹۴
رئیس دومین کنگره بین‌المللی نقشه‌برداری مغز ایران:

فناوری‌ها و دستگاه‌های پیشرفته نقشه‌برداری مغز در کشور وجود دارد

رئیس دومین کنگره بین‌المللی نقشه‌برداری مغز ایران درباره امکانات مراکز آموزشی و پزشکی کشور و دسترسی پزشکان به دستگاه‌های نقشه‌برداری مغز، گفت: برخی از تکنولوژی‌ها و دستگاه‌های نقشه‌برداری مغز در کشور وجود دارند و در دسترس هستند اما به طور صحیح و آن‌طور که باید و شاید از آنها استفاده نمی‌شود.
کد خبر : 47235

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر مجتبی زارعی ضمن اعلام خبر برگزاری دومین کنگره بین‌المللی نقشه‌برداری مغز ایران از 23 تا 25 آبان ماه در سالن همایش‌های بیمارستان میلاد گفت: معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی کشور، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی وزارت علوم، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و بیمارستان میلاد در برگزاری کنگره ما را یاری می‌کنند.


رئیس دومین کنگره بین‌المللی نقشه‌برداری مغز ایران، افزود: مهمانانی از کشورهای فنلاند، انگلیس، آلمان، آمریکا و ترکیه خواهیم داشت و در این کنگره تکنولوژی‌های پیشرفته جهت تشخیص و درمان بیماری‌های مغز معرفی و مرور خواهند شد.


زارعی با بیان اینکه ام آر آی عملکردی، پت اسکن، نوار مغز، اسکن میدان مغناطیسی مغز و غیره ازجمله این تکنولوژی‌ها هستند، عنوان کرد: در کنگره امسال بیشتر بر روی کاربرد بالینی نقشه‌برداری مغز به خصوص در بیماری‌هایی چون آلزایمر، پارکینسون و صرع تمرکز داریم.


وی ادامه داد: همچنین درباره استفاده از تکنولوژی‌ها در بهبود نتیجه جراحی‌های مغز، روش‌های پیشرفته تحلیل اطلاعات به دست آمده از این ابزارها و بسیاری موضوعات دیگر سخنرانی‌هایی ارائه خواهد شد.


رئیس دومین کنگره بین‌المللی نقشه‌برداری مغز ایران در خصوص امکانات مراکز آموزشی و پزشکی کشور و دسترسی پزشکان به دستگاه‌های نقشه‌برداری مغز، گفت: بسیاری از تکنولوژی‌ها و دستگاه‌های نقشه‌برداری مغز در کشور وجود دارند و در دسترس هستند اما به طور صحیح و آن طور که باید و شاید استفاده نمی‌شوند.


زارعی ادامه داد: کار تیمی و چند بخشی و تیمی که باید تشکیل ‌شود تا اطلاعات صحیح را استخراج کند و به خدمت بگیرد هنوز قوی نیست و باید نظام‌مند و نهادینه شود.


وی خاطرنشان کرد: پزشکان متخصص مغز و اعصاب، جراحان مغز و اعصاب، روانشناسان و روانپزشکان، مهندسین پزشکی، دکترای علوم اعصاب و علاقه مندان به علوم شناختی می‌توانند در این کنگره شرکت و امتیاز بازآموزی در نظر گرفته شده را کسب کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر