صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۳۵ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۸
دکتر طهرانچی در مراسم افتتاح  واحد فرشتگان:

فضای درخشش استعدادهای ناشنوایان و کم شنوایان در دانشگاه آزاد اسلامی مهیاست/جبران غفلت آموزش عالی با تأسیس واحد بین‌الملل فرشتگان در دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: خوشبختانه در این دانشگاه فضایی در حال ایجاد است که باعث درخشش استعداد ناشنوایان و کم شنوایان خواهد شد.
کد خبر : 472174

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم افتتاحیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل فرشتگان که عصر امروز هم‌زمان با سالروز ولادت حضرت زهرا (س) برگزار شد، گفت: خدا را شاکرم که در مدت خدمت در دانشگاه آزاد اسلامی این توفیق را به بنده عنایت کرد تا برای عزیزان ناشنوا و کم‌شنوا که از نعمت سخن گفتن و شنیدن محروم هستند، اما افراد ناتوانی نیستند، این واحد دانشگاهی را افتتاح کنیم.


وی با قدردانی از دکتر علی مقداری مسئول راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل فرشتگان، اظهار داشت: پس از طرح پیشنهاد راه‌اندازی این واحد دانشگاهی و حمایت هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و همه عزیزان تلاش کردند که واحدی درخور برای جامعه یک‌میلیون‌نفری ناشنوایان و کم‌شنوایان ایجاد شود.


دکتر طهرانچی ادامه داد: بدون شک حرکت دکتر باغچه‌بان در 95 سال گذشته یک آغاز بود و امروز نیز نقطه عطف دیگری است که اجازه می‌دهد افراد ناشنوا و کم‌شنوا بتوانند در صحنه علم ظهور و بروز داشته باشند. درست است که این عزیزان از زبان مرسوم ما، فاصله دارند، اما امروزه زبان اشاره می‌تواند منشأ تفکر، انتقال مفاهیم و بروز استعدادها در جامعه باشد، علیرغم اینکه این عزیزان نمی‌توانند مانند سایر مردم بگویند و بشنوند، اما می‌توانند فکر و تولید اندیشه کرده و در جامعه مؤثر باشند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه هیچ مانعی برای افراد ناشنوا و کم‌شنوا در حوزه آموزش و اندیشه وجود ندارد، تصریح کرد: متأسفانه مانع اصلی در مسیر پیشرفت علمی این افراد ما دانشگاهیان بودیم که در آموزش عالی و علم اشاره برای آن‌ها تدبیری نکردیم و باید زودتر به فکر این اقشار می‌افتادیم. امروز در این اتفاق مبارک توفیق پیدا کردیم که این غفلت آموزش عالی را جبران کنیم و به قشر بزرگ ناشنوایان و کم‌شنوایان که جامعه یک‌میلیون‌نفری در ایران و فارسی‌زبانان در کشورهای افغانستان و تاجیکستان را شامل می‌شود، خدمت کنیم.


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: ما برای این عزیزان به ملاحظات و بستر ویژه نیاز داریم و دانشگاه آزاد اسلامی افتخار دارد در ایفای نقش اجتماعی خود به‌عنوان دانشگاهی مردمی و اجتماعی گام در این راه نهد و برای ایجاد یک دانشگاه ویژه افراد ناشنوا و کم‌شنوا در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این حوزه اقدام کند.


وی با تأکید بر لزوم ایجاد زیرساخت و شرایط مناسب برای تحصیل ناشنوایان و کم‌شنوایان در این واحد دانشگاهی، اظهار کرد: برای توسعه و تحقق اهداف واحد بین‌الملل فرشتگان نیازمندیم فضای مناسب برای این عزیزان طراحی شود و اعضای هیئت‌علمی و کارکنان خاص این افراد، گرد هم بیایند. دانشگاه آزاد اسلامی افتخار دارد که اولین عضو هیئت‌علمی ناشنوا را در این مجموعه جذب کرده و بیشتر کارمندان شاغل در این واحد دانشگاهی افراد ناشنوا و کم‌شنوا هستند. خوشبختانه در این دانشگاه فضایی در حال ایجاد است که باعث درخشش استعداد این عزیزان خواهد شد که می‌توانند در حوزه فکر و اندیشه حرف‌ها و ایده‌های خوبی برای ما داشته باشند.


دکتر طهرانچی ادامه داد: شک نداریم افرادی که غیبت نمی‌کنند و دروغ نمی‌شنوند، دارای افکار زلالی هستند که می‌توانند برکات زیادی برای جامعه داشته باشند. ان‌شاءالله سال‌به‌سال گرد هم خواهیم آمد تا شاهد رشد این دانشگاه باشیم. برای سال آینده نیز با توجه به تلاش‌های حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی رشته حقوق و دیگر رشته‌های این حوزه که به زبان تعقل نیاز دارند، نیز در این واحد دانشگاهی ارائه خواهد شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به درخواست‌های مهندس حامد عابدین زاده رئیس انجمن خانواده ناشنوایان ایران در این مراسم مبنی بر درخواست مساعدت برای شهریه دانشجویان ناشنوا و کم‌شنوا، راه‌اندازی خوابگاه‌های دانشجویی دختران و پسران و توجه به اشتغال این افراد، گفت: دانشگاه امروز کارمند پرور نیست، بلکه فضایی را تولید می‌کند تا بتواند فناورانی را تربیت کند که خود منشأ کار باشد، کسانی که از نعمت سخن گفتن و شنیدن محروم هستند، به این معنا نیست که لزوماً باید کارمند باشند، بلکه می‌توانند مولد و کارآفرین بوده و منشأ خلق فعالیت‌های نوین و فناورانه باشند، به‌طوری‌که حتی پیرامون این عزیزان افرادی که از نعمت شنیدن و گفتن برخوردار هستند، مشغول کار شوند. ان‌شاءالله این فضا با تعاملی که بین دکتر مقداری رئیس واحد بین‌الملل فرشتگان و دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه وجود دارد، محقق خواهد شد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: درباره شهریه دانشجویان ناشنوا و کم‌شنوا نیز اعتقاد ما این است که هیچ فرد ناتوانی نباید به علت نداشتن شهریه از تحصیل در این مرکز آموزش عالی محروم شود، خوابگاه دانشجویی خواهران در حال راه‌اندازی است و برای دانشجویان پسر نیز پانسیون ویژه راه‌اندازی خواهد شد.


انتهای پیام/4127/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر