صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹

آووکادو؛ میوه‌ای که به سلامت قلب کمک می‌کند

آووکادو یک میوه عالی و پر از مواد مغذی است که باعث کاهش وزن می‌شود و برای سلامت قلب بسیار مفید است.
کد خبر : 471457

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، آووکادو یک میوه نسبتاً بی‌نظیر است. این میوه باعث کاهش وزن می‌شود و برای سلامت قلب بسیار مفید است. درحالی‌که بیشتر میوه‌ها در درجه اول از کربوهیدرات‌ها تشکیل‌شده‌اند ، آووکادو دارای چربی‌های سالم است.


مطالعات بیشمار نشان می‌دهند که این میوه مزایای مفیدی برای سلامتی بدن دارد که در ادامه به چند مورد از آن اشاره می‌شود.


 آووکادو فوق‌العاده مغذی است


آووکادو بسیار مغذی است و حاوی طیف گسترده‌ای از مواد مغذی ازجمله 20 ویتامین و مواد معدنی مختلف است. از این مواد می‌توان به ویتامین k، اسیدفولیک، ویتامین c، پتاسیم، ویتامین B5، ویتامین B6، ویتامین E، منیزیم ، منگنز ، مس ، آهن ، روی ، فسفر و ویتامین‌های A ، B1 (تیامین) ، B2 (ریبوفلاوین) و B3 (نیاسین) می‌باشد.


 آووکادو حاوی پتاسیم بیشتری از موز است


پتاسیم ماده معدنی مهمی است که بیشتر افراد به‌اندازه کافی از آن استفاده نمی‌کنند. آووکادو حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که باعث داشتن فشارخون سالم می‌شود.


آووکادو حاوی اسیدهای چرب اشباع‌نشده است که برای قلب ضرری ندارند


در حقیقت ، 77٪ کالری موجود در آن از چربی است و آن را به‌عنوان یکی از چرب‌ترین غذاهای گیاهی موجود تبدیل کرده است. اما اکثر چربی‌های موجود در آووکادو اسید اولئیک است - یک اسید چرب اشباع‌نشده که ضرری برای قلب ندارد. اسید اولئیک همچنین اثرات مفیدی بر ژن‌های مرتبط با سرطان دارد.


میوه ای سرشار از فیبر


حدود 7٪ وزن آووکادو را فیبر تشکیل می‌دهد که در مقایسه با اکثر مواد غذایی دیگر بسیار زیاد است. فیبر مزایای مهمی برای کاهش وزن و سلامت متابولیک دارد.


خوردن آووکادو می‌تواند سطح کلسترول و تری گلیسیرید را کاهش دهد


مطالعات نشان داده است که آووکادو می‌تواند میزان مجموع کلسترول را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد و همچنین ،تری گلیسیرید خون را تا 20٪ کاهش دهد. این میوه می تواند ،کلسترول LDL را تا 22٪ کاهش و البته کلسترول HDL ("خوب") را تا 11٪ افزایش دهد.


افرادی که آووکادو می‌خورند ، سالم‌تر هستند


در یک مطالعه رژیم غذایی مشخص شد افرادی که آووکادو می‌خورند ، مصرف مواد مغذی بسیار بالاتر و خطر ابتلا به سندرم متابولیک (مهم‌ترین عامل خطر بیماری‌های قلبی و دیابت) کمتری دارند.


 آووکادو آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمندی دارد که می‌تواند از چشم شما محافظت کند


آووکادو ازنظر آنتی‌اکسیدان‌ها ازجمله لوتئین و زیراکسانتین سرشار است. این مواد مغذی برای سلامتی چشم بسیار مهم هستند و خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا (شایعترین علت کوری در افراد مسن) و آب‌مروارید را کاهش می‌دهند.


برخی از مطالعات آزمایشگاهی نشان داده‌اند که مواد مغذی موجود در آووکادو ممکن است در پیشگیری از سرطان پروستات و کاهش عوارض جانبی شیمی‌درمانی مفید واقع شوند.


همچنین ، مطالعات نشان داده‌اند که عصاره‌های روغن آووکادو و سویا می‌توانند علائم آرتروز را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهند.


آووکادو ممکن است با سیرنگه داشتن شما و مصرف کمتر کالری،  باعث کاهش وزن شود. این میوه  همچنین سرشار از فیبر هستند و کربوهیدرات کمی دارند ، که ممکن است باعث کاهش وزن شود.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر