انقلاب اسلامی ایران مبتنی بر یک انتخاب بود/ از سپاه برای موشکباران پایگاه آمریکا تشکر میکنم
به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حجتالاسلام حسن روحانی در سخنرانی مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: مردم ایران با دستی خالی ولی دلی مطمئن در مقابل رژیم شاه ایستادند و انقلاب پیروز شد.
وی با بیان اینکه قدرت و دست خداوند در پیروزی انقلاب اسلامی مشاهده شد، افزود: انقلاب اسلامی ایران مبتنی بر یک انتخاب بود. مردم بین یک رژیم فاسد و وابسته به آمریکا و نظام مردمسالار دینی جمهوری اسلامی را انتخاب کردند.
رئیسجمهور ادامه داد: به اعتقاد من این انتخاب امروز هم اگر پیشروی مردم ما باشد همان پاسخ ۴۱ سال قبل را خواهند داد. بالاترین ثمره انقلاب اسلامی همان انتخاب است.
روحانی انتخاب مردم ایران را علیه دیکتاتوری دانست و گفت: اگر رژیم گذشته مردم را آزاد میگذاشت که در نوع حکومت و قانون اساسی خودشان انتخاب کنند انقلابی نمیشد.
وی با اشاره به اینکه انقلاب شد چون رژیم سابق در انتخابات را بسته بود، خاطرنشان کرد: برخی فکر میکنند که انقلاب اسلامی حادثهای بود که ۴۱ سال قبل اتفاق افتاد و تمام شد، ولی حضور و انتخاب مردم منوط به چهار دهه قبل نیست.
رئیسجمهور تصریح کرد: هر سال مردم به انتخابات دعوت میشوند و هر سال ۲۲ بهمن مردم آزاد هستند انقلابشان را تایید کنند یا خیر و هر سال مردم راهپیمایی و حضور در صحنه را انتخاب کردند.
وی با تاکید بر اینکه آمریکا میخواهد انتخاب مردم ایران را بگیرید، عنوان کرد: من از جوانان، دانشگاهیان و غیره خواهش میکنم صحبتهای ۱۲ بهمن سال ۵۷ امام خمینی(ره) بخوانید. امام(ره) به وعدهایش عمل کرد.
روحانی با اشاره به اینکه راه امام خمینی(ره) صادقانه و بدون انحراف بود، یادآور شد: حضور و رای مردم انقلاب اسلامی را استحکام بخشیده است. از نیروهای مسلح، سپاه و بسیج تشکر میکنم به این دلیل اینکه عینالاسد را موشکباران شد. این انتقام اجرای خواست مردم بود.
روحانی با اشاره به اینکه اگر کاری کنیم که همه ما احساس پیروزی کنیم کاری انقلابی است، خاطر نشان کرد: انقلاب یعنی اقدامی کنیم به نفع همه ملت. هر وقت اقدامی به نفع همه ملت کردیم و ۸۳ میلیون نفر را خوشحال کردیم کار ما انقلابی است. هر وقت ۱۰ میلیون نفر را خوشحال و ۱۰ میلیون نفر نگران و بقیه را مردد کردیم باید فکر کنیم کجای کار ما ایراد دارد.
وی افزود: گاهی انتخاب بین این یا آن غلط است، مقاومت یا دیپلماسی غلط است، هر دو، هم مقاومت و هم دیپلماسی. شهید سلیمانی هم سردار میدان جنگ بود و هم یک دیپلمات ارشد در مذاکره بود. شهید سلیمانی در مسیر رفتن به جلسه گفتگو با نخست وزیر عراق شهید شد، شهید سلیمانی به سمت میدان جنگ نمیرفت به سمت میدان دیپلماسی میرفت که شهید شد. شهید سلیمانی در میدان جنگ سردار قوی و در میدان مذاکره دیپلماتی قدرتمند و عزتمند بود باید همه ابعاد شهید سلیمانی را مدنظر قرار دهیم.
وی با تاکید بر اینکه شهید سلیمانی به دنبال جنگ و بیثباتی در منطقه نبود، آمریکا و اسرائیل دروغ میگویند، عنوان کرد: شهید سلیمانی مرد جنگ و صلح بود؛ جنگی که به صلح منجر شود و صلحی که آنقدر قوی باشد که جنگی ایجاد نشود. قوت و قدرت ماست که صلح ما را حفاظت میکند و نیروی مسلح قوی کشور ما را در مسیر صلح نگه میدارد.
وی تأکید کرد: سپاسگزار صنعت دفاعی کشور هستم که در این مدت چند سال، قدرت نیروهای مسلح ما را دوچندان کرده است. در آخرین جلسه شورای عالی امنیت ملی، فرماندهان نظامی میگفتند قدرت نظامی ما امروز از یک سال پیش به مراتب بالاتر است.
رئیسجمهور گفت: اینکه قدرت نظامی ما روز به روز پیشرفت میکند و برتر است و ما میتوانیم همه نیازمندیهای خود را با دست دانشمندان خودمان بسازیم و در تولید موشک، هواپیما، ناوچه، پدافند موفق هستیم، ناشی از دست پر توان مهندسان ایرانی است.
وی افزود: قبل از انقلاب ۹۵ درصد سلاح و تجهیزات نظامی به کشور وارد میشد و پنج درصد در داخل ساخته میشد. امروز همه نیازهای ما در داخل کشور تولید میشود، این به معنای توانمندی علمی و قدرت نظامی و دفاعی ملت ایران است.
وی با تصریح اینکه ممکن است برخی فکر کنند یا جمهوریت یا اسلامیت، این سخن غلط است، عنوان کرد: ممکن است افرادی فکر کنند باید جمهوریت را تضعیف کنیم تا اسلامیت تقویت شود. با کمال ادب و احترام به این دوستان عزیز میگویم که اشتباه میکنید، تضعیف جمهوریت تقویت اسلامیت نیست. جمهوریت و اسلامیت در کنار هم هستند.
رئیسجمهور گفت: در بسیاری از موارد نباید بین این یا آن انتخاب کرد، یعنی یا مقاومت یا دیپلماسی؛ نه هر دو، یا تعامل با جهان یا ایستادگی نه هر دو، یا خودکفایی در داخل یا تجارت در خارج؛ نه هر دو. در این مواقع این یا آن اشتباه است. در تاریخ انقلاب، امام (ره) به ما آموخت اسلامیت در کنار جمهوریت است. امام به ما آموخت دینداری در کنار مردمسالاری، پیشرفت در کنار عدالت است. در بسیاری از موارد، ابعاد مختلف انقلاب اسلامی را باید مد نظر قرار دهیم.
وی گفت: آمریکا در دو سال گذشته که این همه فشار بر مردم عزیز ما وارد کرده است، تمام تجارت و صادرات، واردات و نیازمندیهای کشور را هدف قرار داده است تا صبر مردم لبریز شود. آنچه اختلاف محاسبه است، این است که آمریکاییها جایگاه و عظمت ملت ایران را درک نکردهاند. آمریکاییها فکر میکنند با ۴۱ سال تمدن مواجهند. این در حالی است که آمریکاییها با هزاران سال تمدن ایران مواجه هستند.
رئیسجمهور تأکید کرد: انقلاب اسلامی در طول ۴۱ سال گذشته اقدامات بسیار مهمی را برای تکمیل تمدن اسلامی و ایرانی انجام داده است. آمریکا با نظام مواجه نیست. آمریکا با دولتمردان مواجه نیست. آمریکا با ۸۳ میلیون نفر جمعیت ایران مواجه است. مردم ما یکپارچه و یکصدا هستند. آنجا که بحث ملت باشد، یک صدا وجود دارد. آنجا که بحث انقلاب و منافع ملی باشد، یکصدا بلند است.
وی ادامه داد: در روز تشییع جنازه شهید سلیمانی دیدید که همه مردم یکصدا بودند. چشمها همه گریان بود و نگاهها همه به سمت آسمان بود. همه مردم با مشت گره کرده در مقابل آمریکا ایستادند و نظر خود را در آن راهپیمایی بزرگ و تشییع جنازه عظیم اعلام کردند.
رئیسجمهور خاطرنشان کرد: آمریکا به دنبال ملت تسلیم شده و کشور غارت شده است. آمریکا به دنبال دولتی است که پشیمان است و نمیخواهد بار مسئولیت را به دوش داشته باشد. آمریکا نمیخواهد که دولت و نیروهای مسلح زیر پرچم جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب ایستادگی کنند.
وی گفت: تلاش این بود که مردم برای تأمین نیازمندیهای روزمره خود درمانده شوند. امروز مردم در نیازمندیهای روزمره شامل آب، برق، نان، بهداشت با مشکل عظیم و بزرگ مواجه نیستند. آمریکاییها گفته بودند ما سه ماه تحریم را ادامه دهیم، موادغذایی در ایران پیدا نخواهد شد. در ایران ظرف سه ماه دارو پیدا نمیشود و مردم در تأمین آب، برق و زندگی
شان دچار مشکل میشوند. آیا این چنین شد؟
روحانی یادآور شد: از متخصصان و صنعتگران بپرسید که آیا امسال در بخش صنعت و کشاورزی رشد داشتهاید؟ علیرغم دو سال تحریم کامل به رشد در این زمینهها دست یافتهایم. امروز در تولید بسیاری از موادغذایی خودکفا هستیم و در برخی دیگر، در مسیر خودکفایی قرار داریم.
روحانی گفت: روزی که انقلاب پیروز شد، تولید کشاورزی ایران ۲۶ میلیون تن در سال بود. روزی که دولت یازدهم کار خود را آغاز کرد، تولید موادغذایی ۹۷ میلیون تن بود. امروز تولید موادغذایی ما ۱۲۶ میلیون تن است.
رئیسجمهور افزود: این دولت در این ۶ سال به اندازه کل رژیم گذشته کار کرده است. آمریکا اشتباه کرد، نفهمید که کشاورزان و مهندسان ما در سراسر کشور با همه توان برای تأمین نیازمندیها ایستادهاند. آمریکا فکر میکرد اگر بنزین را تحریم کند، کشور ما به هم میریزد و در پمپ بنزین ها صف درست میشود. ما امروز بنزین را صادر میکنیم. در آغاز دولت یازدهم تولید بنزین کشور ۵۲ میلیون لیتر بود و امروز ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین در روز است و تولید بنزین دو برابر افزایش یافته است.
روحانی خاطرنشان کرد: آنهایی که در رسانه ها سوال میکنند این دولت چه کار کرده است، باید بگویم در کدام بخش صنعت، کشاورزی و دفاعی، ملت ما نتوانستند مشکلات را پشت سر بگذرانند. آنهایی که میگویند در برابر آمریکا ایستادگی کنیم، اشتباه میکنند. باید به دست کشاورزان و صنعتگران نفت ما نگاه کنند.
انتهای پیام/4082/
انتهای پیام/