مجلس قوی در سایه تبليغات لجامگسيخته توأم با اسراف و تبذير تشکیل نمیشود
مصطفی میرسلیم در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به نقش «مجلس قوی» در تصمیمسازیهای صحیح در کشور اظهار کرد: اهمیت جایگاه مجلس به قدری است که به نظر میرسد لازم است هرکس مدعی نمایندگی مجلس است و در انتخابات کاندیدا میشود، ابتدا حدود وظایف و اختیارات نمایندگی را آموزش ببیند.
وی افزود: نماینده مجلس هرچند باید برای حضور در مجلس از حوزه انتخابیه و شهرها و شهرستانها رأی بگیرد، اما وظیفه اصلی او به رفع نیازهای حوزه انتخابیه ختم نمیشود و باید دیدگاه ملی او بر نگاه محلیاش غلبه داشته باشد تا بتواند برای کشور مفید فایده باشد.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: وکیل مجلس باید در شرایط حاکم بر مسائل کشور، همسایگان و رخدادهای عرصه بینالملل آگاه و مسلط باشد و براى تمام مسائل مبتلا به كشور پیشنهاد ولو مختصر و غيرتفصيلى داشته باشد.
میرسلیم با بیان اینکه وظيفه نماینده مجلس در درجه اول قانونگذاری است که هر نماینده بايد آن را با جديت و شور و هيجان انجام دهد، تصریح کرد: صرف تبليغات لجامگسيخته و توأم با اسراف و تبذير براى ورود به مجلس كافى نيست.
وی اضافه کرد: نامزد نمايندگى مجلس شورای اسلامی بايد در هنگام شناساندن خود به مردم اثبات كند كه اشراف كاملى به مسائل داخلى و بينالمللى دارد و بر مبناى جامعنگرى براى مسائل پيشنهاد، راه حل واقعگرايانه و منطبق با حال و آينده کشور داشته باشد.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی بیان کرد: وقتی از واقعگرايى در برنامهنویسی صحبت میکنیم، يعنى طرحهای پیشنهادی نمایندگان قابليت و آمادگیهای لازم برای پيشرفت را داشته باشد و بر مبناى روندهاى واقعى در نظر گرفته شود.
میرسلیم گفت: ديدگاه آمايشى در ارائه طرحهای جدید نباید فراموش يا رها شود و مسائل محلى و بومى، منافع ميهنى را تحت شعاع خود قرار ندهد.
وی خاطرنشان کرد: آيندهنگرى يعنى اینکه در تدوین قوانین مجلس به آرمانهاى کشور، اهداف منطقهای و اهدافى كه ديگر كشورها براى خود منظور كردهاند توجه شود.
انتهای پیام/4034/پ
انتهای پیام/