صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۲۶ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸
حدادعادل در نامه به آقاتهرانی تأکید کرد؛

پیشنهاد جبهه پایداری به شورای ائتلاف پذیرفتنی نیست

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به پیشنهاد جبهه پایداری تأکید کرد: شورای انتخاب، پیشنهاد ارائه 2 لیست را مغایر وحدت تشخیص داد و آن را نپذیرفت.
کد خبر : 471028

به گزارش گروه سیاسی خبرگزای آنا، غلامعلی حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در نامه‌ای به حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، دبیر کل جبهه پایداری انقلاب اسلامی، از رد پیشنهاد این جبهه مبنی بر ارائه دو لیست جداگانه با اشتراک بالای اعضا، در جلسه شورای انتخاب شورای ائتلاف خبر داده است.


متن این نامه را در ادامه می‌خوانید.


بسم الله الرحمن الرحیم


جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقاتهرانی، دبیر کل محترم جبهه پایداری


با تقدیم سلام به اطلاع جنابعالی می‌رساند:


چنانکه مستحضرید شورای ائتلاف برخاسته از شورای دیگری است که در سال ۹۶ چند ماهی پس از انتخابات ریاست جمهوری و البته نه برای انتخابات، بلکه برای همفکری درباره مسائل کشور و انقلاب تشکیل شد و سپس در اواخر سال ۹۷ موضوع وحدت همه نیروهای انقلابی را برای انتخابات ۹۸ در دستور کار خود قرار داد و با دعوت از افراد و نمایندگان تشکل‌های بیشتری تحت عنوان «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» به کار خود ادامه داد و از همان آغاز از جنابعالی نیز برای حضور در جلسات دعوت کرد که با حضور در کنار دیگران به بیان دیدگاه‌های جبهه پایداری بپردازید تا با مشورت راه‌حلی مشترک برای مسائل و مباحث پیدا شود.


متأسفانه جبهه پایداری هیچ‌گاه در جلسات اولیه شورا و جلسات شورای ائتلاف حضور پیدا نکرد و تا امروز نیز توفیق دیدار شما در جلسات شورا حاصل نشده است.


در سال ۹۸ که موضوع انتخابات به صورت جدی و مستمر در دستور کار شورا قرار گرفت، نمایندگانی از شورای ائتلاف طی چهار جلسه طولانی با شما و جناب آقای محصولی دیدار و گفتگوی طولانی داشتند و از جبهه پایداری برای پیوستن به شورای ائتلاف دعوت کردند اما از آغاز پاسخ این بود که پایداری تصمیم به پیوستن به شورای ائتلاف ندارد و قصد دارد در انتخابات تهران و شاید بعضی شهرهای دیگر در فهرست جداگانه بدهد و البته سعی می‌کند در این فهرست به حداکثر اشتراک دست یابد.


نمایندگان شورای ائتلاف این تصمیم را مغایر با وحدت نیروهای انقلاب می‌دانستند و آن را مجوزی برای پدید آمدن انواع فهرست‌ها با انواع اشتراکات می‌دانستند که می‌تواند موجب پراکنده شدن آرای مردم و نهایتاً شکست نیروهای انقلاب در انتخابات مجلس شود.


در آخرین جلسه‌ای که نمایندگان شورای ائتلاف با جنابعالی و آقای محصولی و دو نفر دیگر از جبهه پایداری داشتند، از سوی جبهه پایداری پیشنهاد شد که برای رسیدن به حداکثر اشتراک در دو لیست تهران، لیست ۶۰ نفرِ تهیه شده توسط پایداری مبنا قرار گیرد و ۲۴ نفر مشترک این لیست با لیست ۹۰ نفرِ شورای ائتلاف یکجا در هر دو لیست نهایی ۳۰ نفرِ قرار گیرد.


پایداری این پیشنهاد را تأمین‌کننده وحدت حداکثری می‌دانست، اما در همان جلسه توضیح داده شد که شما در فهرست ۶۰ نفرِ خود بنا داشته‌اید که هیچ فردی از بعضی از احزاب و تشکل‌های حاضر در شورای ائتلاف را در آن فهرست قرار ندهید و قبول پیشنهاد شما عملاً به معنی نفی فلسفه وجودی ائتلاف و فروپاشی آن است و به معنی آن است که شورای ائتلاف اختیار تعیین ۲۴ نفر از لیست ۳۰ نفرِ انتخابات تهران را فقط به پایداری که در شورای ائتلاف شرکت ندارد تفویض کرده باشد و تنها در حد ۶ نفر امکان تصمیم‌گیری مستقل داشته باشد.


این پیشنهاد در جلسه شنبه ۹۸/۱۱/۱۲ شورای انتخاب که منتخب شورای ائتلاف است به بحث و رأی گذاشته شد و به این دلیل که میدان تصمیم‌گیری شورای ائتلاف را درباره ۶۶ نفر دیگر از فهرست ۹۰ نفرِ تنها در حد ۶ نفر تنگ می‌کرد، مغایر وحدت تشخیص داد و آن را نپذیرفت.


شورا در آن جلسه تصمیم گرفت به دلیل ضیق وقت، مذاکره دعوت از جبهه پایداری را متوقف کند و با تشخیص مناسب‌ترین افراد از میان فهرست ۹۰ نفرِ خود به تعیین لیست نهایی ۳۰ نفرِ تهران بپردازد، بی‌آنکه بخواهد از ابتدا به روش جبهه پایداری بعضی از احزاب و تشکل‌های موجود در ائتلاف را به‌کلی نادیده بگیرد.


شورا حتی تصویب کرد که بعضی افراد مناسب مجلس را که احتمالاً نام آن‌ها در لیست پایداری نیز خواهد آمد با رأی شورای ائتلاف در لیست خود بگنجاند.


امید است با این توضیح، بر مردم شریف تهران معلوم شده باشد که قبول پیشنهاد جبهه پایداری نه تنها به حصول وحدت نمی‌انجامید بلکه خود عامل تفرقه و از بین رفتن شورای ائتلاف می‌بود، زیرا اختیار تعیین 24 نفر از 30 نفر تنها به یک حزب واگذار می‌شد.


در پایان از خداوند کریم مسئلت می‌کنیم تا به همه ما توفیق اطاعت از او و خدمت به مردم را عنایت فرماید.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر