صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۷ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۳
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با آنا تاکید کرد؛

انتخاب راهبردهای کاربست فناوری اطلاعات در آموزش و جهانی‌سازی واحدهای دانشگاهی با برگزاری کارگاه‌های آموزشی

خبرگزاری آنا: دکتر حسین غریبی از ارائه قریب‌الوقوع گزارش دستاوردهای همایش اخیر معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی به معاونین آموزشی و مدیران ارشد دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
کد خبر : 471

دکتر حسین غریبی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهم‌ترین دستاورد همایش سراسری معاونین آموزشی این دانشگاه را افزایش توانمندی‌های متولیان علم و آموزش واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی دانست و گفت: جامعه امروز با تغییراتی‌ بی‌سابقه مواجه است و بشریت در میان دگرگونی‌هایی زندگی می‌کند که کل زندگی او را دستخوش تغییراتی اساسی نموده‌اند، تغییراتی که در هیچ برهه‌ای از تاریخ، مانند آن مشاهده نمی‌شود. تنها با نگاهی به یک دهه پیش، به راحتی می‌توان سرعت گسترش علم را در تمامی ارکان جامعه مانند خانه، محل کار، وبه خصوص آموزش مشاهده کرد. این تغییرات چنان با حیات بشر آمیخته‌اند که هیچ‌کس نمی‌تواند حتی برای یک دهه، انتظار ثبات در وضع موجود را داشته باشد. از این رهگذر دانشگاه آزاد اسلامی در نظام علمی کشور موقعیت ویژه خود را تثبیت و از دانشگاهی دیگر به دانشگاهی متفاوت شده و بر پایه مزیت‌های استراتژیک خود سرآمد می شود.


وی با اشاره به همایش کارگاه‌محور سه روزه‌ای که معاونت آموزشی دانشگاه از از 16 تا 18 دی ماه در واحد نجف‌آباد برگزار کرد، گسترش علم و دانش سودمند را در گرو آزاداندیشی، آزادی عمل، و آزادی نقد دانست و افزود: معاونت‌های آموزشی دانشگاه آزاد با پیشتازی در کاربست فناوری اطلاعات و ارتباطات در اداره امور خود، الگویی موفق از اداره امور آموزشی دانشگاه را به دیگر دانشگاه‌های کشور ارائه خواهند کرد و با پوشش وسیع جمعیت جوان کشور از طریق روش‌های نوین آموزش، نسل جدید را آموخته این فناوری خواهند ساخت. معاونت آموزشی با توسعه ارتباطات علمی از طریق این فناوری، زمینه را برای تعمیق دیگر روابط و همکاریهای سازنده در سطح منطقه و جهان مهیا خواهد ساخت.
وی تاکید کرد: در اداره امور آموزشی دانشگاه آزاد، کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات منجر به کاهش سلسله‌مراتب، افقی‌سازی ساختار دانشگاه، کوچک شدن بدنه دانشگاه، کوتاه شدن فرآیندهای تصمم‌گیری و سیاست‌گذاری، نظارت بیشتر، کاهش فساد اداری، برنامه‌ریزی بهتر، شفافیت کامل، و مشارکت بیشتر دانشگاهیان در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری خواهد شد.
غریبی با اشاره به آموزش‌هایی که معاونان ومدیران آموزش واحدها در طول این سه روز برخوردار شدند، گفت: گسترش تحصیلات تکمیلی، جذب 5000 اساتید جدید ، سرعت بخشیدن به روند ارتقاء اساتید دانشگاه آزاد، ارتقاء کیفیت آموزشی واحدها،‌ چگونگی تخصصی‌سازی، نحوه پیوستن به روند جهانی‌شدن از جمله اهدافی است که مورد تاکید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی است و به همین خاطر، تلاش شد تا معاونان آموزشی با نحوه اجرای سیاست علمی در نظر گرفته شده برای دانشگاه آشنا شوند؛ همچنین بتوانند بر مبنای منابع بومی و منطقه‌ای که واحدشان در آن قرار دارد؛ برای دستیابی به اهدافی نظیر ممانعت یا کاهش زیان‌ده بودن واحد دانشگاهی، افزایش درآمدهای مبتنی بر اقتصاد دانش‌بنیان، پیوند با صنعت و تامین نیازهای آکادمیک صنایع مختلف شهر و استان خود تصمیم‌گیری کنند.
غریبی همچنین با اشاره به این‌که «علم دستاوردی جهانی است»، گفت: همکاری با سازمان‌های علمی جهان، حضور در بازار آموزش عالی به ویژه در کشورهای اسلامی و همسایه یکی دیگر از اهدافی است که پیگری می‌شود و باید مد نظر داشت و به همین خاطر، شرکت‌کنندگان در این همایش با نحوه اتخاذ استراتژی و تعیین راهبردهایی که بتواند واحد دانشگاهی را به سمت آن سوق دهد، آشنا شدند.
وی در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگار آنا، تصریح کرد: گسترش تحصیلات تکمیلی برای تولید علم سودمند و دانش نوین در کشور، گسترش میان رشته‌ها و علوم و فناوری نوین و برقراری موازنه میان رویکردهای عرضه محور و تقاضا محور و در نهایت گسترش آموزش در دانشگاه بر پایه آینده نگری و نیازسنجی و برقراری موازنه میان کمیت و کیفیت آموزش بر پایه آمایش سرزمین، مورد دیگری بود که در این همایش سه روزه مورد تأکید قرار گرفت.
ارائه گزارش نتایج دستاوردهای همایش به معاونان آموزشی و مدیران ارشد دانشگاهی
دکتر غریبی با بیان این‌که «طبق نظرسنجی‌هایی که در طول همایش انجام شد، معاونان آموزشی از نحوه و محتوای کارگاه‌های برگزارشده رضایت بالایی داشتند»، گفت که مدیران وی در حال تحلیل مطالب ارائه شده از سوی شرکت‌کنندگان در کارگاه‌ها هستند و به زودی نتایج دستاوردهای این همایش به عنوان گزارش یازدهمین نشست سراسری معاونین آموزشی دانشگاه آزاد به معاونین آموزشی و مدیران ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تقدیم خواهد شد.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین تصریح کرد: باید از میزبانی شایسته و صمیمانه دکتر امیری رئیس واحد نجف‌آباد، مدیران و همکاران ایشان تشکر ویژه داشته باشم زیرا زحمت و تلاش زیادی برای برگزاری هرچه موفق‌تر یازدهمین همایش سراسری معاونین آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی متقبل شدند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر