بازگشت طرح نظامنامه فعالیت سمنها به کمیسیون فرهنگی شورای شهر
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران طرح نظامنامه مشارکت و تعامل تشکلهای غیردولتی و مدیریت شهری مورد بررسی قرار گرفت.
حجت نظری رئیس ستاد سمنهای شورای شهر تهران در ارتباط با این طرح عنوان کرد: در راستای اجرای ماده ۷۰ برنامه توسعه شهر میبایست از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد در دیدهبانی اجرا و تصمیمسازی استفاده شود.
وی ادامه داد: تا پیش از این در ارتباط با این موضوع ساز و کاری نداشتیم بنابراین این موضوع و نحوه اجرایی کردن آن در شورای مرکزی ستاد سمنها مورد بررسی قرار گرفت.
ناهید خداکرمی عضو شورای اسلامی شهر تهران در مخالفت با این طرح، گفت: تعجب من از رئیس ستاد سمنهاست زیرا ما قوانین محدودکننده کم نداریم. این قوانین بیش از پیش دست و پای سازمانهای مردم نهاد را بسته است بنابراین ما نباید در قالب نظامنامهای دیگری این محدودیت را بیشتر کنیم.
وی ادامه داد: در سال ۸۷ در ستاد ساماندهی سازمانهای مردم نهاد این موضوع تعریف شده است بنابراین به جای تدوین نظامنامه بهتر است با تعیین دستورالعملهایی اختیار عمل به سازمانهای مردم نهاد را افزایش دهیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: این طرح جدید ضرورت ندارد ما قانون به اندازه کافی داریم صرفاً باید آیین نامههای گذشته را اجرایی کنیم.
محمد جواد حقشناس عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران در موافقت با این طرح گفت: سالهاست که سمنها تلاش میکنند به بهبود مدیریت شهری کمک کنند اما شاهد این هستیم که به دلیل مشکلات، نگاهی توأم با بدبینی به آنها وجود دارد بنابراین باید با تصویب این آییننامه اجرایی زمینه را برای حضور فعال سمنها فراهم کنیم.
حسن رسولی عضو شورای اسلامی شهر تهران در مخالفت با این طرح عنوان کرد: درست است که یکی از وظایف ما به عنوان نماینده مردم مقررات گذاری است اما قبل از هرگونه مقرراتگذاری باید نیازسنجی شده و پیوستهای مطالعاتی صورت پذیرد تا در صورت وجود خلاءهایی مقررات ایجاد شود.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: در سال ۸۷ ستاد ساماندهی فعالیت سازمانهای مردم نهاد را به تصویب رسیده است. مقرراتگذاری موازی کمکی به خدمتگزاری نمیکند و انبوه مقررات پیش از آنکه راهگشا باشد دست و پاگیر است.
رسولی افزود: ما باید به جای مقررات جدید ایرادهایی که به مصوبه ۸۷ وارد است را اصلاح کنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این بررسی به این موضوع اشاره کرد که در قالب طرح اولیه ارائهشده بهتر است برای اصلاحات بیشتر این طرح به کمیسیون تخصصی بازگردد.
در نهایت این طرح با ۱۲ رأی موافق به کمیسیون تخصصی برگشت داده شد.
انتهای پیام/۴۱۰۵
انتهای پیام/