صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۲ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۸
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی:

شیراز، زنجان و ملایر ثبت جهانی شدند/ ایران صاحب رتبه اول  ثبت شهر و روستای صنایع دستی در جهان

با ثبت جهانی سه شهر شیراز، زنجان و ملایر و روستای قاسم آباد، ایران در رتبه ای بالاتر از چین قرار گرفت.
کد خبر : 469747

به گزارش خبرنگار حوزه میراث فرهنگی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پویا محمودیان معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نشست خبری ثبت جهانی سه شهر و یک روستای صنایع دستی ایران در گفت: ایران با ثبت ۱۴ شهر و روستا توانست در گستره کشورهای جهان رکورد مطلوبی ثبت کرده و رتبه نخست این موضوع را به دست آورد. 


وی توضیح داد: شیراز از استان فارس به عنوان شهر جهانی صنایع‌دستی، زنجان به‌عنوان شهر جهانی ملیله، ملایر از استان همدان به عنوان شهر جهانی مبلمان منبت و روستای قاسم‌آباد از استان گیلان به عنوان روستای جهانی چادرشب‌بافی در فهرست شهرها و روستاهای جهانی صنایع‌دستی قرار گرفته‌اند.


معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، جهانی شدن را گامی برای دیده شدن و برند شدن در سطح جهان عنوان کرده و گفت: در ایام نوروز تورهای کارگاه گردی را برنامه‌ریزی کرده‌ایم و گردشگران را برای حضور در کارگاه‌های شهرها و روستاهای جهانی جهت خواهیم داد.


وی افزود: شورای جهانی صنایع دستی در اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی در رابطه با معرفی ظرفیت‌های موجود شهرها و روستاهای جهانی کشور می‌تواند اثر بسزایی داشته باشد.


معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: با درج علامت شورای جهانی صنایع دستی بر محصولات و کارگاه‌ها و فروشگاههای صنایع دستی، قطعا توجه بیشتری به محصولات تولیدی این شهرها و روستاها خواهد شد.


وی همچنین با اشاره به اختصاص ردیف بودجه بیمه در بودجه سال ۹۹ به بیمه صنعتگران و هنرمندان گفت: بعد از ۵ سال که بیمه صنعتگران و هنرمندان متوقف شده بود، با تلاش‌های انجام شده این روند دوباره از سر گرفته شد و توانستیم ۸۱۲ نفر را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دهیم. 


محمودیان گفت: برای افزایش افراد تحت پوشش از ظرفیت صندوق بیمه روستاییان و عشایر در مناطق زیر ده هزار نفر جمعیت استفاده کرده و تعداد بیشتری از هنرمندان و صنعتگران را تحت پوشش این بیمه قرار دادیم. در تلاشیم تا در مناطق بالای ده هزار نفر هم از ظرفیت این بیمه برای صنعتگران و هنرمندان استفاده کنیم.


در این نشست خبری عنایت الله رحیمی استاندار فارس و سید سعید شاهرخی استاندار همدان به ارایه گزارش و برنامه های این استانها برای رونق فعالیت گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در شهرهای ثبت شده جهانی صنایع دستی، پرداختند.


انتهای پیام/۴۱۴۵


انتهای پیام/

ارسال نظر