صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۳۰ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۸
جمال‌الدينی در گفتگو با آنا مطرح کرد‌؛

اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در مواجهه با ویروس کرونا

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی را در مواجهه با ویروس کرونا تشریح کرد.
کد خبر : 469583

سید حمید جمال‌الدینی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی درباره مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران سه بیمارستان فعال امیرالمومنین، بوعلی و فرهیختگان دارد، بیمارستان‌ها در راستای دستورالعمل وزارت بهداشت در حوزه‌های بهداشت و درمان فعالیت می‌کنند و مطابق با بخشنامه‌ها به عنوان جزئی از نظام سلامت مجری این دستورالعمل‌ها هستند.


وی افزود: اگر موردی مشکوک به هر یک از سه بیمارستان مراجعه کند و علائم بیماری کرونا را داشته باشد براساس دستورالعمل وزارت بهداشت تصمیم‌گیری و عمل می‌شود. بر اساس این رویکرد نظام سلامت درباره همه ویروس‌های حاد اینگونه و به صورت یکپارچه عمل می‌کند.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از برگزاری کنفرانس‌های هفتگی و بحث در مورنینگ‌های دانشجویی (نشست‌های صبح‌گاهی دانشجویی) درباره ویروس کرونا خبر داد و افزود: در این نشست‌ها اطلاع‌رسانی‌های لازم صورت می‌گیرد تا اساتید و دانشجویان بتوانند از آنها استفاده کنند.


جمال‌الدینی بیان کرد: دانشجویان غیرمرتبط حوزه پزشکی نیز تحت آموزش قرار گرفته‌اند، دانشجویان این رشته‌ها می‌توانند از اطلاعات اعضای هیئت علمی استفاده کنند. این نشست‌ها با اولویت به‌کارگیری از انجمن‌های علمی دانشجویی در اولویت است این نشست‌ها باعث ارتقای دانشجویان و اعضای هیئت علمی می‌شود.


وی ادامه داد: در این مسیر به دانشکده‌ها توصیه شده که در چارچوب اختیارات واحد برای در نظرگرفتن کوریکولومجدید پدیده‌‌های نوظهور را به صورت برنامه درسی برای تدریس به دانشجویان در نظر گیرند. براین اساس اعضای هیئت علمی می‌تواند 20 درصد برنامه‌ها را به این موضوع اختصاص دهند.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اشاره به اقدامات پژوهشی گفت: از آنجایی که اعضای هیئت علمی همواره علاقه‌مند به موضوعات جدید هستند حتما ویروس کرونا در دستور کار اعضای هیئت علمی و دانشجویان قرار می‌گیرد و تا پایان سال قطعا تعدادی پایان‌نامه در این زمینه تعریف می‌شود.


جمال‌الدینی ادامه داد: اعضای هیئت علمی به ویژه در رشته‌های مرتبط در پایگاه‌های اطلاع‌رسانی نظیر رسانه‌های الکترونیکی،‌ مکتوب و صدا و سیما با ایفای نقش مسئولیت‌پذیری اجتماعی بسیار فعال بوده و هستند.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر